Latvijas ceļos pirmais «Subaru XV» 8

 
6.marts 2012 10:23

9. un 10.martā Subaru dīleris AD REM Auto rīkos jaunā Subaru XV atvērtās dienas, taču vēl pirms šī interesi radījušā pasākuma AD REM Auto ir nodevis jauno Subaru krosoveru XV pirmajai klientei, kura šo auto pasūtīja vēl pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā.

Par pirmo Subaru XV īpašnieci Latvijā ir kļuvusi ģimenes ārste Dace Zirnīte, kuras ikdienā, dodoties ceļā pie pacientiem, bieži nākas saskarties ar sliktiem ceļa apstākļiem.

"Meklēju viegli vadāmu automobili ar automātisko pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņu, jo, dodoties uz mājas vizītēm, ar savu līdzšinējo automobili bieži nespēju pārvarēt piesnigušos vai dubļainos piebraucamos ceļus. Izvēloties automobili, tika atrasti vairāki varianti, taču konkurētspējīgā cena, kā arī manu ģimenes locekļu un draugu labās atsauksmes par citiem Subaru modeļiem, ļāva pieņemt izšķirīgo lēmumu par labu Subaru XV," stāsta jaunākā Subaru modeļa īpašniece.

Sportiskais Subaru XV izceļas ar augstu klīrensu, krosoveru vidū zemāko smaguma centru un izcilu vadāmību, kā arī Boxer tipa dzinējiem un leģendāro, simetrisko visu riteņu piedziņu.

Subaru XV ir pirmais Subaru modelis, kas tiek komplektēts ar pilnīgi jauno 1,6 litru, 114 zirgspēku benzīna dzinēju un jauno Lineartronic automātisko pārnesumkārbu, kā arī "Auto Start Stop" sistēmu. Subaru XV dzinēju paletē iekļauti arī labi pazīstamie 2,0 litru benzīna un dīzeļdzinēji. Auto ar dīzeļdzinēju patērē tikai 5,6 l/100 km un 6,5 l/100 km ar benzīna dzinēju.

"Šim automobilim ir laba vadāmība un, pateicoties augstākai sēdpozīcijai, ir laba ceļa pārredzamība. Auto rada patīkamu drošības sajūtu. Lielisks auto sievietei! Patīkami, ka Start un Stop sistēma ļauj ietaupīt degvielu, kas šobrīd ir ļoti svarīgi," par pirmajiem iespaidiem stāsta ģimenes ārste Dace Zirnīte

Euro NCAP drošības testos XV ir saņēmis augstāko, piecu zvaigžņu vērtējumu, pie kam ir uzrādījis jelkad augstāko vērtējumu bērnu drošības jomā. Pateicoties klasē zemākajam smaguma centram un neskatoties uz augsto klīrensu, Subaru XV nodrošina klasē labāko vadāmību, kas ir ļāvusi sasniegt arī teicamu rezultātu tā saucamajā aļņu testā.

Līdzīgi kā citiem Subaru modeļiem, XV tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju.

Subaru XV atvērto durvju dienas notiks Subaru oficiālā dīlera AD REM Auto salonā, Dārzciema ielā 60, Rīgā 9.martā no pulksten 9:00 līdz 18:00, bet 10.martā no 10:00 līdz 15:00.

Plašāk par Subaru modeļiem iespējams uzzināt mājas lapā www.adrem-auto.lv Turpat iespējams pieteikties testa braucieniem arī ar citiem Subaru modeļiem.
 

 
Visi komentāri
 
285647. viesis 6.marts 2012 13:45
0 0 Atbildēt

Un ārsti vēl atļaujās kautko runāt par zemajām algām un kvotām!!!

285649. viesis 6.marts 2012 18:59
0 0 Atbildēt

Biju par subāru labākās domās jo tomēr pamatā bija pieklājīgi modeļi bet te, kujaks, kaut kāds subaru CR-V...

285651. viesis 7.marts 2012 6:26
0 0 Atbildēt

TO >647

Vari paprovēt , nieka 9 gadi mācības un kā ģimenes ārsts arī varēsi paķert XV

285652. viesis 7.marts 2012 13:40
0 0 Atbildēt

rudens68 - ar nieka 9 gadiem mācību vēl būs par īsu - varēs vien sūdzēties par zemo algu. Lai ģimenes ārsts varētu izveidot un uzturēt savu praksi ir nepieciešamas vēl arī uzņēmēja spējas un zināšanas. Strādājot par ģimenes ārstu "poliklīnikā", XV nenopelnīsi.

285655. viesis 7.marts 2012 16:01
0 0 Atbildēt

Principā Impreza ar paaugstinātu klīrensu. Sakuma biju iedomājies pēc tā nosaukuma un apraksta, ka būs lielāks auto. C-RV ir lielāks krietni pēc salona, nav korekts salīdzinājums.

285666. viesis 8.marts 2012 20:46
0 0 Atbildēt

Es arī esmu ģimenes ārste ,un tādās mājas vizītēs braucu ar vecu audi , bet ļoti noderētu tāds subaru, braucot pa baļķuvedēju izdangātajiem ceļiem.Arī ārstam var būt mantoti īpašumi un bagāts vīrs.

285667. viesis 9.marts 2012 8:35
0 0 Atbildēt

Vai tad cirsmās arī mēdz cilvēki dzīvot?

285677. viesis 11.marts 2012 17:52
0 0 Atbildēt

Jā, msh,mēdz. Piemēram Pirmais. Pie viņa tur iebraukt vieglāk ir ar šitādu subaru, nekā ar KIA Rio.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti