Dunlop riepu sortiments aptver visas pielietojumu sfēras

 
26.jūnijs 2008 6:28

Dunlop ražo kravas automašīnu un autobusu riepas visu veidu transportlīdzekļiem un lietotājiem Tagad uzņēmums laiž klajā jaunās riepas SP344 un SP444, kas papildina Dunlop piedāvājumu un padara to par vienu no visaptverošākajiem transporta nozarē.

Dunlop plašā komercriepu sortimenta būtiskākie raksturlielumi ir uzticamība un cenas atbilstība, ko uzskatāmi atspoguļo nobraukuma, saķeres ar ceļu un rites pretestības salīdzinājums.
Dunlop plašajā piedāvājumā ir riepas, kas atbilst jebkurai vajadzībai, neatkarīgi no tā, vai runa ir par kravas automašīnām, būvlaukumu transportlīdzekļiem, tālsatiksmes autobusiem vai pilsētas satiksmes autobusiem.

Stūrējošās ass riepa Dunlop SP344 un velkošās ass riepa SP444 ir izstrādātas gan starptautiskajiem pārvadājumiem, gan reģionālo pārvadājumu satiksmei, 7,5 tonnu un smagākiem transportlīdzekļiem. Jaunās nodilumizturīgās riepas pieejamas 17,5”, 19,5” kā arī  22,5” izmērā.
Transporta uzņēmumiem ar starptautisko pārvadājumu kravas automašīnām un transportlīdzekļiem, kuriem nepieciešamas platas, zema profila riepas, Dunlop piedāvā stūrējošās ass riepas SP352 un velkošās ass riepas SP452.

Dunlop SP242 ir paredzēta piekabēm reģionālos maršrutos, savukārt īpaši zema profila riepas SP252 izstrādātas piekabēm starptautisko pārvadājumu satiksmē.

Dažādiem braukšanas apstākļiem domātas Dunlop SP382 un SP482, attiecīgi stūres asij un piedziņas asij. Tas parasti lieto kravas automašīnām ar platformām, betona maisītājiem, celtņiem vai citiem celtniecības transportlīdzekļiem, kas galvenokārti pārvietojas pa ceļu, taču tiek izmantoti arī būvlaukumos un citās smagu darba apstākļu vietās. Riepas apvieno garu nobraukumu un labu veiktspēju darba vietās, kur noteicoši faktori ir saķere bezceļa apstākļos, nodilumizturība un samazināta akmeņu iesprūšanas iespēja riepās.

Dunlop SP492 ir izstrādāta pašizgāzējiem, militārajiem un citiem bezceļu transportlīdzekļiem. Riepu raksturo teicama saķere, nodilumizturība un garš nobraukums transportlīdzekļiem, kurus izmanto smagākajos bezceļa apstākļos, kādi vien iespējami.

Plašs sortiments autobusiem

Dunlop sortimentā ir virkne riepu, kas īpaši paredzētas dažādu veidu autobusu satiksmei. Pilsētu satiksmes autobusiem ir vairākas alternatīvas – Dunlop SP741 City, SP121 City, SP321 City un SP331 City. Šīs riepas der gan stūres asij, gan pārējām asīm. Pilsētu satiksmes autobusiem ar motora bremzēm Dunlop piedāvā arī īpaši izstrādātas piedziņas ass riepas Dunlop SP531.
Tālsatiksmes autobusi parastos apstākļos var izmantot iepriekš minētās platās zema profila riepas SP352 un SP452. Ja braukšana notiek slidenos apstākļos, laba izvēle ir Dunlop SP362 ar ziemas protektoriem, kas paredzētas stūres asij, taču ir izmantojamas arī citām asīm, un, protams, nodrošina labu saķeri visu gadu.

Kravas automašīnām paredzētas Dunlop SP462, velkošās ass riepas, kas garantē augstu drošību, labu saķeri ar ceļu ziemas apstākļos un lielu nobraukumu. Dunlop kravas automašīnu riepu protektorus var atjaunot .
 

Fleet First aptver gandrīz visu

Lai nodrošinātu visaptverošu klientu apkalpošanu, Dunlop šogad ir ieviesis pavisam jaunu palīdzības pakalpojumu Fleet First, pavisam jaunu piedāvājumu šajā sfērā. Visaptverošā koncepcija paredz plašāko pakalpojumu piedāvājumu, kāds pieejams kravas automašīnām, tālsatiksmes autobusiem un autobusu operatoriem Eiropā. Fleet First veido TruckForce, vairāk nekā 1550 riepu darbnīcu tīkls visā Eiropā, ServiceLine 24h, palīdzība ceļā visu diennakti, Mobility, riepu atbalsta programma visam transportlīdzekļu parkam, FleetOnlineSolutions, internetā balstīta riepu apsaimniekošanas programma, un Next Tread, kvalitatīva riepu vulkanizēšana.

Par Dunlop

Dunlop ir viens no vadošajiem riepu ražotājiem pasaulē kas izstrādā, ražo un pārdod riepas, kuras paredzētas automašīnām, komerctransportlīdzekļiem un motocikliem.
Dunlop sortimentā ir vairāk nekā 130 dažādas lieljaudas kravas tehnikas, kravas automašīnu un autobusu komercriepas. Daudzi vadošie komerctransportlīdzekļu ražotāji pasaulē kā standartu uzstāda Dunlop riepas; tostarp tādi uzņēmumi kā DAF, ERF, Isuzu Truck, Iveco Ford, LCV, Leyland Trucks, MAN, Mercedes-Benz, Renault un Volvo. Goodyear Dunlop Nordic ir uzņēmums astoņās valstīs Ziemeļos un Baltijā ar galveno biroju Stokholmā. Uzņēmumā strādā aptuveni 140 darbinieki; daļa ražojumu testēšanas notiek Somijas un Zviedrijas ziemeļos.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti