Prezentē jaunos Opel Meriva un Chevrolet Spark

 
15.jūnijs 2010 5:04

Kā tika ziņots iepriekš, SIA „Adam Auto” š. g. 4. un 5. jūnijā rīkoja ikgadējo tirdzniecības veicināšanas akciju.

<250>Tās laikā tika pārdotas 7 jaunas Opel automašīnas,  2 jaunas Chevrolet automašīnas, 5 mazlietotas dažādu marku automašīnas, autoservisa pakalpojumi, auto rezerves daļas un notika divu jaunu automašīnu pirmizrādes.

Turpinot veiksmīgi uzsākto tradīciju, SIA „Adam Auto” autocentros – Rīgā, Liepājā un Ventspilī š. g. 4. un 5. jūnijā notika ikgadējā 24 stundu pārdošanas akcija, kuras ietvaros,  jaunas Opel un Chevrolet automašīnas tika piedāvātas pat ar 45% lielu atlaidi, bet autoservisa pakalpojumi un auto daļas par 24% lētāk. Pircēji atzinīgi novērtēja arī Opel, Chevrolet, SsangYong auto aksesuāru outlet, kur atsevišķas preces varēja iegādāties tikai par LVL 1.00.

Šogad īpaši liela interese bija par ceturtās paaudzes Opel Astra un arī tās priekšgājēju  3-durvju un 5-durvju Opel Astra, Enjoy komplektācijā. Savus pircējus atrada arī Opel Corsa, Opel Combo, Opel Vivaro un Chevrolet Lacetti, Chevrolet Epica un Chevrolet Aveo.

Jaunās paaudzes Opel Meriva, kas pasākuma ietvaros viesojās Rīgā, bija iecienīts apskates objekts. Ikviens interesents klātienē varēja novērtēt jaunāko tehnoloģiju pielietojumu šajā Opel modelī, izmēģināt tā uzlaboto funkcionalitāti, jauno durvju vēršanās tehnoloģiju FlexDoors, kas būtiski uzlabo arī drošības standartus, nodrošinot priekšējo un aizmugurējo durvju vēršanos neatkarīgi.

{page}

Ģimenes auto - Opel Meriva  tirdzniecībā Latvijā gaidāms jau jūlijā, kad varēsim izbaudīt šī Opel modeļa  gaitas īpašības, adaptīvā apgaismojuma priekšrocības un citus tehnoloģiskos uzlabojumus.

Interese netrūka arī par jaunās paaudzes Chevrolet Spark, kas pasākuma laikā bija pieejams gan testiem, gan tirdzniecībā.  Atkarībā no komplektācijas, jaunā Spark cena svārstās no EUR 8380 un tas ir ideāli piemērots pilsētvidei.

 „Kopumā esam apmierināti ar  akcijas rezultātiem, jo tie ir atbilstoši tirgus tendencēm un vēlreiz norāda, ka patērētāji daudz mērķtiecīgāk  izvēlas katru pirkumu.  Ceram, ka esam spējuši sagādāt patīkamus mirkļus mūsu klientiem un viņu ģimenēm -  ar jaunu automašīnu pirmizrādēm, akcijas laikā veiktiem izdevīgiem pirkumiem, iespēju baudīt starptautiskā konkursa „Young? Creative? Chevrolet! 2010” jauno mākslinieku darbus, satraukumu par sen kārotas automašīnas iegādi  vai vienkārši  - atkalredzēšanās prieku ”, tā Kārlis Urbāns,  SIA Adam Auto valdes priekšsēdētājs.

Aicinām noskatīties video par jauno Opel Meriva un Chevrolet Spark

Informāciju sagatavoja:

Marika Celma
SIA Adam Auto 
Mārketinga vadītāja

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti