Atklāta jauna Neste Oil degvielas uzpildes stacija Liepājā

 
19.janvāris 2012 9:45

18.janvārī, SIA Neste Latvija atklājusi jaunu automātisko Neste Oil degvielas uzpildes staciju Liepājā. Šī ir jau trešā SIA Neste Latvija DUS Liepājā un 54. valstī, kā arī otra jaunbūvētā Neste Oil koncepta DUS Latvijā.

Līdz gada beigām plānots uzbūvēt vēl vienu līdz divas jaunas un pārveidot esošās Neste DUS Latvijā atbilstoši jaunajam Neste Oil DUS konceptam. Liepājas stacijas būvniecībā investēti vairāk nekā 280 tūkstoši latu (400 tūkstoši eiro). Jaunā stacija atrodas Pulvera ielā 10b.

Jaunā Neste Oil DUS Liepājā ir aprīkota ar divām degvielas uzpildes vietām – vienu vieglā transporta uzpildei zem nojumes un vienu atsevišķu uzpildes vietu smagajam autotransportam ar ātrgaitas satelīta dīzeļdegvielas sūkni, pie kura iespējams pildīt degvielu no abām pusēm. Papildus stacija ir aprīkota arī ar AdBlue iekārtu. Uz jauno staciju, tāpat kā uz visām pārējām Neste Oil DUS, gan benzīns, gan dīzeļdegviela tiks piegādāta no Neste Oil rūpnīcas Somijā. Stacijā varēs norēķināties ar skaidru naudu, banku kartēm un Neste Oil degvielas karti privātpersonām un uzņēmumiem.

Jaunajā Neste Oil DUS konceptā tiek ievēroti visi augstākie drošības un vides aizsardzības standarti. Lielākais jaunums ir modernākās LED diožu lampas. Tās darbojas uz sensoriem un pielāgo apgaismojumu atkarībā no tā, cik ārā ir tumšs. Lampas samazina elektroenerģijas patēriņu uz pusi un kalpo līdz pat 50 gadiem.

Mātes kompānijas Neste Oil zīmola ieviešana Latvijā tika aizsākta pagājušā gada septembrī līdz ar pirmās Neste Oil DUS atklāšanu Ķekavā. Līdz 2012.gada beigām plānots pabeigt pilnu zīmola ieviešanas procesu Latvijā atbilstoši jaunajam Neste Oil DUS konceptam. Zīmola ieviešanas procesā plānots ieguldīt vairāk nekā 1,4 miljonus latu (2 miljoni eiro). Neste Oil zīmola maiņa jau ir pabeigta Somijā un Lietuvā un uzsākta Sanktpēterburgā, Igaunijā un tagad arī Latvijā. Neste Oil zīmola ieviešanas process Latvijā būs maksimāli ātrs mūsu klientiem. Pārveides laikā staciju darbība netiks apturēta. Uzņēmuma juridiskais nosaukums un rekvizīti paliks nemainīgi.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti