"Veļļuks" kā kravas transports(+VIDEO) 44

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 9.novembris 2021 6:28

Kaut kā esam pieraduši, ka velosipēds var vest tikai mūs pašus un varbūt kādu trīsgadnieku bērnu krēsliņā. Izrādās, ka veļļuks var kļūt arī par kravas transportu!

"Nu jau kādu laiku lielie ražotāji pievēršas tam, ka ražo Cargo baikus. Tas jau pēc definīcijas nozīmē kaut ko vest, tātad, kravu. Cube Cargo bike pilnā masa ir 220 kilogramu. No tās jāatņem aptuveni 30 kg pašmasa un paša pedāļu minēja svars. Tātad paliek 90 - 100 kg ko var likt iekšā un droši pārvadāt,"stāsta Juris Mikulens, Fans Prosport velosipēdu divīzijas vadītājs.Braucot nav sevišķi jānopūlas, jo cargo bike aprīkots ar īpaši jaudīgu elektromotoru un divām baterijām. Sniedzamība ir līdz pat 140 km. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 9.novembris 2021 6:51
6 1 Atbildēt

Vienīgā nelaime ka šis verķis maksā tik cik normāls ap 10 gadi vecs auto, un ja vien neesi absolūts velo fetišists, šim aparātam nav jēgas.

Latvietis 9.novembris 2021 9:09
5 5 Atbildēt

Mēs esam stipri, mēs esam vareni! Mēs pat pa Rīgas apkārtni un pilsētu braucam ar 4-5vietīgiem auto, pat ja lielākoties nebraucam vairāk kā 1-2 cilvēki. Vēlams palietotā vācu prēmijumā! Vai jaunā Dacia SUV-izskatīgā hečbekā! Uz velo pilsētā mēs pārsēdīsimies tikai sākot ar 2.50 par litru benjass.

9.novembris 2021 9:12
5 0 Atbildēt

Un tā pamazām atgriežamies akmens laikmetā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazākais pasaulē? - personīgais transports A4 lapas izmērā (+ VIDEO) 9

Elektriski darbināmā “dēlīša” sniedzamība ir līdz pat 8 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Nepilni 24 000 eiro - Opel Frontera kļūst pieejams pasūtīšanai (+ FOTO) 11

Vācijas autobūves uzņēmums Opel uzsācis pasūtījumu pieņemšanu kompaktā krosovera Frontera iegādei, solot, ka būs pieejamas hibrīda un pilnībā elektriskās versijas. Lasīt vairāk

 

ReTV: Tikai trešdaļa Latvijas autovadītāju ievēro maksimāli atļauto braukšanas ātrumu (+ VIDEO) 12

Jau ziņās esam stāstījuši par aizvadītās nedēļas traģiskajiem ceļu satiksmes negadījumiem, kad uz Latvijas autoceļiem vairākās avārijās dzīvību zaudēja septiņi cilvēki. Šobrīd joprojām notiek šo negadījumu izmeklēšana, bet tikmēr atbildīgās puses lemj par to, kā ceļu satiksmes drošību uzlabot. Lasīt vairāk

 

Par 20% - Renault samazinās elektroautomobiļu izmaksas; palīdzēs LFP akumulatori 10

Renault plāno samazināt elektroautomobiļu izmaksas un padarīt to cenu pievilcīgāku, pateicoties partnera Ampere ražotajiem LFP akumulatoriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti