Notiks velosatiksmes drošības akcijas "Viens ceļš visiem" atklāšana 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.jūlijs 2023 8:49

Šodien plkst.14 Biķernieku kompleksajā sporta bāzē veloamatieru riteņbraucēju biedrība "Latvian Cycling Girls" sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju (CSDD) un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju atklās satiksmes drošības akciju "Viens ceļš visiem", aģentūru LETA informēja "Latvian Cycling Girls" pārstāvji.

Lai uzlabotu satiksmes drošību, pasargājot kā velobraucējus, tā autovadītājus un citus satiksmes dalībniekus, "Latvian Cycling Girls" kopā ar CSDD un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju šovasar īstenos satiksmes drošības akciju "Viens ceļš visiem".

Pasākuma programmā paredzēta "Latvian Cycling Girls" drošības veloeksperimenta un iniciatīvas prezentācija, Latvijas labāko riteņbraucēju dalīšanās pieredzē, kā arī praktiski ierosinājumi satiksmes drošības uzlabošanai.

"Viens ceļš visiem" atklāšanā piedalīsies CSDD valdes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretārs Toms Markss, velosportisti Toms Skujiņš, Emīls Liepiņš, Arvis Sprude un citi Latvijas profesionāļi un amatiervelobraucēji, kā arī "Latvian Cycling Girls" pārstāves un veloeksperimenta dalībnieki.

 
Visi komentāri
 
0pis 4.jūlijs 2023 9:20
0 0 Atbildēt

Ko var pastāstīt prof. velosportisti? To, ka viņi reizēm smagi krīt un reizēm iet bojā, ne tikai saskrienoties savā starpā, bet gadās ka organizatori nenodrošina drošību un pat uz satiksmei slēgta ceļa reizēm no kāda sānceļa izgriežas auto un uzteš virsū sportistam, vai kāds skatītājs sajūsmas pilnām biksēm izlec uz ceļa lai nofočētu savu elku, bet tā vietā aizsūta to uz viņpasauli.

Vairāk būtu jāklausās, ko saka cilvēki kas ikdienā minās pa ielām un ceļiem, tā teikt, reālajos apstākļos.

Zane 4.jūlijs 2023 19:52
0 0 Atbildēt

Un kur, Jūsuprāt, profesionālie šosejas riteņbraucēji trenējas katru dienu?

0pis 4.jūlijs 2023 20:32
1 0 Atbildēt

Itālijā un Beļģijā, domājams.

Slinkais 4.jūlijs 2023 19:44
0 0 Atbildēt

vnk skuķu pašreklāma, nekas vairāk

0pis 4.jūlijs 2023 20:36
0 1 Atbildēt

Nav ne vainas, smuki jau minās. Veči uz fetbaikiem aizstūrē pēc aliņiem pa ietvi, tiem nekādi auto netraucē.

BMW 5.jūlijs 2023 16:53
1 0 Atbildēt

Varēja jau pārsaukt akciju "Skaties divreiz, pilns ceļš ar veloidiotiem!"

Jūrmalnieks 5.jūlijs 2023 16:54
1 0 Atbildēt

Vai ne, un izlikt ceļa zīmes, "Uzmanību, uz ceļa velosipēdisti", līdzīgi kā ar meža zvēriem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar sveicienu no astoņdesmitajiem - Fiat piesaka krosoveru Grande Panda (+ FOTO)

3,99 m garais Grande Panda līdzinās Panda vectētiņam no tālajiem astoņdesmitajiem gadiem. Lasīt vairāk

 

Seat Leon piedzīvo modernizāciju 6

Seat Leon, Vokswagen Golf tuvākais radinieks no karstās Spānijas, piedzīvojis modernizāciju, kas ietver abus saimes modeļus – hečbeku un universālu. Lasīt vairāk

 

Elektrisks un 220 km/h ātrs - prezentēts sportiskais Alpine A290 (+ FOTO)

Ar Renault cieši saistītais Francijas autoražotājs Alpine iepazīstinājis ar Renault 5 tuvāko, taču krietni sportiskāko radinieku A290. Lasīt vairāk

 

Kādreiz būvēja, tagad jauc nost: pirmo reizi Latvijā sāk demontēt dambi (+ VIDEO) 7

Vēsturisks brīdis – pirmo reizi atjaunotajā Latvijā sākts darbs pie dambja nojaukšanas. Bejas aizsprosts atrodas uz aptuveni 24 kilometrus garās Alūksnes upes. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti