Tikai 20 eksemplāri - Volvo Trucks radījis īpašu - Latvijai veltītu automašīnas modeli 7

 
Volvo Truck Latvia | 18.marts 2016 11:19

Par godu Volvo Trucks 20 gadu darbībai Latvijā, ir radīts īpašs Volvo FH modelis “Latvia 20 Edition”, kas pircējiem no 18. marta ir pieejams vien 20 eksemplāros.

500 Zs spēcīgās Volvo FH “Latvia 20 Edition” automašīnas ir aprīkotas ar bagātīgāko komplektāciju un tās raksturo īpašs, elegants krāsojums futūristiski tumšzilā krāsā un speciālas numura zīmes. Iegādājoties kādu no 20 īpašā dizaina automašīnām, tiek iegūti arī citi labumi, kuri citām Volvo Trucks automašīnām pieejami vien kā papildpakalpojumi. “Latvia 20 Edition” pircēji gada garumā bez maksas varēs izmantot autoparka vadības sistēmu “Dynafleet”, kas attālināti sniedz informāciju par autoparka atrašanās vietu, autovadīšanas ilgumu, degvielas patēriņu, un ērtu saziņu ar autovadītājiem.

Tāpat pircēji iegūs OCTA, Premium KASKO apdrošināšanas un “Volvo Truck Asisstance” - iespēju saņemt bezmaksas tehnisko palīdzību, evakuatora pakalpojumus un palīdzību autovadītājam uz ceļa, ja ir beigusies degviela, bojāta riepa vai ir radušās kādas citas tehniskas problēmas. Līdz ar to Volvo FH “Latvia 20 Edition” ir modelis ar visbagātīgāko komplektāciju, kāds pašlaik pieejams.

“Labākais veids, kā nosvinēt lieliskas attiecības ir lieliski piedāvājumi mūsu klientiem – šajā apaļajā jubilejā tās ir 20 “Latvia 20 Edition” automašīnas. Volvo Truck Latvia darbība ir veiksmes stāsts jau kopš pirmās dienas, kad sākām šeit piedāvāt patiesi unikālas kravas automašīnas. Tāpēc esam ļoti gandarīti, ka spējam Latvijas klientus iepriecināt ar šādu īpaši komplektētu Volvo FH modeli. Šis piedāvājums iezīmē jaunu nodaļu Volvo Trucks darbībā un ir pirmais solis ceļā uz aizraujošu nākotni,” stāsta Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brook), Volvo Truck Latvia rīkotājdirektors.

Šajos laikos viss strauji mainās - gan gadalaiki un ceļa apstākļi, gan biznesa vide valstī un ekonomiskā situācija pasaulē. Mainās arī tehniskie risinājumi un to iespējas, taču Volvo Trucks vērtības paliek nemainīgas - cilvēki un automašīnas, kam var uzticēties.

 
Visi komentāri
 
Bils 18.marts 2016 12:22
6 0 Atbildēt

Un cena, cena ta kāda? vai visi jau rezervēti? ;)

Dainis 18.marts 2016 12:30
30 4 Atbildēt

Šī versija nāk jau ar rūpnīcā nobloķētu ātruma ierobežotāju un tahogrāfa "darabotkām" ?

Janozaurs 18.marts 2016 12:57
13 0 Atbildēt

Varēja nokrāsot nevis zilu, bet bordo ar baltu.

iciks 18.marts 2016 14:08
0 0 Atbildēt

Vieglos auto pērk bagātīgi aprīkotus, jo tie ir sev. Šajā gadījumā firmas īpašnieks ar šo nebrauks, bet brauks šoferis - nez vai šoferim Jūs pirktu to pašu, ko sev.

Edgars 18.marts 2016 14:20
0 0 Atbildēt

Krāsa palika pāri 20 mašīnām tāpēc vairāk neuzražoja!

Bils 18.marts 2016 17:50
0 0 Atbildēt

Lasi vēlreiz! 20 gadi LV tirgū/20 auto, loģiski, vai ne? ;)

Jomaju 18.marts 2016 22:32
0 0 Atbildēt

Gan jau Lindiņa zina īpašo recepti iesmērēt to, ko var dabūt tāpatās, bez Limited

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti