Tiek atvērta jauna Subaru autorizēta pārstāvniecība Rīgā

 
14.oktobris 2011 12:39

Drīzumā durvis vērs jauna Subaru autorizētā pārstāvniecība Rīgā, kas piedāvās pilnu auto pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu.

Ar nosaukumu CENTRS IMANTA tā darbosies pazīstamā un atzinīgi novērtētā Latvijas auto tirgus dalībnieka  – Domenikss grupas ietvaros. 

Domenikss grupai ir ievērojama pieredze auto nozarē, pašlaik tā pārstāv tādus zīmolus kā Mercedes-Benz, Maybach un Mitsubishi Fuso Canter. Subaru Nordic reģionālais vadītājs Ringo Rāumels (Ringo Rahumeel) skaidro, ka “ līdz ar esošo pārstāvi Ad Rem Auto, tiek paplašināta zīmola pārstāvniecība Latvijā piešķirot jaunu dīlera statusu Centrs Imanta, mūsu mērķis Latvijā ir sasniegt līdzīgu tirgus daļu kā Igaunijā un Lietuvā, tas ir, 5-6 %, kā arī, protams, nodrošināt visaugstākos klientu apmierinātības rādītājus.”

Domenikss grupas ģenerāldirektors Viktors Troicins norāda, ka CENTRS IMANTA būs atsevišķa struktūrvienība, kas darbosies ar Subaru zīmolu Latvijā un atradīsies jaunās telpās. Centrs Imanta vadītājs būs Kaspars Mūrnieks, kurš šobrīd veido jaunu, neatkarīgu profesionāļu komandu Subaru produkta tirdzniecībai un pēcpārdošanas apkalpošanai. ”Dotā uzticība ir atzinības apliecinājums, un mēs būsim pagodināti par iespēju strādāt ar zīmolu, kas reprezentē daudz vairāk kā ierastu transporta līdzekli. Izmantojot visu savu pieredzi, esam apņēmušies darīt visu iespējamo, lai Subaru padarītu ērtāku ikdienu pēc iespējas lielākam skaitam Latvijas iedzīvotāju.”

CENTRS IMANTA izveidots un tā darbība tiks organizēta atbilstoši augstākajiem Subaru klientu apkalpošanas standartiem, salonā būs izstādīti jaunākie Subaru modeļi, un serviss sniegs visu nepieciešamo atbalstu garantijas laikā un pēc tās, kā arī nodrošinās virsbūves remontu, oriģinālās Subaru rezerves daļas un aksesuārus.

CENTRS IMANTA atrodas Kurzemes prospektā 59 un aizņem 2000 kvadrātmetru platību. Tā durvis tiks vērtas šā gada oktobra beigās.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti