Autovadītāji nopietni uztver nepieciešamību mainīt vējstiklu slotiņas 11

 
2.novembris 2010 11:11

Noslēgusies akcija STATOIL degvielas uzpildes stacijās, kad vējstiklu slotiņu mainīšanas brigādes piedāvāja bez maksas nomainīt vējstiklu slotiņas un arī palīdzēja izvēlēties tieši konkrētajam auto nepieciešamās.

Secinājums – autovadītāji ļoti nopietni uztver nepieciešamību pēc labas redzamības diennakts tumšajā laikā.

Salīdzinājumā ar šāda paša veida akciju, kas notika pavasarī, CHAMPION ekipāžas nomainīja vairāk slotiņu. Pat salīdzinājumā ar 2009. gada rudeni autovadītāji ir daudz ieinteresētāki nomainīt vējstiklu slotiņas. Turklāt nedaudz mazāk ir nejaušu pirkumu – autovadītāji apzināti brauc uz degvielas uzpildes staciju tieši ekipāžu dežūras laikā, lai konsultētos par piemērotākajām vējstiklu slotiņām. Aktīvākie klienti, protams, bija Rīgā un Pierīgā, taču daudz slotiņu nomainīts arī Vidzemē. Īpaši aktīvi autovadītāji mainījuši vējstiklu slotiņas Madonā un Valmierā.

Iespējams, viens no iemesliem apsvērt maiņas nepieciešamību ir jaunā tipa vējstiklu slotiņas, kas tika prezentētas kampaņas norises laikā. Vējstiklu slotiņu ražotājs CHAMPION nācis klajā ar pilnīgi jaunu slotiņu sērijas EASYVISION, kas radīs apvērsumu tirgū. Tagad bezrāmju jeb flat slotiņas ir iespēja uzstādīt jebkurai automašīnai. Pat tiem automašīnu modeļiem, kam oriģinālajā aprīkojumā nav iekļautas jaunā tipa slotiņas.
 

 
Visi komentāri
 
279880. viesis 3.novembris 2010 1:04
0 0 Atbildēt

Champion tomēr ir tāds pats mēsls, kā lētās slotiņas. Gumija pat pamanās noplīst, kas nav manīts lētā gala slotiņām. Un kalpošanas laiks ir neapmierinošs, kas neatsver cenu. Slotiņām kaitē laikapstākļi, jo biežāk mainīs, jo labāk, tāpat kā ar riepām, veca nav kā jauna.

279883. viesis 3.novembris 2010 7:38
0 0 Atbildēt

>279880

Hmm, vispaar nekad ar slotu gumijas nopliishanu nekad neesmu sastapies,

citiem ir gadiijies - ziemaa, kad kuciites piesalushas. Bet nu nevienas slotas, nekaadas firmas, nav labi kalpojushas, teiksim, gadu. Beigu beigaas saaku

pirkt "santiimjaajeeju" gumijas lielveikalos un mainiit taas, taa regulaari -

uz vasaru (kaut kad, teiksim apriilii / maijaa) un uz ziemu (oktobrii / novembrii). Jaasaka, nekaada vaina, 1/2 gadu arii taas laataas nezinaamas izcelsmes kuciites izvelk ljoti labi. Ka gadaas sajaat, galiigi nav zheel :-)

279885. viesis 3.novembris 2010 10:28
0 0 Atbildēt

Nezinu how come, bet mana pieredze ir tāda - visilgāk kalpo RIMI nopērkamas par~2Ls/gab bezrāmju slotiņas, līdz gadam mēdz izvilkt. Ar Championiem tādi rezultāti tika novēroti tikai ja tās ir slotiņas, kas atnākušas kopā ar jauno auto no rūpnīcas. Statoilos/veikalos pirktie Championi nonāk misenē pēc 3-6mēnešiem, un tas galīgi nav nekāds labs price/performance.

279892. viesis 3.novembris 2010 16:08
0 0 Atbildēt

Jocīgi, cik dažāda ir pieredze. man, piemēram, bija Bosch, gāja ne visai, apmēram 4 mēnešus pieklājīgi, pēc tam nekā, sāka čīkstēt pat. Tad Valeo-lielākais s**s, ko esmu redzējis, jau pēc 1 mēneša sāka tīrīt ar švīkām, pirkts Luka Auto uz Daugavgrīvas ielas. Bet Championi, pirkti gan autoveikalos, gan Statoilos iet tīri ok, gadu normāli. Motgums, kurš nedaudz letāks, arī tā tīri neko kādu pusgadu noturējās.

279894. viesis 3.novembris 2010 20:13
0 0 Atbildēt

nezinu, man nav nekādu pretenziju pret Chempion.Pirkti 3 gab un visi kalpoja vai kalpo ļoti labi.

Patriez virsū stāv 2008.gada augustā pirktās slotiņas.. švīkas netaisa, neko nesmērē, nečīkst. Tīra gludi, protams maza blāva mitruma "migliņa" paliek kādu pussekundi pēc tam kad ir pārgājusi pāri slotiņa. (uz šosejas šī migliņa nepaliek -pretvējš to momentāli nožāvē) bet lai izvairītos no tā -tad jau katru mēnesi būtu slotiņas jāmaina uz jaunām.

279897. viesis 3.novembris 2010 21:28
0 0 Atbildēt

Ja uztvertu nenopietni, tad arī ļepītu rakstu?

Jau divus gadus izmantoju slotiņas, kas bija jau auto nopērkot. Neredzu jēgu slotu maiņai ne divreiz gadā, ne vispār. Ja noplīst gumija vai deformējas mehānisms, tad jā. Citos gadījumos tīrākā pontošana.

279898. viesis 3.novembris 2010 21:29
0 0 Atbildēt

Ar Denso slotām nav bijušas nekādas problēmas. Tīra perfekti.

279905. viesis 4.novembris 2010 11:15
0 0 Atbildēt

Nezinu vai tas nav gadījums ar "krutkām", bet no 2 kolēģiem, kuri pirkuši Champion slotiņas dažādās vietās ar vairāku gadu starpību(viens tikko, otrs pirms kādiem 2-3 gadiem), atsauksmes bija, ka svaigas Champion slotiņas čīkst.

280492. viesis 3.decembris 2010 12:23
0 0 Atbildēt

Neiesaku pirkt champion easyvision slotiņu, ja izmērs paredzēts vadītāja pusē lielāks par 55 cm. Lielā slota (man 60 cm) tīra ļoti slikti-atstājot acu aukstumā izsmērētu vietu, kas jau ir bīstama braukšanai. Arī lielās slotas izliekums ir par lielu-logutīrītāju statīva atspere nespēj viņu spiest ar tātu spēku pie stikla. Turklāt intensīvā slapjuma laikā sanāk tā-ka priekšējā pasažieru slota (man 48 cm) savu darbu jau ir padarījusi un vienkārši beržas par sausu stiklu, kamēr vadītājpusē slota savu darbu ir tikai sākusi darīt-atstājot aiz sevis izsmērējuma pēdas. Esmu pat iegādājies divas 60 cm slotas, jo domāju, ka pirmā trāpījās brāķis-rezultātā otrā tīra varbūt 10 % labāk, par pirmo, bet tik un tā neapmierinoši. Šī problēmas man nav vienīgam, auto forumos ir vēl atrodami cilvēki, kas sūdzās par šīs konkrētās markas slotām.

Redaktors 3.decembris 2010 12:38
0 0 Atbildēt

Arī mums tikko gadījās nomainīt slotu uz šo Champion Easyvision - tā pati sāpe - slaukot uz priekšu ir labi, bet atgriežoties, slota atstāj uz stikla vairākas nenoslaucītas vietas. Slotas izmērs: 21".

Nevienam neieteiktu pirkt šos Champion Easyvision.

280584. viesis 9.decembris 2010 16:21
0 0 Atbildēt

280492. viesis

Nopirku vēlreiz normālas slotiņas ar spoileri. Tīra ideāli. Sūc par to pakāsto naudu ko izdevu par Easyvision - vismaz ar šitām rāmja slotām ar spoileri braukšana drošāka.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti