Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

labbs tas Bama ievietotais vecās škodas tr9 "rentgens".Vispār man tie vecie škodas troļļuki patika itin labi - glīts dizains, nebija pārāk lieli, salīdzinoši daudz vietas salonā. Studiju gados teju katru dienu tika ar tādiem braukts, arī mans brālēns kad 1982.gadā saņēma troļļuka vadītāja apliecību, ar tādu brauca pa 15 maršrutu. Kaut kur dzirdēju,m ka 1.depo viens tāds esot saglabāts - varētu atjaunot, un svinīgos gadījumos palaist

ielās. Vēsturei.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Baļķi savā acī tak nemaz negrib ieraudzīt...

Kuru tieši?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kuru tieši?

Tev nocitēt, vai pats tomēr izlasīsi?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kuru tieši?

Tev nocitēt, vai pats tomēr izlasīsi?

Varbūt tomēr nocitē.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Tā kā te sākumā tika skarta tēma arī par RVR vagoniem utt., ražošanu LV...

Rekur Jelgavā it kā skrūvē kopā šitādus autobusus... Tur ziņās pie 2011. gada rakstīts, ka šis un tas jau ir saražots un nodots testiem dažādās Latvijas pilsētās.

Kāds no klātesošajiem jau ir nonācis saskarē ar šo izstrādājumu? Viedokļi?

Ir nonācis. Pēc būtības nav slikts. Bet uzņēmums faktiski pieder Maskavai, tāpēc pa lielam vismaz Rīga tos nepērk. Ja ir interese, sīkāk varu izklāstīt vakarpusē.

bit.ly/...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Nu kā "godīgam pilsonim" ir cerības vien uz papīrgrozu. Ja jau pat TV sūta nah ar tekstu, ka neviens nav vainīgs un tas viss ir pilnīgi normāli.

Redzkur ir citātys, līzīgu citātu varētu pameklēt kad Pirmais tev piedāvāja pacīnīties par apstrīdēšanu utt..

Tikko Tev gudrītim jāsāk kaut kas darī, tā baltrocītis analfabēts

A fļurkstēt gudrs ka prieks...

A uzraktīt kaut vienu iesniegumu - otmazkas kā no deputāta...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu kā "godīgam pilsonim" ir cerības vien uz papīrgrozu. Ja jau pat TV sūta nah ar tekstu, ka neviens nav vainīgs un tas viss ir pilnīgi normāli.

Redzkur ir citātys, līzīgu citātu varētu pameklēt kad Pirmais tev piedāvāja pacīnīties par apstrīdēšanu utt..

Nespēj saprast, ka Pirmais piedāvāja pārkāpt likumu un pats neko vairs nepiedāvāja, kad painformēju par pieņemamo likumīgo ceļu?

Iesniegums esmu rakstījis un rakstīšu. Bet tad, kad tas būs likumīgi un pamatoti.

Par vispārīgiem jautājumiem man likumā ir vien paredzētas tiesības "fļurkstēt", ko arī daru.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Nespēj saprast, ka Pirmais piedāvāja pārkāpt likumu un pats neko vairs nepiedāvāja, kad painformēju par pieņemamo likumīgo ceļu?

Iesniegums esmu rakstījis un rakstīšu. Bet tad, kad tas būs likumīgi un pamatoti.

Par vispārīgiem jautājumiem man likumā ir vien paredzētas tiesības "fļurkstēt", ko arī daru.

Njāāā- un kas tev trraucē uzrakstī iesniegumu par JEBKURU nelikumību ko redzi, pat ja tā nav Televīzija? Kas skar valsts un pašvaldību iestādes Tev kā pilsonim ir ne tikai tiesības, bet arī PIENĀKUMS sabiedrības interesēs rīkoties.

Bet tu te tikai fļurksi.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais tev nepiedāvāja pārkāpt likumu

Pirmais tev piedāvāja pārsūdzēt fotosesiju.... pārsūdzot jamo tu automātiski kvalificējies kā vadītājs, kautkā tā

0 0 Atbildēt

Nonāca pie manis viens reklāmas katalogs, Mashinoimport, sssr

Mūsējo bija gatavi arī exportēt.

savepic.su/...

savepic.su/...

Ir vēl lapas, ja kādam interesē, izlikšu.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Skatos tās Bama bildes - tiem Rīgas tramvajiem priekš tiem laikiem diezgan daudz hromētu spīdumu virsū salikts....Tolaik jau tas skaitījās dikti smalki.

0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Skatos tās Bama bildes - tiem Rīgas tramvajiem priekš tiem laikiem diezgan daudz hromētu spīdumu virsū salikts....Tolaik jau tas skaitījās dikti smalki.

Tajās bildēs un tam modelim jau vēl minimāli. Paskaties šo:

vagons.tramvaj.ru/...

Toreiz. Ļeņingradā ražotais LM-57 Kijevā.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Pirmais tev piedāvāja pārsūdzēt fotosesiju.... pārsūdzot jamo tu automātiski kvalificējies kā vadītājs, kautkā tā

Pirmais ir pats sapinies savā piedāvājumā. Pirmais piedāvāja rakstīt pārsūdzību rakstveidā melīgi apgalvojot, ka esmu vadījis auto... Vai tas nav likumpārkāpums? Tev nosaukt pantu?

Kur paliki pēc piedāvājuma sagatavot tev visus materiālus, lai pats vari patērēt naudiņu taisnības vārdā? Tas vairs neinteresēja?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Njāāā- un kas tev trraucē uzrakstī iesniegumu par JEBKURU nelikumību ko redzi, pat ja tā nav Televīzija? Kas skar valsts un pašvaldību iestādes Tev kā pilsonim ir ne tikai tiesības, bet arī PIENĀKUMS sabiedrības interesēs rīkoties.

Bet tu te tikai fļurksi.

Kas traucē? Tas, ka manam iesniegumam nav nekādas vērtības. Kamēr iesniegumu nerakstu kā tiešais cietušais un nav aizskartas tieši manas intereses, nevienai iestādei nav pienākuma to izskatīt un atbildēt. Ļoti labi zinu, kādas iesniegumu kaudzes nonāk atkritumos - ir kaudze tantiņu, kam tā ir dienišķā izklaide, rakstīt visādas sūdzības. Un tās visas nonāk pa tiešo papīrgrozā... Jo pilsoņa vispārīgās problēmas nevienu neinteresē.

Paaugstinātas tiesības ir sabiedriskajām organizācijām un žurnālistiem - šo personu vispārīgos jautājumus ir jāizskata un jāsniedz atbildes. Bet CP jautājumos man nav nedz laika, nedz vēlēšanās tik nopietni pievērsties. Pietiek ar to, ka jau esmu kādas citas nozares SO valdes priekšēdētājs un cīnos par lietām, kas neattiecas uz auto tēmu un šeit netiek apspriestas. Ir vēl arī darbs un ģimene - man personīgi pilnīgi pietiek ko darīt.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

spriežot pēc spama daudzuma šeit tev vēl ne tuvu nav noslogots viss laiks!

Veiga Reģ.: 25.09.2004
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Bams rakstīja:

Buss patērē ap 40l/100, dīzeļtrollis ap 70l/100km.

Parastais trollis tērē ap 2,5kwh/1km.

kāpēc dīzeļtrollis tērē 2reiz vairāk kā prasts buss?

Tāpēc, ka tas ir ģenerātors. Ražo strāvu, trollis brauc ar saviem elektrodzinējiem. Sistēma ne tā pati ekonomiskākā. Kaut gan plaši izplatīta. Piem. dzelzceļā. Praktiski visas maģistrālās kravas un pasažieru dīzeļlokomotīves darbojas pēc šāda principa. Hidrauliskā transmisija ir izmirusi.

Klau, bet Dakāras e-Oskars ar benzīna ģeneratoru esot tērējis 2x mazāk benzīnu nekā parastais Oskars. Es, protams, saprotu, ka tas ir rallijs, kur degviela po ļubomu tērējas nejēgā. Vai arī tāda veida sistēma ir tik nenormāli svaiga, ka par tāda veida efektivitāti trolejbusi var tikai sapņot?

monitorings.leta.lv/...

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: spriežot pēc spama daudzuma šeit tev vēl ne tuvu nav noslogots viss laiks!

Viss laiks nav noslogots nevienam. Citiem pīppauzes, man spampauzes.

0 0 Atbildēt

Veiga rakstīja:

Klau, bet Dakāras e-Oskars ar benzīna ģeneratoru esot tērējis 2x mazāk benzīnu nekā parastais Oskars. Es, protams, saprotu, ka tas ir rallijs, kur degviela po ļubomu tērējas nejēgā. Vai arī tāda veida sistēma ir tik nenormāli svaiga, ka par tāda veida efektivitāti trolejbusi var tikai sapņot?

monitorings.leta.lv/...

Lai hibrīds būtu ekonomisks, ir jābūt vai nu aķim vai lielai jaudas rezervei. Lai bams labo, ja kļūdos - bet šie troļļi manuprāt nav pilnvērtīgi hibrīdi, bet gan elektrotransports ar mazu lētu dīzeļšujmašīnu, kas nav paredzēta ilgstošai lietošanai, bet tikai kā papildzinējs īpašām vajadzībām.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex

Neviens jau vēl nav rēķinājis, CIK izmaksātu privāto zemju atpirkšana

Nu kā kuram - ja jāceļ pibliotēka nojaucot kultūras pieminekļus - tad grašus

==========================

Nu, kultūras piemineklis tā nojauktā ēka bija diezgan nosacīts, turklāt vērtīgās arhitektoniskās detaļas tika

saglabātas. Bet graši ...uz to brīdi, kad ēka un zeme bija

jāatpērk valstij, viss tas kaut kā pilnīgi nejauši jau piederēja "Parex" bankai, tā ka vārds "graši" manī raisa

dibinātas šaubas

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Palaidniex

Neviens jau vēl nav rēķinājis, CIK izmaksātu privāto zemju atpirkšana

Nu kā kuram - ja jāceļ pibliotēka nojaucot kultūras pieminekļus - tad grašus

==========================

Nu, kultūras piemineklis tā nojauktā ēka bija diezgan nosacīts, turklāt vērtīgās arhitektoniskās detaļas tika

saglabātas. Bet graši ...uz to brīdi, kad ēka un zeme bija

jāatpērk valstij, viss tas kaut kā pilnīgi nejauši jau piederēja "Parex" bankai, tā ka vārds "graši" manī raisa

dibinātas šaubas

Painteresējies cik privatizēto dzīvokļu īpašniekiem izmaksāja, nevis parexam un tad muldi - Tiem paterica - vairāk nemaksāsim, jo nemaksāsim.

Un davai no Tevis saglabāsim kreiso plaukstu, un pusi no pakaļas, pārējo kremēsim. Baigi forši, ne? Galvenais tak saglabāts

0 0 Atbildēt

Rxx

Rekur Jelgavā it kā skrūvē kopā šitādus autobusus... Tur ziņās pie 2011. gada rakstīts, ka šis un tas jau ir saražots un nodots testiem dažādās Latvijas pilsētās.

Kāds no klātesošajiem jau ir nonācis saskarē ar šo izstrādājumu? Viedokļi?

=====================

Vislabāk apvaicāties kādam tēlam no Jelgavas - pulciņš šito skraida tur. Pašam gan nav nācies braukt, bet nekādi baisi stāsti šito sakarā nav dzirdēti. Varētu nebūt slikti, jo VDL specializācija / niša ir autobusi vietām, kur ceļi / ielas nav ideāli, izņemot lielos tūristu kuģus, protams. Tāpēc jau tad, kad te gāja vaļā kaislības ar skolu autobusiem, šveicieši - naudas devēji norādīja konkrēti uz VDL, jo viņiem bija pozitīva pieredze ar šiem izstrādājumiem. Bet mūsējiem vajadzēja dalīt un pārdalīt ...

0 0 Atbildēt

Palaidniex

Painteresējies cik privatizēto dzīvokļu īpašniekiem izmaksāja, nevis parexam un tad muldi - Tiem paterica - vairāk nemaksāsim, jo nemaksāsim.

=======================

Es nemuldu, jo ļoti labi zinu to procesu, kurš tur darījās Mans labs paziņa, arhitekts, tur bija iegādājies dzīvokli, neko nedarīja (dzīvokļi tur bija pabaisā stāvoklī), pēc tam pārdeva Parex par nesliktu summu, uzvārījās par procentiem 300

Un davai no Tevis saglabāsim kreiso plaukstu, un pusi no pakaļas, pārējo kremēsim. Baigi forši, ne? Galvenais tak saglabāts

===================

Tagad muldi tu - pasaules praksē tā ir ļoti izplatīta metode, kā rīkoties ar ēkām, kuras nav iespējams saglabāt pilnībā, bet ēka nav tik vērtīga, lai to nojauktu un saliktu kopā citā vietā Tad saglabā tikai vērtīgākās detaļas, kuras vēlāk izmanto citai jaunceļamai ēkai. Bieži

izmantota metode Vācijā, kur aiz šķietami bagātīgas fasādes mēdz slēpties , piemēram, lielveikals vai daudzstāvu autostāvvieta

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Palaidniex

=======================

Es nemuldu, jo ļoti labi zinu to procesu, kurš tur darījās Mans labs paziņa, arhitekts, tur bija iegādājies dzīvokli, neko nedarīja (dzīvokļi tur bija pabaisā stāvoklī), pēc tam pārdeva Parex par nesliktu summu, uzvārījās par procentiem 300

===================

Tagad muldi tu - pasaules praksē tā ir ļoti izplatīta metode, kā rīkoties ar ēkām, kuras nav iespējams saglabāt pilnībā, bet ēka nav tik vērtīga, lai to nojauktu un saliktu kopā citā vietā Tad saglabā tikai vērtīgākās detaļas, kuras vēlāk izmanto citai jaunceļamai ēkai. Bieži

izmantota metode Vācijā, kur aiz šķietami bagātīgas fasādes mēdz slēpties , piemēram, lielveikals vai daudzstāvu autostāvvieta

Nu un kur tā fasāde ir pašlaik?

Kas viņu izmanto?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Pirmais ir pats sapinies savā piedāvājumā. Pirmais piedāvāja rakstīt pārsūdzību rakstveidā melīgi apgalvojot, ka esmu vadījis auto... Vai tas nav likumpārkāpums? Tev nosaukt pantu?

Kur paliki pēc piedāvājuma sagatavot tev visus materiālus, lai pats vari patērēt naudiņu taisnības vārdā? Tas vairs neinteresēja?

materiālus Pirmais pats spēj sagatavot

starp citu - toreiz gņilojs bazars no tavas puses panesās - ķipa tev baigi gribās iepazīties ar slepenām instrukcijām, kurām jābūt pievienotām lietas materiālos....

takšto vari froši iet naxuj (kā parasti)

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

materiālus Pirmais pats spēj sagatavot

starp citu - toreiz gņilojs bazars no tavas puses panesās - ķipa tev baigi gribās iepazīties ar slepenām instrukcijām, kurām jābūt pievienotām lietas materiālos....

takšto vari froši iet naxuj (kā parasti)

Lasītākie raksti

Jaunie raksti