Michelin Klientu servisa programma – trīskārša palīdzība klientiem

 
8.septembris 2011 10:30

Michelin sācis piedāvāt klientiem bezmaksas pakalpojumu paketes, kas ir daļa no Michelin Klientu servisa programmas.

Programmas mērķis ir palīdzēt Michelin klientiem, kas ceļā saskārušies ar grūtībām vai nonākuši neparedzētās situācijās. Tā ir vienīgā šāda veida klientu servisa programma Latvijā.

Trīs gadus pēc Michelin riepu iegādes klienti var izmantot Michelin Klientu servisa programmu, kas bez maksas un ar lielāku mobilitāti nodrošina viņiem trīskāršu aizsardzību uz ceļa. Šis pakalpojums noder, ja tiek pārdurta riepa, beidzas degviela vai ir pazaudētas automobiļa vai mājas atslēgas. Pakalpojums tiek nodrošināts 24 stundas dienā visu gadu un visā Eiropā – jebkurā valstī, kur ir spēkā starptautiskās apdrošināšanas „Zaļā karte”.

Saskaņā ar Michelin rīcībā esošajiem datiem, šīs ir tieši tās problēmas, ar kurām autovadītāji saskaras uz ceļa visbiežāk.

Trīskāršā palīdzība, kuru nodrošina Michelin Klientu servisa programma, ir pieejama ne tikai Latvijā, bet arī apmeklējot citas Eiropas valstis vai atsevišķas valstis ārpus Eiropas robežām.
Michelin riepu īpašnieki var saņemt bezmaksas palīdzību Albānijā, Andorā, Austrijā, Baltkrievijā, Beļģijā, Bosnijā un Hercegovinā, Bulgārijā, Čehijā, Dānijā, Igaunijā, Francijā, Grieķijā, Horvātijā, Irānā, Islandē, Itālijā, Izraēlā, Īrijā, Kiprā, Lielbritānijā, Lietuvā, Luksemburgā, Maķedonijā, Maltā, Marokā, Melnkalnē, Moldovā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Rumānijā, Serbijā, Slovākijā, Slovēnijā, Somijā, Spānijā, Šveicē, Tunisijā, Turcijā, Ungārijā, Ukrainā, Vācijā un Zviedrijā.

Michelin Klientu servisa programmā ir ietverti šādi pakalpojumi:

Palīdzība Riepas

Ja riepa ir pārdurta vai citādi bojāta, Michelin klienti var saņemt palīdzību, piezvanot uz numuru, kas norādīts uz Michelin Klientu servisa programmas kartes, nosaucot aģentam kartes numuru un norādot savu atrašanās vietu. Michelin nomainīs bojāto riepu ar rezerves riepu vai aizvilks automobili uz tuvāko Michelin riepu servisa centru bez maksas vienas stundas laikā. 

Palīdzība Degviela

Kad ir beigusies degviela, Michelin klients var piezvanīt uz īpašu palīdzības numuru. Speciālists, kas atbildēs uz zvanu, parūpēsies, lai klientam tiktu piegādāts tik daudz degvielas, cik nepieciešams tuvākās degvielas uzpildes stacijas sasniegšanai. Michelin klientam būs jāsamaksā tikai par degvielu. Palīdzība tiek sniegta arī tiem Michelin klientiem, kas lietojuši nepareizu degvielas veidu. Šādā gadījumā klienta automašīna tiks aizvilkta līdz tuvākajam servisa punktam, kur var nomainīt degvielu. Michelin sedz automobiļa vilkšanas izdevumus. Turklāt arī pārējie pasažieri var justies mierīgi un droši, jo uzņēmums parūpēsies, lai viņi tikti nogādāti tajā pašā vietā, uz kuru tiek vilkta automašīna.

Palīdzība Atslēgas

Ja ir pazaudētas vai nozagtas mājas vai automobiļa atslēgas, klienti var meklēt Michelin speciālistu palīdzību. Uzņēmums sedz tāda speciālista apmeklējumu, kurš ir kvalificēts atvērt durvis.
Ja ir pazudušas automašīnas atslēgas, tiek organizēta automobiļa vilkšana uz tuvāko servisa punktu, vilkšanas izdevumus sedz Michelin.

Pēc klienta vēlēšanās automašīnu var vilkt arī uz viņa mājām vai drošu autostāvvietu, ja attālums nepārsniedz attālumu līdz servisa punktam.     

Michelin Klientu servisa programma, kas nodrošina ērtus un profesionālus ar riepām un citus ar braukšanu saistītus pakalpojumus, ir pieejama Michelin klientiem, kuriem ir Michelin Klientu servisa karte. Tā tiek izsniegta, iegādājoties četras riepas automašīnai vai 4x4 automobilim un aizpildot īpašu anketu, kas atrodama Michelin mājaslapā www.michelin.lv.

Lūdzu, ievērojiet, ka Michelin Klientu servisa programma ir pieejama tikai tad, ja Jūsu automobilim ir uzmontētas četras Michelin riepas.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti