PAPILDINĀTS 20:48; Krievijas karaspēks sācis aktīvu uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 1.diena 24.02 68

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv / iAuto.lv | 24.februāris 2022 8:38

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien negaidīti teica runu Krievijas telekanālā "Rossija-24", paziņojot, ka Krievija ir sākusi "militāru operāciju" Ukrainā, un aicinot Ukrainas armiju "'nolikt ieročus".

JAUNĀKIE VIDEO NO UKRAINAS mūsu Telegram kanālā šeit >>> seko https://t.me/iAutolv un raksta apakšā.

Īsi pēc tam televīzijas kanāls "Doždj" vēstīja, ka no dažādām Ukrainas pilsētām, tostarp no Kijevas pienāk ziņas par sprādzieniem.

"Es esmu pieņēmis lēmumu par militāru operāciju," sacīja Putins neilgi pirms plkst.6 (plkst.5 pēc Latvijas laika).

Viņš apgalvoja, ka operācijas mērķis ir civiliedzīvotāju aizsardzība un ka tā ir atbilde uz draudiem no Ukrainas puses.

Putins piebilda, ka Krievijai nav mērķis okupēt Ukrainu, un brīdināja pārējās valstis, ka jebkāds mēģinājums iejaukties Krievijas rīcībā novedīs pie smagām sekām.

"Tagad daži ļoti svarīgi vārdi tiem, kam varētu rasties kārdinājums iejaukties no malas esošajos notikumos: lai kas mēģinātu mums traucēt vai, vēl jo vairāk, radīt draudus mūsu valstij un tautai, tam jāzina, ka Krievijas atbilde būs tūlītēja un novedīs jūs pie tādām sekām, ar kādām jūs savā vēsturē vēl neesat saskārušies. Mēs esam gatavi jebkādai notikumu attīstībai. Visi nepieciešamie lēmumi ir pieņemti. Ceru, ka mani sadzirdēs," uzsvēra Putins.

Viņš apsūdzēja ASV un to sabiedrotās, ka tās ignorējušas Krievijas prasību nepieļaut Ukrainas iestāšanos NATO un piedāvāt Maskavai drošības garantijas.

Putins sacīja, ka Krievijas militārās operācijas mērķis ir nodrošināt Ukrainas "demilitarizāciju" un ka visi Ukrainas karavīri, kas noliks ieročus, varēs droši atstāt kaujas zonu.

"Aicinu jūs nekavējoties nolikt ieročus un doties mājās. Visi Ukrainas armijas karavīri, kas izpildīs šo prasību, varēs netraucēti atstāt kaujas darbību zonu un atgriezties pie savām ģimenēm," teica Putins.

"Visa atbildība par iespējamo asinsizliešanu pilnībā gulsies uz Ukrainas teritorijā valdošā režīma sirdsapziņas," atzīmēja Putins.

"Esmu pārliecināts, ka uzticamie Krievijas bruņoto spēku virsnieki un kareivji profesionāli un vīrišķīgi izpildīs savu pienākumu," sacīja Putins.

Jau ziņots, ka Kremļa administrācija trešdien publiskoja ieganstu iebrukumam Ukrainā, paziņojot, ka Donbasa "tautas republiku" vadītāji ir lūguši Krievijas prezidentam Putinam "palīdzību", lai ''atvairītu agresiju'' no Ukrainas armijas puses.

Pēc Putina ceturtdienas rītā teiktā paziņojuma, ka tiek sākts uzbrukums Ukrainai, notikuši sprādzieni Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, vairākās pilsētās līdzās Donbasa frontes līnijai un jūru krastos.

Krievijas neatkarīgais televīzijas kanāls "Doždj" vēsta, ka no dažādām Ukrainas pilsētām, arī no Kijevas, pienāk ziņas par sprādzieniem, tiek vēstīts par uzbrukumiem militārajiem objektiem un desanta izsēdināšanu.

CNN, atsaucoties uz Ukrainas Iekšlietu ministriju, ziņo, ka sprādzieni Kijevā esot raķešu triecieni.

Ziņas par eksplozijām pienāk arī no Harkovas, Mariupoles un Odesas.

Laikraksts "Ukrainska pravda" ziņo, ka tiek apšaudīti militārie objekti visā Ukrainā.

"Raķešu "Grad" triecieni notiek gar visu robežu - no Luhanskas līdz Žitomirai," laikrakstam sacījis informēts avots.

Tiek ziņots, ka Krievijas Melnās jūras flote sākusi desanta operāciju Azovas jūrā un Odesā, izsēdināts desants Mariupolē. Mikolajevā ir lieli ugunsgrēki, bet Harkovā iznīcinātas raķetes un artilērijas bruņojums.

Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks sociālajā tīklā "Facebook" ierakstījis, ka tiek doti triecieni militārajiem objektiem Kijevā, Harkovā un Dnipro.

Četri spēcīgi sprādzieni notikuši netālu no Donbasa frontes līnijas Kramatorskā, kur atrodas Ukrainas austrumdaļas militārās operācijas zonas faktiskā galvaspilsēta.

Ukraina slēgusi gaisa telpu civilajām lidmašīnām, un ārlietu ministrs Dmitro Kuleba apliecināja, ka pret Ukrainu izvērsts "vispārējs uzbrukums".

Notiek "Krievijas militāra uzbrukuma operācija, lai iznīcinātu Ukrainas valsti", teikts Ukrainas Ārlietu ministrijas paziņojumā.

"Mūsu aizstāvji ir gatavi atvairīt valsti agresoru un darīs visu, kas ir viņu spēkos, lai aizsargātu Ukrainas zemi," teikts paziņojumā, mudinot Rietumus nekavējoties noteikt jaunas sankcijas Krievijai.

24. februārī Latvijā ieradušies pirmie 40 ASV armijas
173. gaisa desanta brigādes karavīri, demonstrējot ASV
apņemšanos aizstāvēt NATO sabiedrotos un stiprināt Latvijas aizsardzības spējas. Kopumā uz Latviju plānots pārvietot vairāk nekā 300 ASV karavīru.

Krievijas armijas raķešu uzbrukums dažādām Ukrainas pilsētām.

Krievijas armijas helikopteru iebrukums Ukrainā

JAUNĀKIE VIDEO NO UKRAINAS mūsu Telegram kanālā šeit >>> seko https://t.me/iAutolv

 

PAPILDINĀTS plkst.14.00 Krievijas spēki ar kaujām pārrāvuši Baltkrievijas-Ukrainas robežu un iegājuši Kijevas apgabalā

Ukrainas robežsardzes dienests paziņojis, ka Krievijas spēki ceturtdien ar kaujām pārrāvuši Baltkrievijas-Ukrainas robežu un iegājuši Kijevas apgabalā.

Robežsardzes vienības pārkārtojas uz rezerves pozīcijām un darbojas koordinēti ar Ukrainas armiju un nacionālo gvardi, pavēstīja dienests.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien paziņoja, ka tiek sākts Krievijas uzbrukums Ukrainai.

Atbildot uz uzbrukumu, Ukraina sarāvusi diplomātiskās attiecības ar Krieviju.

Krievija Ukrainā veic triecienus militārās infrastruktūras objektiem un lidlaukiem, ceturtdien pavēstīja Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštābs, situāciju raksturojot kā kontrolējamu.

Ukrainas apgabali līdzās ziemeļu robežai ar Baltkrieviju un Krieviju pakļauti artilērijas apšaudei un Krievijas kara tehnika vairākos apgabalos šķērsojusi valsts robežu, ceturtdienas rītā pavēstīja Ukrainas robežsardze.

 

PAPILDINĀTS plkst.14.30 "Reuters": Krievijas atslēgšana no SWIFT jaunajā ES sankciju paketē netiks iekļauta

Eiropas Savienība (ES) neizslēgs Krieviju no starptautiskās maksājumu sistēmas SWIFT saistībā ar Maskavas uzbrukumu Ukrainai, vēstī ziņu aģentūra "Reuters", atsaucoties uz vairākiem ES informācijas avotiem.

Krievijas izslēgšanu no SWIFT atbalsta Baltijas valstu diplomāti, un arī Čehijas prezidents Milošs Zemans atbalstījis šādas rīcības iekļaušanu jaunajā sankciju paketē.

Taču "Reuters" norāda, ka citas valstis šādam solim vēl nav gatavas.

ES uzskata, ka šāda rīcība ietekmētu ne tikai Krievijas bankas, bet arī Eiropas kreditorus, kuri vēlas atgūt savu naudu. Turklāt Krievija veido alternatīvu bankas maksājumu sistēmu, ziņo "Reuters".

 

PAPILDINĀTS plkst.15.00 NATO aktivizē Austrumeiropas aizsardzības plānus un rīkos virtuālu samitu

Pirmo reizi alianses vēsturē NATO aktivizē Austrumeiropas aizsardzības plānus, bet piektdien NATO plāno organizēt virtuālu samitu, kurā alianses līderi apspriedīs Krievijas iebrukumu Ukrainā, ceturtdien paziņoja alianses ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

Pēc dalībvalstu ārkārtas sanāksmes Briselē NATO izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka veiks "papildu pasākumus", lai aizsargātu alianses dalībvalstis.

"Esam nolēmuši atbilstoši mūsu aizsardzības plānam aizsargāt visus sabiedrotos, veikt papildu pasākumus, lai stiprinātu savaldīšanas un aizsardzības spējas visā aliansē. Mūsu pasākumi ir un paliek preventīvi, samērīgi un saspīlējumu neveicinoši," paziņoja NATO.

30 alianses dalībvalstu kopīgā paziņojumā pausts, ka NATO spēku galvenais komandieris saņems plašas pilnvaras, piemēram, pieprasīt un dislocēt karavīrus.

"Krievijas rīcība nopietni apdraud eiroatlantisko drošību, un tai būs ģeostratēģiskas sekas. NATO turpinās veikt visus nepieciešamos pasākumus savu sabiedroto drošībai un aizsardzībai. Mēs nosūtīsim papildu sauszemes un gaisa spēkus uz alianses austrumu robežu, kā arī pastiprināsim floti. Mēs paaugstināsim mūsu spēku gatavību reaģēt uz jebkādiem neparedzētiem apstākļiem," lasāms alianses paziņojumā.

NATO nosodīja Krievijas rīcību kā starptautisko tiesību pārkāpumu.

"Mēs atbalstām Ukrainas tautu un tās likumīgo prezidentu, parlamentu un valdību, kas tika ievēlēta demokrātiskā ceļā. Mēs vienmēr atbalstīsim Ukrainas teritoriālo nedalāmību un suverenitāti starptautiski atzītās robežās," paziņoja alianse.

Alianse nosodīja arī Krievijas sabiedroto Baltkrieviju par uzbrukuma atbalstīšanu.

NATO dalībvalstu vēstnieku sanāksme Briselē tika sasaukta atbilstoši alianses līguma 4.pantam, kas tiek iedarbināts, ja kāda no NATO dalībvalstīm uzskata, ka tās teritoriālā nedalāmība, politiskā neatkarība vai drošība ir apdraudēta.

Februāra sākumā NATO dalībvalstu aizsardzības ministru samitā alianse uzdeva komandieriem izstrādāt kaujas plānus Austrumeiropas dienvidu daļai.

NATO vairākkārt ir apgalvojusi, ka nesūtīs kaujas spēkus uz Ukrainu, lai palīdzētu aizsargāties pret Krievijas uzbrukumu, tomēr daļa NATO dalībvalstu ir nosūtījušas ieročus un munīciju.

Karadarbības karte pēc krievijas iebrukuma Ukrainā!

PAPILDINĀTS plkst.18:10: Lietuvas parlaments apstiprina prezidenta lēmumu izsludināt ārkārtas stāvokli līdz 10.martam.

PAPILDINĀTS plkst.18:18: Ukrainas prezidents (video no 2:00 min) aicina krievijas Pilsoņus iziet ielās un protestēt pret putina uzsākto karu pret Ukrainu.

PAPILDINĀTS plkst.19:04: putins tuprina stāstīt, tikai kurš tic? 

PAPILDINĀTS 20:48 ASV prezidenta uzruna

Karadarbības karte pēc krievijas iebrukuma Ukrainā!

Lasi iAuto par krievijas iebrukumu un karu pret neatkarīgo Ukrainu:

Atbilde: Kāpēc auto & tehnoloģiju portālā mēs publicējam par Krievijas okupantu noziegumiem Ukrainā? (+ VIDEO)

  1. Krievijas karaspēks sācis aktīvu uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 1.diena 24.02
  2. Ukraina turpina aizstāvēties pret Krievijas uzbrukumu (+ VIDEO) 2.diena 25.02
  3. Ukraina aizstāvās pret Krievijas iebrukumu (+ VIDEO) 3.diena 26.02
  4. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 4.diena 27.02
  5. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai, sākās pārrunas starp Ukrainu un agresoru Krieviju (+ VIDEO) 5.diena 28.02
  6. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; stāvoklis frontē (+ VIDEO) 6.diena 01.03
  7. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; ASV prezidenta uzruna (+ VIDEO) 7.diena 02.03
  8. Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai; kritusi Hersona (+ VIDEO) 8.diena 03.03
  9. Uz kurieni virzās tanki pie Pleskavas? (+ VIDEO) 9.diena 04.03
  10. Krievijas iebrukums Ukrainā; Krievija izsludinājusi "klusuma režīmu", bet neievēro (+ VIDEO) 10.diena 05.03
  11. Krievijas iebrukums Ukrainā; (+ VIDEO) 11.diena 06.03
  12. Krievijas iebrukums Ukrainā; Krievija iesūtījusi Ukrainā 95% sakoncentrēto spēku (+ VIDEO) 12.diena 07.03
  13. Karš Ukrainā - Situācija Ukrainas frontē (+ VIDEO) 13.diena 08.03
  14. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 14.diena 09.03 (+ VIDEO)
  15. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 15.diena 10.03 (+ VIDEO)
  16. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 16.diena 11.03 (+ VIDEO)
  17. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 17.diena 12.03 (+ VIDEO)
  18. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: 18.diena 13.03 (+ VIDEO)
  19. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: stāvoklis Ukrainas frontē 19.diena 14.03 (+ VIDEO)
  20. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: stāvoklis Ukrainas frontē 20.diena 15.03 (+ VIDEO)
  21. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: stāvoklis Ukrainas frontē 21.diena 16.03 (+ VIDEO)
  22. Jaunākais Krievijas-Ukrainas karā: stāvoklis Ukrainas frontē 22.diena 17.03 (+ VIDEO)

Vēl:

JAUNĀKIE VIDEO NO UKRAINAS mūsu Telegram kanālā šeit >>> seko https://t.me/iAutolv un raksta apakšā.

 

 

 
Visi komentāri
 
Against 24.februāris 2022 8:56
5 0 Atbildēt

Sankcijas Abromovičam un visiem krievu oligarhiem un īpašumiem, nevis kaut kādiem Timcenko kas jau ir 10 gadus zem sankcijām.

Sancijas visai naudai nevis tikai oligarhiem, lidz ar to ari visam sievam un berniem kas to naudu izmanto, īpašumiem arestu.

Un deportācija uz krieviju.

Tad putlers krievija nevienam no elites nebus vajadzigs un ta ari kritis tas režims.

A tikmmer nekas nenotiks kamer sancijas bus lohiem kas jau zem tam sankcijam ir 10 un vairak gadus.

Futbols 24.februāris 2022 9:01
2 0 Atbildēt

Abramovičs ir putina naudasmaks un ta vienmer ir bijis.

Tas visas jahtas bija buvetas putinam.

Palaidniex 24.februāris 2022 9:16
2 0 Atbildēt

nekas tak baiss nenotiks, ja nejauši kāda jahta uzskries uz sprākstoša rifa esot pietauvota ostā

WALA 24.februāris 2022 9:29
0 0 Atbildēt

Tad jau tā būs "sprādzienbīstama" peldošā sala, Nu gandrīz kā ta Italijā Gardas ezerā ...

WALA 24.februāris 2022 9:11
9 2 Atbildēt

Pārmaiņas pēc varēja sadot Krievijai pa to pliko pakaļu, apnicis jau klausīties ko tik visu Krievija vārdos spēj, tik ar darbiem kaut kā "aizkrāsnē" ...

Vernons 24.februāris 2022 9:25
14 1 Atbildēt

Putins "palaida" Krievijas sabrukuma mehānismu!

Bet pašu Putinu tiesās!

Slinkais 24.februāris 2022 9:37
0 1 Atbildēt

pizdets

kukuu 24.februāris 2022 9:48
23 0 Atbildēt

Visnepatīkamakais ir tas ka kādam prātā sajukušam pensionāram sagbribejas pirms pensijas pakarot, ta iemesla del mirs civiliedzivotaji.

Vernons 24.februāris 2022 10:23
3 2 Atbildēt

Putins Eiropai, konkrēti Waršavai un Baltijas Valstīm draudēja ar kodolieročiem! Jautājums krieviem, kuri dievina Putinu, kāda tad ir Jūsu patiesā vērtība, kā vērti Jūs esat! Vai bija, ir un būs vēl vērts viņu dievināt?

imzz 24.februāris 2022 11:04
1 0 Atbildēt

Es cerēju, ka Ķīna piebremzēs Putinu, bet tas izpaudās tikai tādā mērā, ka Putins pagaidīja līdz Olimpisko spēļu beigām.

zz-top 24.februāris 2022 11:37
6 3 Atbildēt

pateikšu savu viedokli - Ķīna spēlē savu spēli un pagaidām viņi it kā draugi RU. Tas šobrīd, taču vēlāk Ķīna gribēs vairāk (jau tagad manīgie aziāti veikli strādā ar RU dabas resursiem savu robežu tuvumā) un tas, ko putins šobrīd izdara Ukrainai, viņam atspēlēsies ar Ķīnu - Ķīna paņems, ko gribēs un putins būs bezspēcīgs - vīriņš ar īsajām kājām pievedīs pie robežas 100 tk vīru (kā tagad ar UA), bet Ķīna noliks pretī 1 miljardu, un, pavaicās - kuram taisnība? Es domāju, Ukrainai nav jānoskumst, paies laiks un Ķīna tāpat izvaros tos, kas tagad sajūsmā "cilā karodziņus" atbalstot "samuju veļikaju ģeržavu v mire".

Žuks 24.februāris 2022 11:22
1 2 Atbildēt

Nostradamus pec 2024.gada vairs nepiem krieviju savos paredzejumos.

Tad jau taisniba ka bus atsevišķa čecenija un atsevišķa jauna valsts sibirija utt.

Separatisms sagraus krieviju gabalos.

Krotow 24.februāris 2022 11:23
7 2 Atbildēt

Muļļāšanās ar sankcijām pret dažiem atsevišķiem oligarhiem un pāris bankām te maz ko līdzēs. Krievijā šobrīd valda pavārtes kontingents, kuri sāk domāt tikai kad viņiem iebliež ar dēli pa seju. Te jādod pretī vismaz līdzvērtīgi. Sākumā var iztikt bez šaušanas, taču nepieciešamais minimums:

- Jābloķē Krievijā valdošo un pietuvināto aktīvi, finansu līdzekļi, īpašumi utt. Rietumos Putinam, viņa "ministriem", visiem Krievijas Domes darboņiem, oligarhiem un vēl strēķim citu (viņi visi ir zināmi ar vārdiem un uzvārdiem).

- Augstāk minētajām personām jāaizliedz izbraukt no Krievijas uz Rietumiem. UN OBLIGĀTI - jāaplasa visu augstāk minēto personu Rietumos dzīvojošie radinieki - bērniņi, sieviņas, mīļākās utt., un jādeportē atpakaļ uz Krieviju. Bez tiesībām legāli izbraukt no turienes līdz turpmākam rīkojumam.

- Jāatslēdz Krievija un tās bankas no pasaules finansu sistēmas. Piedrāzt tur dzīvojošo staļinistu vairākumu ar pensijām Krājbankā. Gribēja atpakaļ PSRS 2.0 - lai stāv rindā pēc taloniem.

- Jāierobežo Krievijas iespējas šmucēt Internetā. Ja nepieciešams, atslēgt Čeburnetu no pārējās pasaules. Ja vajag - fiziski nogriežot. Rietumos dzīvojošos prokremliskos hakeriskos aktīvistus izķert un fiziski neitralizēt.

Pēc tam jādomā, ko darīt ar Kremļa anklāviem un sabiedrotajiem Eiropa un 5. kolonnu. Kaļiņingradai un Tiraspolei ir jāpazūd no Eiropas kartes. Lukašenko gaida virve un ziepes. Staļinistu un Krievijas impērijas aka PSRS gribetājiem ārpus Krievijas - koferis rokā un projām uz Krieviju.

topinamburs 24.februāris 2022 11:34
0 1 Atbildēt

kad sapņo, aizver acis.

uzvarēs reālpolitika. Drusku pakaros, drusku paburkšķēs, kaut ko no Tava sarakstiņa uz kādiem gadiem varbūt ieviesīs. padirsīs Ukraina vai nē, labā ziņa priekš mums - NATO un ES saliedēsies, stiprinās armijas, un turpmāk vēl vairāk mēģinās iereobežot attiecības - t.sk ekonomiskās - ar Krieviju.

Fosilie kurināmie paliks vēl dārgāki, un līdz ar to palielināsies ekonomiskā interese no tiem novērsties.

es 24.februāris 2022 11:38
2 0 Atbildēt

ASV rūpniecība dzīvo no Krievijas metāla. Ķīnai ar Krieviju ir pilnībā atvērta robeža. Ko tu tur nobloķēsi? Lielie bloķētāji paši cietīs daudz vairāk.

Krotow 24.februāris 2022 12:31
0 0 Atbildēt

Tā būs viņu izvēle. No kā būs skaidrs, kurā pusē viņi atrodas.

Pļurkt 24.februāris 2022 13:55
3 1 Atbildēt

Nomierinies!!! ASV ir pilnīgi pašpietiekama valsts, kurai ir pilnīgi visi izejmateriāli. BET viņi labprātāk iepērk no citiem un savas atradnes pietaupa.... tai skaitā dzelzs rūdu, urānu un naftu!

Tieši tā pat rīkojas Ķīna vismaz ar gāzi!

es 24.februāris 2022 14:44
1 1 Atbildēt

Nav viņiem dzelzsrūdas. Tā kas ir, ir zemas kvalitātes un grūti/dārgi iegūstama. Ne velti ASV armija savus tankus nenoraksta, bet renovē. Pat mūsu iznīcinātais Liepājas Metalurgs gandrīz visu produkciju eksportēja uz ASV.

Pļurkt 24.februāris 2022 16:52
1 0 Atbildēt

Zemas kvalitās????? Dzelzs rūda!!!

Ko pīpē??

imzz 24.februāris 2022 14:48
1 1 Atbildēt

ASV rūpniecība dzīvo no Krievijas metāla ?

Avots ir krievu tiktoks vai kas? Ķīna 2020.g. saražoja 1064 miljonus tonnu tērauda, tālāk nāk ES, Indija,Japāna, tad ASV ar 72.7 milj. t., un Krievija 5. vietā 71,6 miljoniem t.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_...eel_production

ASV gan importē no Krievijas kaut kādus profilus 737 tūkst. tonnu, tomēr mazāk, kā no Brazīlijas, ( 4,3 milj.t.) un Meksikas 1.5 milj.t

es 24.februāris 2022 14:58
0 1 Atbildēt

Apskaties no kā viņi ražo?! Pārsvarā no sapresētiem žiguļiem, kurus ar kuģiem pāri okeānam. Ražot ir viena lieta, otra lieta ir izejmateriāls.

Pļurkt 24.februāris 2022 16:56
0 0 Atbildēt

Tak no Krievijas un Brazīlijas iepērk par sviestmaizi!!!

Liepājas metalurgam ne diez ko sen uzlika ievedmuitu 40% apmērā, lai nekonkurētu ar ASV rūpniecību. Ar ASV lielrūpniecību, kur pašizmaksa ir ļoti zema pret darba algu!!

Rexx 24.februāris 2022 11:36
3 0 Atbildēt

Putina 2008. Gadā izteicās, ka tāda Ukraina kā valsts nemaz neeksustē, tā esot krievu teritorija, uz laiku pamukusi no Maskavas. Plāni, ko un kā darīt, viņam ir. Cik tālejošas idejas? Jāmin. Buļbenfìrers tika informēts, viņam bija uzdevums, noturēties pie varas, ko viņš arī ir izdarījis, tādējādi radot placdarmu ru aktivitātēm. Pretējā gadījumā BY būtu Ukrainas liktenis.

es 24.februāris 2022 11:39
6 0 Atbildēt

Nākamais solis - atgūt Aļasku!

... 24.februāris 2022 12:07
1 0 Atbildēt

Ja sēdi vienā istabā ar marazmātisku mērkaķi, kurš tur rokās granātu, var sagaidīt jebko. Tai skaitā kodolkaru un mūsdienu civilizācijas iznīcināšanu. Pasaule nav gatava, lai cīnītos ar tāda mēroga teroristu, kam kodolarsenāls, kas var iznīcin;at pasauli.

WALA 24.februāris 2022 13:47
2 1 Atbildēt

Tā kodolarsenāla darbspēja ir stipri vien pārspīlēta ;)

... 24.februāris 2022 13:59
1 0 Atbildēt

Lai sataisītu lielus sūdus pietiks...

WALA 24.februāris 2022 14:07
2 1 Atbildēt

Varētu gadīties, ka tie "lielie sūdi" pat nespēj pacelties ... tāds tas lietu stāvoklis ...

1 24.februāris 2022 14:45
0 0 Atbildēt

Nemaz nevajag pacelt, pietiek pārripināt pāri Kaļiņingradas robežai...

... 24.februāris 2022 15:42
2 0 Atbildēt

Daudzi no tiem sūdiem jau nemaz nav krievijā, bet gan peld zemūdenēs starptautiskajos ūdeņos...

WALA 24.februāris 2022 15:48
0 0 Atbildēt

Ja no sauszemes jau ir manītas problēmas ar tukšajām "čaulām", tad es nedotu ne 5 rubeļ par to ka uz tām zemudenēm kāds grib tos lūžņus aiztikt ...

WALA 25.februāris 2022 6:45
0 0 Atbildēt

P.S. Kurskas nogrimšana cita starpā ir tieši saistāma ar tehnoģiju kādu krievi izmanto raķetēm, un to kādā stāvoklī tās visas ir !

kasinsh79 24.februāris 2022 12:45
2 0 Atbildēt

Murgs

Felix65 24.februāris 2022 12:47
1 2 Atbildēt

Nāvi krievu okupantiem! To valsti ir jāiznīcina uz visiem laikiem, vai arī nākošās paaudzes mums nepiedos bezdarbību.

Pļurkt 24.februāris 2022 13:57
1 1 Atbildēt

Vēl 50-tajos gados tika izteikts pieņēmums, ka 3. pasaules karš sāksies no Maskavas!

WALA 24.februāris 2022 14:15
2 0 Atbildēt

Tas viss ir duraku galvās, kāds tāds jampapiņš sadomāja ka būs tas Mesija, par ko kāds reiz ko izspļāva, un ta nu ņemsis savu stulbumu "nest pasaulē" ... bet nu mulķis arī baznīcā pērienu dabūs ...

Pļurkt 24.februāris 2022 16:51
0 1 Atbildēt

Dzer mazāk!!

WALA 24.februāris 2022 17:20
1 0 Atbildēt

Tātad piekrīti, ja dzert vajag !

Pļurkt 24.februāris 2022 18:56
0 0 Atbildēt

Glups esi vai jau pilnā, ka nejēdz izlasīt un sajēgt DIVUS VĀRDUS??

WALA 24.februāris 2022 19:21
0 0 Atbildēt

Ja kāds nejēdz , tad izskatas ka tu , bet es arī negaidu ka sapratīsi kas tur tika domàts.

Pļurkt 24.februāris 2022 20:42
0 1 Atbildēt

Dzer mazāk!! Nejēga.

WALA 24.februāris 2022 21:14
0 0 Atbildēt

Tas ir viss tavs vārdu kràjums ??? Nu tad nav brīnums ...

Pļurkt 25.februāris 2022 18:21
0 1 Atbildēt

Dzer mazāk, nejēga.

WALA 25.februāris 2022 18:42
0 0 Atbildēt

3. riņķis, cik ilgam laikam tad tevis valodu speciālist pietiks ?

Pļurkt 25.februāris 2022 20:48
0 1 Atbildēt

Dzer mazāk, nejēga.

Neraudi ilgam laikam!!

WALA 25.februāris 2022 21:52
0 0 Atbildēt

4. riņķis ... kur vārdu krājumu pasmēlies ? Saiti neiedosi

WALA 25.februāris 2022 23:24
0 0 Atbildēt

5. riņķis... kas links pazuda ?

Pļurkt 25.februāris 2022 23:14
0 1 Atbildēt

Dzer mazāk, nejēga.

WALA 25.februāris 2022 23:25
0 0 Atbildēt

5. riņķis... kas links pazuda ?

Pļurkt 26.februāris 2022 9:42
0 0 Atbildēt

Lasīt iemācies pļēgur!!

Dirsā iebāz visus linkus!!

WALA 26.februāris 2022 9:53
0 0 Atbildēt

Ooo,vārdu krājumiņš papildinājās, vai ta traktorists Vasja nāca talkā ar saviem domu graudiem?!?

6. rounds ...

imzz 24.februāris 2022 16:13
1 0 Atbildēt

Krievu nācijai nebūtu nekādas vainas, atskaitot vienu lietu: viņu vadoņus un vadību:

Tātad, no 20.gs sākuma cars Nikolajs II, ka viņam arī nebija pilns rublis, apliecināja viņa ģimenes sapīšanās ar Rasputinu,

Februāra revolūcija, Kerenskis, tas būtu bijis labs, varbūt, tikai boļševiki viņu gāza vēl tajā pašā gadā;

Ļeņins un co, pēc tam Staļins, Staļinu beigās, diezgan ticami, ka noindēja;

Tad Berija, ko nožmiedza Hruščovs;

Pēc Hruščova, Brežņevs, Andropovs ( ilgi nedzīvoja, slavens ar oblavām veikalos, kur čekisti uzdeva jautājumu notvertajiem cilvēkiem "kāpēc esat te, nevis darbā ? )

Tad Čerņenko, kurš arī ilgi nedzīvoja, pēc tam Gorbačovs , pēc tam Jeļcins, kurš tautai patika, tomēr kā pēcnācēju viņš instalēja Putinu, kas nebija prāta darbs. Jeļčins vēl paspēja atvainoties poļiem par Katiņu, Putins gan to nebūtu darījis.

Paši krievi min Aleksandru III kā pēdējo labo Krievijas valdnieku, impērijas provinču iedzīvotāji gan nebūtu vienis prātis šī cara realizētās pārkrievošanas politikas dēļ.

Pļurkt 24.februāris 2022 17:00
0 1 Atbildēt

Krievu "nācija" ir gadsimtiem indēta ar lielummāniju, kas it īpaši tika pastiprināta Putina laikā!

Krotow 24.februāris 2022 17:42
0 0 Atbildēt

Krievijai pēdējā cerība bija Stolipins, kuram bija diezgan progresīvas idejas. Taču pašu apdauzītie anarhisti viņu uz ielas likvidēja. Kerenskis nāca jau par vēlu, kad valsts kara laikā bija nolaista līdz kliņķim un apmierināt vienkāršo iedzīvotāju primārās vajadzības viņš vairs nepaspēja. Viens gan - Krievijas impērijai noturoties, Baltijas valstis par neatkarību varētu pat nesapņot. Krievijas valdība jebkurā variantā tam nepiekristu ar visām no tā izrietošām sekām.

Lielummānija vienkāršās tautas vidū drīzāk ir piekrišana jebkam kas notiek lai tikai pašus neaizvelk uz karātavām. Krievijā vienkāršais mirstīgais varas izpratnē ir tukša vieta.

Ninne 24.februāris 2022 17:51
3 0 Atbildēt

Ņemcovs slaveno frāzi - Vor dolžel sidetj v tjurme,

pārtaisīja - Vor nedolžen sidetj v kremļe.

Viņam bija absolūtā taisnība

vēsture 24.februāris 2022 17:58
3 7 Atbildēt

Nevajag aizmirst, ka Krievija divreiz izglāba pasauli. Vienreiz no traka francūža, otreiz no vācieša. Un kas šiem abiem censoņiem bija kopīgs - vēlme iekarot Krieviju, kas arī bija liktenīgā kļūda.

Ukr 24.februāris 2022 18:05
4 1 Atbildēt

Ja krievijai nebūtu atbalsta abos gadījumos no sajuzņikiem tad krievija neko neizdarītu.

Tas bija kopīgs vinnes nevis tirāna staļina utt

. 24.februāris 2022 18:12
0 4 Atbildēt

Tas sojuzņiku ieguldījums bija tieši tik liels, cik liels ir sojuzņiku atbalsts ikgadējās 9. maija svinībās!

... 24.februāris 2022 21:51
2 0 Atbildēt

Putina pakaļlaižām aizmirsies, ka pret vāciju karoja netikai krievi, bet arī daudzas citas tautas - tie paši ukraiņi, baltkrievi, kazahi un arī lavieši, lietuvieši igauņi + sabiedrotie...

WALA 24.februāris 2022 18:42
2 1 Atbildēt

Sarunàsim, ka Krievijas imperiàlàs intereses par mazliet citàdaku zemes un varas sadalījumu nesauksim par citu "tautu" glàbšanu.

Pļurkt 24.februāris 2022 18:59
0 0 Atbildēt

Parašķistān jau ir paspējusi aizmirst, ka vismaz 2 reizes ASV ir izglābusi viņas eksistenci!!!

Par ko vēl šobaltdien Parašķistāna nav nerēķinājusies!

imzz 24.februāris 2022 19:30
1 0 Atbildēt

Napoleons negribēja iekarot Krieviju, bet sodīt Krievijas caru Aleksandru I par Napoleona iecerētās "kontinentālās sistēmas sagraušanu", kurai cars sākotnēji pievienojās, parakstot Tilzītes miera līgumu 1807.gadā. Strīda ābols bija Polija.

Ja grib lietot iesauku "vēsture", tad vajag pacelties augstāk par bērnudārza vēsturnieka līmeni.

. 24.februāris 2022 19:49
0 1 Atbildēt

Napaleons, tāpat kā Ādolfs jau bija iekarojuši visu Eiropu, kad izdomāja spontāni uzbrukt Krievijai. Tā arī bija liktenīgā kļūda. Vajadzēja gadu, divus nogaidīt, atvilkt elpu un tad uzbrukt.

WALA 24.februāris 2022 19:51
1 0 Atbildēt

Nekà spontàna gan taja visà nekad nav bijis ;)

... 24.februāris 2022 21:54
0 0 Atbildēt

Putļera pakaļlaižam - pusi eiropas Adolfs iekaroja sadarbojoties ar Staļinu...

Vernons 24.februāris 2022 18:14
0 0 Atbildēt

WALA 25.februāris 2022 6:43
1 1 Atbildēt

BTW, ja kāds pievērsa uzmanību Putina uzrunai "kolēģu" bariņā, tad tās ačteles stipri vairāk kā parasts šaudās no viena tautieša pie cita ... laikam atbalstu meklē ... bet ja godīgi nupat pilnīgi jau sāk izskatīties pēc politiskā līķa, pēdējiem "elpas vilcieniem" ...

Krotow 25.februāris 2022 12:00
0 0 Atbildēt

Beigas būs kā GKČP - visiem reizē jāizlec pa logu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 2

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā. Lasīt vairāk

 

Laukā minūte dārga.Kāpēc kombainiem vajadzīga laba degviela? (+VIDEO)

Sākot ar šī gada 1. aprīli fosilajām degvielām atsākta obligātās biopiedevas pievienošana. Neste Latvija pievieno 7% atjaunīgās biodegvielas Neste MY. Degvielas kvalitātes jautājums sevišķi būtisks ir lauksaimniekiem, kas izmanto dārgu lielgabarīta tehniku. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 13

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti