Tuvojas automobiļu svētki - Inchcape dienas pie t/c Spice

 
27.aprīlis 2011 0:00

Tirdzniecības centrs Spice no 29. aprīļa līdz 1. maijam kļūs par interesantāko un aizraujošāko vietu Rīgā tiem, kas nav vienaldzīgi pret automobiļu un motociklu vilinājumu.

Tieši šajā nedēļas nogalē pie tirdzniecības centra notiks Inchcape grupas Latvijā organizētās Lielā testa dienas 2011 – vērienīgākais automobiļu brīvdabas pasākums Rīgā. Inchcape uzņēmumu grupā ietilpst pazīstamie autotirdzniecības uzņēmumi Baltic Motors un BM Auto, kuri kopā pārstāv sešas auto markas – BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, Mazda un MINI, kā arī vācu motociklu ražotāju BMW Motorrad. „Neviens automobiļu tirgotājs nevar piedāvāt tik plašu, dažādām gaumēm un finansiālajām iespējām piemērotu automobiļu klāstu,” ir pārliecināts Inchcape grupas uzņēmumu Latvijā vadītājs Andris Kulbergs.

Pirmo reizi Latvijā – jaunais Ford Focus un BMW 6. sērijas Cabrio

Inchcape Lielā testa dienas kļūs par divu lielisku pirmizrāžu skatuvi. Svētku viesi pirmo reizi varēs apskatīt un pat izmēģināt pilnīgi jauno Ford Focus modeli, turklāt vairākās virsbūvju versijās. Ekskluzīvas tehnikas cienītāju priekšā savas kārtis atklās BMW 6. sērijas jaunākais modelis. Lielā testa dienu apmeklētājiem pirmajiem Latvijā būs iespēja sēsties pie ekskluzīvu BMW modeļu stūres, kā arī pašiem izmēģināt vairākus citu modeļu automobiļus. Līdztekus testa braucieniem tiks organizēti speciāli paraugdemonstrējumi, kuros tiks parādītas jaunākās tehniskās iespējas. Tā piemēram, jaunā Ford Focus pasažieri varēs paši izbaudīt aktīvās drošības sistēmu darbību – automātisko bremzēšanu un apstāšanos pirms priekšā braucošas automašīnas vai cita šķēršļa.

Diagnostika - bez maksas

Inchcape dienu laikā T/C Spice apmeklētājiem būs iespēja BEZ MAKSAS veikt savas automašīnas diagnostiku. Kā parādīja pirmās Inchcape dienas, kas notika 2010. gada rudenī, apmeklētājiem svarīgāka ir ne tik daudz iespēja par velti pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli, bet gan aprunāties ar diagnostikas speciālistiem, gūt atbildes uz jautājumiem par konkrēto modeli un pavērot diagnostikas procesu dzīvē.

Lielais tests – jauns pārsteigums ekstrēmu spēkratu faniem

Sekojot tradīcijai – rīkot neparastu testu tieši tirdzniecības centrā, Inchcape grupa sagatavojusi jaunu pārsteigumu. Iepriekšējā gadā autosportiste Karlīna Štāla uz laiku vadīja MINI pa T/C Alfa gaiteņiem, šogad pienākusi T/C Spice kārta piedzīvot motoru rūkoņu, ātrumu un jaudu. Ieskatu Lielo testa dienu 2. sērijā atradīsiet atverot šo saiti: www.lielaistests.lv.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti