MINI diena - neierobežota braukšanas prieka recepte

 
11.oktobris 2011 11:03

1. oktobrī MINI auto markas fani pulcējās tradicionālajā MINI dienā.

Šoreiz viss bija mazliet citādi, jo aizraujošais orientēšanās brauciens Pārdaugavā un lustīgās ātrumsacensības, izbraucot figūras, bija kā kristību rituāls ģimenes jaunpienācējam – mazulītim MINI Coupé, pie kura pēc tam visi radiņi skaistā rindā brauca raudzībās uz BM Auto salonu.

Braucēju vidū bija arī dziedātājs Normunds Rutulis un aktrise Aija Dzērve, kura pie MINI stūres sēdās pirmo reizi dzīvē un sacīja tā: „Stilīgs autiņš! Ar to es jūtos kā Parīzē.” MINI, salīdzinot ar viņas lielo Ford, esot kā ponijs blakus zirgam. Un to viņa saka par Countryman – par lielāko MINI saimes automobili! Orientēšanās braucienā aktrises un viņas draudzenes ekipāžai izdevās atrast pat 8 no 19 punktiem, kas pirmajai MINI orientēšanās brauciena reizei ir galvu reibinošs sasniegums. Par dāmu ekipāžu prieks līdz ausīm arī vienam no neatrastā kontrolpunkta vīriem: „Countryman man četras reizes pabrauca garām!”

Tikpat jautri gāja arī cāļu skaitītājam Rutulim figūru ātruma braucienā. Viņš uzstādīja juveliera cienīgu rezultātu - tieši par sekundes desmitdaļu neierakstījās uzvarētāja ciparā. Galvenais, ko labi prot visi MINImīļi, ir sirsnīgi pasmieties par sevi un saviem „ponijiem”. Lustīgu dzīvošan’ visi vēlēja arī ģimenes jaunajam loceklim MINI Coupé – pirmajam divvietīgajam modelim markas modeļu klāstā, kas jau nākamajā MINI dienā varēs pierādīt savu izslavēto nepārspējamo vadāmību un vislabāko dinamiku starp markas modeļiem. Pasākuma laikā BM Auto salonā viesi izklaidējās, vērojot „streetdance” dejotāju priekšnesumu, kā arī izmantoja iespēju atstāt savu vēlējumu un zīmējumus jaunajam MINI modelim uz īpašas MINI Coupé sienas.

„Lai ir tikpat ņiprs, cik smuks,” vienojās raudzībnieki.

Jaunais MINI Coupé ir apskatāms oficiālā MINI pārstāvja BM Auto salonā Dārzciema ielā 64a.

Autore: MINI pasākuma dalībniece Guna Roze
Foto: Uldis Vilks, www.wolfstudio.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti