Jauka ideja - amerikāņi piedāvā elektrovelosipēdu ar blakusvāģi (+ FOTO) 10

 

Foto: MOD Bikes

iAuto | 24.oktobris 2024 10:08

ASV ražotājs MOD tagad piedāvā elektriskās piedziņas velosipēdu Easy Electric Cruiser Bike arī apvienojumā ar blakusvāģi, kas pieejams kā papildaprīkojums.

Easy Electric Cruiser ir retro stila elektrovelosipēds, kas atgādina pirms gadiem 50-60 ražotus mopēdus vai vieglos motociklus. “Degvielas tvertnē” tam paslēptas vadības ierīces un akumulators, savukārt pašu konstruētais 750 vatu rumbas motors atrodas aizmugurējā ritenī.

No Samsung elementiem izgatavotā akumulatora jauda ir 15 ampērstundas un tas paredzēts, lai sniegtu atbalstu vadītājam, tostarp ar režīmiem, kas atļauj “piedot gāzi” un mainīt griezes momentu, transportlīdzeklim ir LED gaismas un Fit, Eco, Cargo, Sport un Turbo režīmi dažādiem braukšanas apstākļiem.

Platās Kenda riepas ar izmēru 24 x 3 collas nodrošina labu saķeri ar dažādām virsmām un veic arī amortizācijas funkciju.

Par papildu maksu pieejamais blakusvāģis izgatavots no izturīga materiāla, un tam ir zems smaguma centrs, kas veicina stabilitāti braukšanas laikā. Kravnesība ir 68 kilogrami un piemērota pirkumu, dzīvnieku vai pat mazu bērnu pārvadāšanai.

Blakusvāģa iekšpusē ir noņemams un polsterēts sēdeklis ar atzveltni un drošības jostām. Pateicoties trim ātrās atvienošanas skrūvēm, blakusvāģi var viegli piestiprināt vai noņemt tikai dažu minūšu laikā bez speciālu instrumentu palīdzības.

Blakusvāģa pircējiem ražotājs tomēr atgādina, ka ar šādu transportlīdzekli ir jāiemācās braukt, ko sevišķi labi var pamanīt līkumos. Sākumā vadītājam būtu jāpamācās braukt vienatnē un tikai tad, kad radusies pārliecība par savām spējām, ņemt līdzi cilvēkus vai dzīvniekus.

 
Visi komentāri
 
imzz 24.oktobris 2024 11:15
0 0 Atbildēt

Redzot tikai pirmo bildi, kādu brīdi mēgināju iedomāties, kādā pozā tajā blakusvāģī jāievietojas pieaugušam cilvēkam.

zz-tops 24.oktobris 2024 11:35
1 0 Atbildēt

Pieaugušam nav domāts, bet var pārvadāt līdz 68 kg, tas ir suns, bērns, krava.

ZZZZ 24.oktobris 2024 11:39
1 0 Atbildēt

Ir ir sievietes līdz app šo svaru arī skaistas!

Taisnība 24.oktobris 2024 11:58
1 0 Atbildēt

Āzijā, ka tik ne visi 90%.

Pļurkt 24.oktobris 2024 12:36
1 0 Atbildēt

Savā jaunība redzēju dabā velosipēdam piemontētu vieglu blaķeni. Veca večiņa braukāja uz pilsētu uz veikaliem.

Vidzeme 24.oktobris 2024 12:44
0 0 Atbildēt
anonimikis 24.oktobris 2024 15:56
1 0 Atbildēt

Kas interesē loham parastajam šādā apskatā - cik maksā hlams, cik ātri iet, cik tālu var aizbraukt ar pilnu baču, kur var uzlādēt šo. Rakstā nav neviena šī punkta. Lohs tiek atstāts loha lomā, ja bija tik glups un ielīda šeit ziņu lasīt, lai meklē to informāciju tālāk pats vai sip pa trasi.

650 24.oktobris 2024 18:52
0 0 Atbildēt

Uzcītīgi mūsdienīgs Lohs noteikti pameklētu (slimības) vēsturē tā dēvētos Annaalogus:

Ha 24.oktobris 2024 19:55
0 0 Atbildēt

Puļamjots, atvainojos ložmetējs uz blakusvāģa, iespējamo tuvāko meža brāļu , vai partizānu laikos (kas kuram tuvāks) varētu būt diezgan noderīgs

Slinkais 27.oktobris 2024 11:12
0 0 Atbildēt

Nesaprotams verķis. Radīts aiz garlaicības

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Tesla uztriecas citam auto, lai glābtu cilvēka dzīvību (+ VIDEO) 3

Video autors nav drošs par to, kas izpildīja pēkšņo izvairīšanās manevru - Tesla autopilots vai cilvēks pie stūres. Kā domājat jūs? Lasīt vairāk

 

Dr. Viljams Happers: CO2 pieaugums kopš industrializācijas ir pārāk mazs, lai ietekmētu sasilšanu (+ GRAFIKI) 7

Politisko lēmumu dēļ Eiropā un Latvijā mēs arvien vairāk esam spiesti maksāt par CO2 emisijām. Skaidrosim, kas tas ir un vai vispār uz CO2 pamatojuma ir jēga maksāt? Lasīt vairāk

 

Mēģinot apdzīt kravas auto, avarē divi Bugatti Chiron (+ VIDEO) 5

Avārija notikusi Marokā, ekskluzīvajiem spēkratiem piedaloties organizētā izbraucienā pa Ziemeļāfrikas valsts ceļiem. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībā diskutē par iespēju atcelt priekšrocības elektroautomašīnām "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās autostāvvietās 14

Galvaspilsētas domē pašlaik notiek diskusijas par iniciatīvu atcelt priekšrocības elektroautomašīnām SIA "Rīgas satiksme" apsaimniekotajās autostāvvietās, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti