Liepājā nedēļas nogalē noteikti satiksmes ierobežojumi

 
21.maijs 2008 8:29

Saistībā ar Līvas amatnieku tirgu, kas 24.maijā no pulksten 10.00 līdz 16.00 notiks Liepājā, Kuršu ielā (Siena tirgū), 23. un 24.maijā Liepājā ir noteikti satiksmes ierobežojumi.

Sestdien, 24.maijā jau sesto reizi Liepājā notiks vērienīgs amatnieku gadatirgus, tāpēc no jau no 23.maija pulksten 19.00 līdz 24.maija pulksten 19.00 privātā un sabiedriskā transporta kustība būs slēgta šādās ielās:

•Kuršu ielā posmā no Rožu ielas līdz Jūrmalas ielai  un Ezera ielai,
•Siena ielā posmā no E.Veidenbauma ielas līdz K.Ukstiņa ielai,
•Klaipēdas iela būs slēgta krustojumā pie viesnīcas Kolumbs (Jūrmalas/Ezera ielas),
•K.Ukstiņa iela, kas ieziet uz Kuršu ielas, transportam, t.sk. sabiedriskajam transportam būs slēgta pie Bārtas ielas.

Tāpat būs slēgts stāvlaukums pie Liepājas pilsētas Domes Rožu ielā, kā arī būs apgrūtināta privātā transporta izbraukšana uz Siena ielas no tai blakus esošo namu pagalmiem.

Transporta kustības ierobežojumi jāņem vērā arī tranzītbraucējiem Lietuvas virzienā. Šīs nedēļas nogalē Liepājā atklās tūrisma sezonu, reprezentējot jaunu tūrisma maršrutu un organizējot ikgadējo Latvijas amatnieku saietu - Līvas tirgu.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti