Citi Ženēvas autošova jaunumi

 
3.marts 2011 0:00

Īss ieskats citu autoražotāju jaunumos Ženēvas autošovā.


Foto: lenta.ru

Kompānija Aston Martin ir prezentējusi jaunu modeli - Virage. Šī auto kupejas un kabrioletu versijas ierindosies starp modeļiem DB9 un DBS. Automobiļi būs pieejami ar 490 zirgspēku 12-cilindru dzinēju. Līdz "simtam" tie paātrinās 4,5 sekundēs. Virage maksimālais ātrums - 250km/h.


Foto: lenta.ru

No jauna atdzimušais itāļu zīmols De Tomaso nodemonstrēja savu pirmo modeli. Tas tiek aprīkots ar 550 zirgspēku 8 cilindru vai 300 zirgspēku sešcilindru dzinēju. Jaunā auto cena būs aptuveni 85 tūkstoši eiro.


Foto: Wiesmann

Vācu sporta automobiļu ražotāja Wiesmann stendā savu pirmizrādi piedzīvoja konceptuālais rodsters Spyder, kas ir visekstremālākais automobilis visā kompānijas vēsturē. Tas ir aprīkots ar 420 zirgspēku astoņcilindru 4litru dzinēju, kas līdz "simtam" spēj paātrināties 4 sekundēs. Auto maksimālais ātrums 290 km/h.

 
Foto: Ferrari

Ženēvas autošova laikā notika arī jaunā superautomobiļa Ferrari-FF (Ferrari Four) pirmizrāde. Auto ir nācis modeļa 612 Scaglietti vietā un pirmo reizi Ferrari vēsturē ir ieguvis pilnpiedziņas sistēmu. Jaunais auto būs aprīkots ar 6262cm3 12-cilindru dzinēju, kura jauda ir 660z.s. Dzinējs darbosies kopā ar divsajūgu septiņpakāpju robotizēto Getrag pārnesumkārbu. No nulles līdz 100km/h auto ieskriesies 3,7 sekundēs, tā maksimālais ātrums - 335km/h.

Arī SsangYong ir atvedis uz Ženēvu jaunumus. Pikapa SUT 1 koncepts ir analogs sērijveida automobilim, kas nomainīs modeli Actyon Sports. Sērijveida automobilis būs pieejams ar 155z.s. 2-litru turbodīzeli un sešpakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu. Pārdošanā Eiropā tas nonāks 2012.gadā.

Savu debiju Ženēvas autošovā piedzīvojusi arī kompaktā Alfa Romeo sporta kupeja 4C. Automobiļa virsbūves paneļi ir izgatavoti no oglekļšķiedras un piestiprināti pie tērauda rāmja. Auto dzinējs - 200 zirgspēku 1,7litru benzīna turbodzinējs. Transmisija - divsajūgu robotizētā pārnesumkārba. No 0-100 km/h 4C kupeja paātrinās nepilnās piecās sekundēs, bet tās maksimālais ātrums pārsniedz 250 km/h. Masas sadalījums pa asīm - 40:60.   

Mitsubishi Motors stendā notika konceptautomobiļa Global Small Concept prezentācija, kas ir nākamās paaudzes piecdurvju Colt prototips. Sērijveida versijā auto būs pieejams ar 1,0 un 1,2 litru benzīna dzinējiem, "stop-start" sistēmu, mehānisko pārnesumkārbu vai variatoru. Eiropas tirgū jaunais Colt būs pieejams nākamā gada martā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti