Autonams saņem Baltijas Asamblejas Baltijas Inovācijas balvu

 
29.novembris 2011 8:31

Skybrake izgudrotājs, ražotājs un uzstādītājs SIA Autonams, saņem balvu, kā otrs inovatīvākais uzņēmums Baltijā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Tallinā norisinājās kārtējā, nu jau 30.Baltijas Asamblejas sesija, kuras ietvaros tika piešķirta Baltijas Asamblejas Baltijas inovācijas balva. Otro vietu BASTIC ieguva Autonams. Līdz ar to Autonams ir otrs inovatīvākais uzņēmums Baltijas valstīs. Fināla trijniekā bez Autonama iekļuva arī Cybernetica (Igaunija) un Energetikos Projektai (Lietuva). Balvu Autonams vārdā saņēma LTC direktors Jānis Stabulnieks. Patlaban diploms ir ceļā uz Rīgu. Uzvarēja Igauņu Cybernetica.

Baltijas Inovācijas balva šogad tika pasniegta pirmo reizi un pasākuma organizatori, cer, ka tas kļūs par jaunu, motivējošu ikgadēju pasākumu.

Edvīns Panders, SIA Autonams valdes loceklis: „Ir patiess prieks saņemt šo apbalvojumu un mēs esam gandarīti par mūsu darba novērtējumu. Kad vasaras beigās Latvijas Baltijas inovācijas balvas pārstāvji piezvanīja un sacīja, ka kā vienu no uzņēmumiem vēlas izvirzīt arī Autonamu, mums pat sapņos nerādījās, ka varētu iekļūt trijniekā. Tas mums ir liels gods un spēcīga motivācija darboties tālāk jaunu produktu izstrādē un ražošanā.”

Autonams rīcībā nav informācijas, kas bija pārējie no Latvijas izvirzītie uzņēmumi. „Pieļauju, ka mēs šo apbalvojumu esam ieguvuši pateicoties mūsu ilgtermiņa darbība, jo pēdējos trīs gadus, ar mūsu izstrādātajiem produktiem vienmēr esam iekļuvuši LIAA un Ekonomikas ministrijas „Eksporta un Inovāciju balvas” finālistu vidū,” domā E.Panders.

Jāpiebilst, ka šogad Autonams nav iekļuvis „LIAA Eksporta un Inovāciju balvas” finālā. „Šogad esam izstrādājuši divus jaunus produktus, bet, tā kā to izstrāde tika pabeigta gada otrajā pusē, tad to pārdošanas apjoms vēl nebija tāds, lai ar to varētu tikt finālā,” saka E.Panders. „Jāpiezīmē, ka šogad konkurence ir ļoti sīva un mēs ar patiesu interesi vēlamies uzzināt, kurš uzņēmums un kurš produkts šogad tiks atzīts par inovatīvāko Latvijā,” rezumē E.Panders.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti