Latvijas autokrosa čempionāts turpinās Valmierā

 
20.jūnijs 2008 12:47

Sestdien, 21. jūnijā pl. 15:00 Brenguļu autotrasē pie Valmieras notiks Latvijas autokrosa čempionāta 2. posms. Grūti prognozējami uzvarētāji visās trīs čempionāta klasēs – 1600, 2000 Super un Open, kā arī īpašā izrāde no junioru bagiju Beta, kroskartu un B600 klasēm!

Latvijas autokrosa čempionāta 1600 klasē galvenā intriga – vai uzvaru sēriju turpinās pērnā gada čempions Oļģerts Vērmanis juniors. Viņš uzvarējis jau astoņas LČ posmu sacīkstes pēc kārtas – visus septiņus 2007. gada posmus un pirmo šā gada sacīksti Smiltenē. Klasē konkurence gan kļūst arvien saspringtāka, jo līderim tuvojas gan vicečempions Māris Stalis, gan pirmajā posmā trešo vietu guvušais Kaspars Īle.

2000 Super klasē veidojas duelis cīņā par čempiona titulu – vairākkārtējais čempions Raimonds Tiltiņš pret Ulvi Bujānu. Pirmais posms Smiltenē noslēdzās par labu Bujānam, taču Tiltiņš todien bija ātrs, finālā piedzīvojot tehniska rakstura neveiksmi. Šis solās būt viens no spilgtākajiem dueļiem sezonas garumā, jo abi titula pretendenti ir gan ātri, gan agresīvi, gan izsalkuši pēc uzvarām. Tikmēr nedrīkst apgalvot, ka viņu cīņā neiejauksies arī citi klases braucēji.

Open klasē galvenais favorīts ir pērnais vicečempions Raimonds Jerāns. Taču bažas rada viņa mašīnas izturība, līdz ar to izredzes uz uzvaru parādās arī citiem klases braucējiem. Pirmais posms pierādīja, ka Open klasē šogad visgrūtāk prognozējami pirmo trīs vietu ieguvēji!

Papildu sacensības Latvijas čempionāta posma ietvaros aizvadīs gan Beta bagiju, gan kroskartu, gan B600 klases braucēji. Līdz ar to Brenguļu autotrases sacensības kļūs par vienu no spilgtākajiem šā gada autosporta šoviem Latvijā! Sacensību sākums pl.15:00. Informācija: www.autocross.lv.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti