Īpašais roku darbs - neparastā «MINI Cooper S» sērija 4

 
13.aprīlis 2011 11:09

Kompānija MINI ir sagatojusi pārsteigumu Šanhajas autoizstādei - hečbeka Cooper S īpašo versiju "Inspirated by Goodwod", kas nosaukta par godu pilsētai, kurā atrodas Rolls-Royce galvenais birojs.


MINI Cooper S Inspirated by Goodwod  Foto: MINI

Ekskluzīvā automobiļa modifikācija būs pieejama 1000 eksemplāros. Tās interjers ir roku darbs, bet apdares materiālus tam izvēlējās Rolls-Royce dizaineri.

Unikālā MINI salona koka apdari izgatavos Rolls-Royce rūpnīcā, bet priekšējais panelis un durvju paneļi tiks apvilkti ar dārgo Namma un Cornsilk ādu. Ierastās mūzikas un mērinstrumentu vadības pogas tiks pārklātas ar laku, jumta iekšpuse apvilkta ar kašemiru, bet grīdas paklājiņi būs no īstas aitādas. Automobiļa priekšējais panelis saglabās savu dizainu, taču iegūs jaunu grafiku Rolls-Royce stilā.

Greznais MINI tiks aprīkots ar adaptīvām ksenona gaismām, parkošanās sistēmu, klimatkontroli un dārgu audiosistēmu uz Harman Kardon bāzes, 17-collu riteņu diskiem, Cooper D versijas motora pārsegu bez gaisa uztvērēja.

Tehniskā ziņā izmaiņu nebūs - hečbeks iegūs 184 zirgspēku 1,6l turbodzinēju. No 0 līdz 100 km/h auto paātrināsies 7 sekundēs. Īpašo MINI varēs pasūtīt tikai melnā vai zilā krāsā.

Neparastā auto cena gan vēl nav zināma. Šo auto ražošana tiks uzsākta MINI rūpnīcā Oksfordā (Anglijā), bet pirmie pircēji tos varēs iegādāties 2012.gada pavasarī.

 
Visi komentāri
 
282418. viesis 13.aprīlis 2011 13:21
0 0 Atbildēt

Nez, šitajā arī var ielīst 26 cilvēki? :))) Šiten rāda, ka var ielīst standarta Mini Kūperā .. www.carnet.lv/lv/blogs/view...saules-rekords

282433. viesis 14.aprīlis 2011 1:22
0 0 Atbildēt

Roku darbs. naf tas ir vajadzīgs, jo mazāk ir cilvēciskā faktora, jo kvalitatīvāks auto. Kāda ir Lambo kvalitāte pēc roku darba labi zināms, konveijers apstājas, ja kāda detaļa nepas, bet "roku darbs" ņem talkā vīli, urbi un āmuru.

282434. viesis 14.aprīlis 2011 1:23
0 0 Atbildēt

Smieklīgi maza jauda - 184 zirgspēku no 1,6l turbodzinēja. Reāli vajadzēja būt ap 200-250.

282443. viesis 14.aprīlis 2011 8:28
0 0 Atbildēt

Kanibaals 399 [?] pirms 7 stundām

Roku darbs. naf tas ir vajadzīgs, jo mazāk ir cilvēciskā faktora, jo kvalitatīvāks auto. Kāda ir Lambo kvalitāte pēc roku darba labi zināms, konveijers apstājas, ja kāda detaļa nepas, bet "roku darbs" ņem talkā vīli, urbi un āmuru.

=================

:-) Nu, Lamborghini konveijers nav konveijers šī vārda īstajā nozīmē :-)

Kā piemēram VAZ konveijers, ātrākais pasaulē, starp citu, kurš virzās ar

ātrumu virs 1 m/s. Cik tad auto dienā izlaiž Lamborghini, turklāt konveijera

veidojums ļauj jebkuru auto "izņemt" no tā un pēc problēmas novēršanas

ielikt atpakaļ "rindā"...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti