maksai ir jābūt!
bet ne jau tādam kosmosam kā tagad
pats galvenais ir vienoties par to, ka ar vienu biļeti var braukt vairākos transportos....
labi, ja 70 saņi par no juglas līdz dolei nav dārgi..... (pie nosacījuma, ka tev centrā nevajag pačurāt)
kas traucē pie patreizējās tamponizācijas ieviest komplekso laika biļeti, līdzīgu kā es aprakstīju iepriekš?
tamponizātors savā pašreizējā izpildījumā nemaz nespēj piedāvāt izvēles iespējas - ķipa ja man tamponā ir dažādi taloni, man nav dialoga iespējas ar to aparātiņu....
vēl jau varētu tamponizēties un maksāt par reāliem cipariem.... stulbs risinājums, bet iespējams, ka strādātu - iekāp vagonā, pietamponējies, izkāp un iztamponizējies...
par katru vagonā pavadītu minūti jāmaksā 1 santīms + 10 santīmi par iekāpšanu....
varianatu ir dahujā....
kas traucē maksimumstundās ieviest konduktoru un apgādāt jamo ar tamponizātoru, kas izsniedz papīrīšus.... pie tam kāpēc tas papīra gabals ir tiiik milzīgs? jams tak pēc sajūtām ir vismaz kādi 50 grami kvadrātā?
kas traucē bezmaksas penžus pārvadāt tikai noteiktās stundās... pārējā laikā lai piķo kāpostu vismaz pusbiļetes apmērā!
kas traucē parkandraidu ieviešanai? piemērotu atkaķītāju trūkums? vai eiropas aizliegums?
kas traucē tam konduktoram maksāt vairāk? nu tā lai jamo netrūktu... ahujennijs bezdarbs taču mums ir 

kautgan pie mūsu banānijas pabalstu sistemas bezdarbniekam būt ir kūla
jā, jau kopš padomju laikiem, kad TTP karoja ar autobusu parku - tad bija tā, ka vieni iekasēja mēnešbiļetes, otri maksu par taloniem... un abi uzskatīja, ka "tas otrs" viņus apdala....
a tagad??? kas ar ko karo?
visi tikai gudri driš, bet reāli neviens neko nedara