Rīgā ir parādījies lēts taksometrs ar fiksētu cenu 1

 
28.septembris 2011 14:55

Rīgā ir sācis darboties jauns ekonomiskās klases taksometru serviss ar fiksētu cenu – Free Taxi.

Šis serviss izmanto alternatīvu pieeju taksometru pakalpojumu organizācijai. Pasūtījumus pieņem dienests TAXI 8880.

Mūsdienās ekonomiskajā klasē jau darbojas vairākas taksometru kompānijas. Taču Free Taxi tirgus analīze rāda, ka zemo cenu segmentam vēl ir potenciāls. Par pamatu jaunā servisa izveidei kļuva ziņas par lēto taksometru krāpšanos. Nereti brauciena galapunktā klientam tiek nosaukta summa, kas pārsniedz pieteikto tarifu. Free Taxi nolēma fiksēt brauciena cenu, ja taksometrs tiek pasūtīts pa tālruni. Šādā veidā tika radīts taksometru dienests, kurā krāpšanas iespēja ir izslēgta.

Free Taxi ir kļuvis par pirmo ekonomiskās klases taksometru ar fiksētu cenu. Brauciena cena tiek aprēķināta jau tad, kad tas tiek pasūtīts pa tālruni TAXI 8880, un to fiksē dispečers. Brauciena beigās klients maksā norādīto summu un vairāk neko.

„Bieži gadās tā, ka cilvēkam steidzami jānokļūst kādā vietā, taču viņš baidās izsaukt taksometru, jo nezina, cik būs jāmaksā. Tagad brauciena gala cenu varēs uzzināt uzreiz, piezvanot uz Free Taxi pa tālruni 8880. Mūsdienās Rīgā Free Taxi ir vislabākais piedāvājums zemo cenu segmentā. Pat bez aktīvas reklāmas pieprasījums uz šo pakalpojumu ir tik liels, ka reizēm klientiem ir jāgaida ilgāk nekā stundu, taču brauciena cena katrā ziņā viņus iepriecinās," komentēja Natāļija Judina, TAXI8880 pārstāve.

FreeTaxi darbības shēma pirmoreiz tiek izmantota taksometru pakalpojumu tirgū. Serviss neizmanto savu automašīnu parku, tāpēc pie klienta var atbraukt jauna un komfortabla mašīna. Līdzīga pieeja ir visvairāk izplatīta mobilo operatoru vidū. Kompānija sniedz pakalpojumus tās klientiem, izmantojot cita operatora tehnisko infrastruktūru un mobilo tīklu.

Jebkurš taksometra auto, kas ir pieslēgts Free Taxi sistēmai, tiek aprīkots ar GPS navigācijas sensoru. Kad pienāk pasūtījums, Free Taxi nosūta to tuvākajām mašīnām. Dīkstāves vietā taksometru šoferi saņem pasūtījumus, kaut arī par zemāku tarifu. Šobrīd Free Taxi pakalpojumam ir pieslēgts jau ap 100 mašīnu, kas pieder dažādām taksometru kompānijām. Free Taxi pasūtījumus apkalpo uzziņu dienests TAXI 8880, izsaukt mašīnu var pa tālruni 8880.

 
Visi komentāri
 
283980. viesis 29.septembris 2011 9:58
0 0 Atbildēt

Šis nav nekāds jauns projekts! Vienu reizi jau šis pasākums bija izgāzies ar skaļu blīkšķi! Smile Taxi kārtējā akcija. Domāju, ka nevienai takšu kompanijai neiet viegli, bet cik ilgi cilvēki uzticēsies šiem nagu maucējiem??? Krieviski tas skanētu tā: Разводиловка по русски!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 3

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti