Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trakie tramvaji! :D

joop Reģ.: 21.04.2006

Katru dienu braucot pie stūres esmu redzējis daudz un dažādus satiksmes negadījumus,bet šī rīta cirks uz Maskavas ielas kad divi tramvaji nesadala ,nevis ceļu,bet sliedes...INDIJA

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Palaidniex

Neviens jau vēl nav rēķinājis, CIK izmaksātu privāto zemju atpirkšana

Nu kā kuram - ja jāceļ pibliotēka nojaucot kultūras pieminekļus - tad grašus

==========================

Nu, kultūras piemineklis tā nojauktā ēka bija diezgan nosacīts, turklāt vērtīgās arhitektoniskās detaļas tika

saglabātas. Bet graši ...uz to brīdi, kad ēka un zeme bija

jāatpērk valstij, viss tas kaut kā pilnīgi nejauši jau piederēja "Parex" bankai, tā ka vārds "graši" manī raisa

dibinātas šaubas

kad tu, pajolīt, iemācīsies 2 lietas

1) nospiest citēšanas saiti

2) iemācīties izlasīt starp rindām, ka bazars par zemju atpirkšanu par grašiem attiecas tikai un vienīgī uz "pilsonis parastais", nevis uz pusruksi vai visādiem tatupedu radiniekiem

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Pirmais tev nepiedāvāja pārkāpt likumu

Pirmais tev piedāvāja pārsūdzēt fotosesiju.... pārsūdzot jamo tu automātiski kvalificējies kā vadītājs, kautkā tā

Pirmais ir pats sapinies savā piedāvājumā. Pirmais piedāvāja rakstīt pārsūdzību rakstveidā melīgi apgalvojot, ka esmu vadījis auto... Vai tas nav likumpārkāpums? Tev nosaukt pantu?

Kur paliki pēc piedāvājuma sagatavot tev visus materiālus, lai pats vari patērēt naudiņu taisnības vārdā? Tas vairs neinteresēja?

materiālus Pirmais pats spēj sagatavot

starp citu - toreiz gņilojs bazars no tavas puses panesās - ķipa tev baigi gribās iepazīties ar slepenām instrukcijām, kurām jābūt pievienotām lietas materiālos....

takšto vari froši iet naxuj (kā parasti)

Sagatavoji? Neko nesagatavoji, jo sodu samaksāt bija lētāk un vienkāºšāk...

Un kas vainas bazaram? Domā, ka man gribas aizstāvēt pārkāpējus, lai var izvairīties no pelnīta soda? Vai tomēr sodu izmatot kā iespēju pieprasīt nesaprotamu iemeslu dēļ "aizslepenotās" FR lietošanas instrukcijas? Kam ir izdevīgi, ka sabiedrībai nav zināmas prasības FR uzstādīšanai un fotopierādījumu izvērtēšanai? Vien tiem, kas nevēlas, lai "mirstīgajiem" būtu iespēja pamanīt nelikumības.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Crankshaft rakstīja:

==========================

kad tu, pajolīt,

Izskatās Pirmais cieš no mēnešreizēm, nu, vai vienkārši čuras galvā.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Pļe, piekakājuši atkal beztēmā...

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Pļe, piekakājuši atkal beztēmā...

Vot vot.

Labāk būtu padomājuši kādu profitu šamie var noraut no Rail Baltica stefensona sliedēm, kas pēc projekta mētāsies Pirmā rajonā.

SATIKSMES MINISTRIJA

www.sam.gov.lv/...

2012

Tiek gatavots iepirkums, lai veiktu „Rail Baltica” izpētes otro posmu. Tās viens no galvenajiem uzdevumiem ir veikt līnijas trases sasaisti ar teritoriju plāniem un noteikt maršruta precīzu novietojumu, vienlaikus nodrošinot trases savienojumu ar starptautisko lidostu „Rīga”, Rīgas ostu, kā arī izvērtējot iespēju novirzīt kravas no pilsētas centra.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Pirmais tev nepiedāvāja pārkāpt likumu

Pirmais tev piedāvāja pārsūdzēt fotosesiju.... pārsūdzot jamo tu automātiski kvalificējies kā vadītājs, kautkā tā

Pirmais ir pats sapinies savā piedāvājumā. Pirmais piedāvāja rakstīt pārsūdzību rakstveidā melīgi apgalvojot, ka esmu vadījis auto... Vai tas nav likumpārkāpums? Tev nosaukt pantu?

Kur paliki pēc piedāvājuma sagatavot tev visus materiālus, lai pats vari patērēt naudiņu taisnības vārdā? Tas vairs neinteresēja?

materiālus Pirmais pats spēj sagatavot

starp citu - toreiz gņilojs bazars no tavas puses panesās - ķipa tev baigi gribās iepazīties ar slepenām instrukcijām, kurām jābūt pievienotām lietas materiālos....

takšto vari froši iet naxuj (kā parasti)

Sagatavoji? Neko nesagatavoji, jo sodu samaksāt bija lētāk un vienkāºšāk...

Un kas vainas bazaram? Domā, ka man gribas aizstāvēt pārkāpējus, lai var izvairīties no pelnīta soda? Vai tomēr sodu izmatot kā iespēju pieprasīt nesaprotamu iemeslu dēļ "aizslepenotās" FR lietošanas instrukcijas? Kam ir izdevīgi, ka sabiedrībai nav zināmas prasības FR uzstādīšanai un fotopierādījumu izvērtēšanai? Vien tiem, kas nevēlas, lai "mirstīgajiem" būtu iespēja pamanīt nelikumības.

a naxuj man ko gatavot? lai paskatītos "slepenajā instrukcijā"

es paskatījos tajā instrukcijā un izsecināju, ka pārkāpums reāli bija.... tāpēc samaksāju....

Pirmais jau nav TIK stulbs (kā ...) lai nesaprastu acīmredzamas lietas

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

es paskatījos tajā instrukcijā un izsecināju, ka pārkāpums reāli bija.... tāpēc samaksāju....

Pirmais piedāvāja pārkāpt likumu, lai atkratītos no pelnīta soda. Bet nebija gatavs izmantot iespēju, lai tērētu laiku un naudu cīnoties par vispārēju likumu ievērošanu.

Stulbi tas noteikti nav. Nu vismaz īstermiņā savu personīgo interešu ietvaros.

0 0 Atbildēt

Nu labi, ja beztolkšovs, tad beztolkšovs.

Nupat pa rādžiņu teica, Irānā soļarka 6 saņi litrā, bet tas mēnesī pirmajiem 60 litriem, tālāk pa 12 saņiem, bet pērc cik gribi. Kaut kur bija vēl lētāk, Venecuēlā laikam.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Bams rakstīja: Pļe, piekakājuši atkal beztēmā...

Vot vot.

Labāk būtu padomājuši kādu profitu šamie var noraut no Rail Baltica stefensona sliedēm, kas pēc projekta mētāsies Pirmā rajonā.

SATIKSMES MINISTRIJA

www.sam.gov.lv/...

2012

Tiek gatavots iepirkums, lai veiktu „Rail Baltica” izpētes otro posmu. Tās viens no galvenajiem uzdevumiem ir veikt līnijas trases sasaisti ar teritoriju plāniem un noteikt maršruta precīzu novietojumu, vienlaikus nodrošinot trases savienojumu ar starptautisko lidostu „Rīga”, Rīgas ostu, kā arī izvērtējot iespēju novirzīt kravas no pilsētas centra.

Oj, kad tad tas vēl būs. Ātrāk leiši kosmosā uzbrauks nekā Latvijā RailBaltic sāks būvēt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Bams rakstīja:

Seene rakstīja:

Bams rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Naudu sliedēm nedod RD, to finansē RS par SAVU piķi.

Kā man patīk čaļi, kas visu putro...

Reku tev fantastisks piemērs, kā čaļi neko neputro un tērē katrs "savu" piķi...

www.tvnet.lv/...

Ja ir ES nauda, tad tā tiek piešķirta konkrētam mērķim. Ja tajā brīdī bija pieejama ceļu remontiem, būtu stulbi to neizmantot. Iespējams, ka par trubām neviens tajā brīdī nedomāja, jo tādas programmas neeksistēja, pagastam pašam trubu remontam naudas nebija. Nav tik vienkārši kā izskatās. Neviens neparakstītu asfaltam paredzēto naudu izlietot trubām.

"Nav tik vienkārši kā izskatās" = "Izsaimniekot naudu ir normāli"

p.s. kā godīgs pilsonis taču vari uzrakstīt vēstuli uz attiecīgo ministriju, VK, VP un Prokuratūru ar jautājumu huļiš viņi tā dara.

p.p.s. kad atnāks atbilde, iepostē te.

Nu kā "godīgam pilsonim" ir cerības vien uz papīrgrozu. Ja jau pat TV sūta nah ar tekstu, ka neviens nav vainīgs un tas viss ir pilnīgi normāli.

Neteikšu par visiem, bet RD atbildīgās struktūras un arī ministrijas atbild uz visām oficiāli iesniegtām vēstulēm. Un, ja kas atbildē nepatīk, var rakstīt vēlreiz izejot no viņu atbildēm. Neviens jau tur nezin, kas stāv aiz tāda Jāņa Bērziņa, kurš sūta vēstuli.

A TV...Nu ko TV? Arī TV sūta un žurnālistu sūta nah, ja zina, kas aiz tā stāv un kā labā kāds kaut ko rok.

TV bieži vien tik sev reitingus cenšas celt. Vienreiz pakladzina kā vista, kura olu zem sevis atradusi un viss...

0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

Neteikšu par visiem, bet RD atbildīgās struktūras un arī ministrijas atbild uz visām oficiāli iesniegtām vēstulēm.

Vai nu tu nezini patiesību vai arī kāda interesēs melo. Nav svarīgi, kas stāv aiz Jāņa Bērziņa, jo likums nosaka ka privātpersonai atbilde obligāti ir jāsniedz vien tad, ja ir tieši skartas šīs personas intereses. Viss, kas ir neērts un nav atbildams publicitātes nolūkos, nonāk arhīva mapē neatbildēts.

Bams rakstīja:

A TV...Nu ko TV? Arī TV sūta un žurnālistu sūta nah, ja zina, kas aiz tā stāv un kā labā kāds kaut ko rok.

TV bieži vien tik sev reitingus cenšas celt.

Taisnība par reitingiem, bet likumā ir paredzēta kārtībā, kādā ir jāsniedz atbildes žurnālistiem. Un žurnālistu jautājumus nedrīkst vienkāºši ignorēt - var vien mēģināt atrunāties ar valsts noslēpumiem un visādām citām figņām, bet atbildi ir jāsniedz.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Pirmais piedāvāja pārkāpt likumu, lai atkratītos no pelnīta soda. Bet nebija gatavs izmantot iespēju, lai tērētu laiku un naudu cīnoties par vispārēju likumu ievērošanu.

Stulbi tas noteikti nav. Nu vismaz īstermiņā savu personīgo interešu ietvaros.

vispārēja likumu ievērošana ir braukt uz 70, ja tur ir tāda zīme

nevis ja tevi noķēra uz 90, tūlīt skriet pārsūdzēt tikai lai "palasūtu slepeno instrukciju"

vai varbū tu uzskati, ka ātruma kontrole uz ceļiem ir nelikumīga????

0 0 Atbildēt

vispār paši csn ir nelikumīgi..... jo jamie nosaka, kautkādus aizliegumus

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Vai nu tu nezini patiesību vai arī kāda interesēs melo. Nav svarīgi, kas stāv aiz Jāņa Bērziņa, jo likums nosaka ka privātpersonai atbilde obligāti ir jāsniedz vien tad, ja ir tieši skartas šīs personas intereses. Viss, kas ir neērts un nav atbildams publicitātes nolūkos, nonāk arhīva mapē neatbildēts.

Laikam tad man vienmēr ir paveicies, jo neviens jautājums nav palicis bez atbildes. Es gan neaizraujos ar rakstīšanu. Bet apgalvot, ka visas vēstules ir bijušas tikai manās interešu sfērās arī nevaru.

0 0 Atbildēt

Veiga rakstīja:

Bams rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Bams rakstīja:

Buss patērē ap 40l/100, dīzeļtrollis ap 70l/100km.

Parastais trollis tērē ap 2,5kwh/1km.

kāpēc dīzeļtrollis tērē 2reiz vairāk kā prasts buss?

Tāpēc, ka tas ir ģenerātors. Ražo strāvu, trollis brauc ar saviem elektrodzinējiem. Sistēma ne tā pati ekonomiskākā. Kaut gan plaši izplatīta. Piem. dzelzceļā. Praktiski visas maģistrālās kravas un pasažieru dīzeļlokomotīves darbojas pēc šāda principa. Hidrauliskā transmisija ir izmirusi.

Klau, bet Dakāras e-Oskars ar benzīna ģeneratoru esot tērējis 2x mazāk benzīnu nekā parastais Oskars. Es, protams, saprotu, ka tas ir rallijs, kur degviela po ļubomu tērējas nejēgā. Vai arī tāda veida sistēma ir tik nenormāli svaiga, ka par tāda veida efektivitāti trolejbusi var tikai sapņot?

monitorings.leta.lv/...

Mūsējie nav īsti hibrīdi. Tik vien kā trolejbuss ar autonomo gaitu, nelielu, atkārtoju, nelielu attālumu veikšanai ārpus kontakttīkla. Un ķīseļģenģeris nav tas jaudīgākais.

0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Tā kā te sākumā tika skarta tēma arī par RVR vagoniem utt., ražošanu LV...

Rekur Jelgavā it kā skrūvē kopā šitādus autobusus... Tur ziņās pie 2011. gada rakstīts, ka šis un tas jau ir saražots un nodots testiem dažādās Latvijas pilsētās.

Kāds no klātesošajiem jau ir nonācis saskarē ar šo izstrādājumu? Viedokļi?

bit.ly/...

Runājot par AMO busiem. Pagaidām tie ir tikai Jelgavas autobusu parkā.

Runājot par Rīgu:

"Руководство Аmo Plant надеется, что низкопольными автобусами заинтересуется и Рига."

Я почему-то не сильно склонен верить в чудеса... Рига им может "заинтересоваться" лишь в случае, если он будет подан на конкурс и, по условиям конкурсного задания, наберет соответствующее число очков по различным позициям.

Понимаете ли, если бы автобусы были нужны неважно_кому-нибудь, если бы стояла задача drive Latvian, vote for us, то уже давно было бы дано три зелёных свистка и "Амоплант" в три смены без выходных уже ваял бы автобусы этому неважно_кому-нибудь. В связи с тем, что трёх зелёных свистков не прозвучало, то автобусов не будет, даже в случае если их подарят и вдогонку приплатят.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

nevis ja tevi noķēra uz 90, tūlīt skriet pārsūdzēt tikai lai "palasūtu slepeno instrukciju"

Vispārēja likumu ievērošana nozīmē VISU likuma prasību ievērošanu. Nevis tikai 70 km/h autovadītājam un nesodītu visatļautību policijai.

Un jā - es uzskatu, ka veids, kādā šobrīd tiek veikta ātruma kontrole, ir nelikumīgs.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Vispārēja likumu ievērošana nozīmē VISU likuma prasību ievērošanu. Nevis tikai 70 km/h autovadītājam un nesodītu visatļautību policijai.

Un jā - es uzskatu, ka veids, kādā šobrīd tiek veikta ātruma kontrole, ir nelikumīgs.

Pamēģini saprast zemāk rakstīto....

Es uzskatu, ka ir nelikumīgi, ka valstī vispār pastāv kaut kādi likumi un tiem atbilstoši likumu ievērošanas uzraudzības un sodīšanas kantori.....

0 0 Atbildēt

un tā mentu visatļautība vispār iespārda..... Kā jamie uzdrīkstās vispār kontrolēt manu ātrumu... Tā tak vistīrākā manu cilvēktiesību pārkāpšana.... Un soda rēķina piesūtīšana ir klasificējama kā genocīds....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Es uzskatu, ka ir nelikumīgi, ka valstī vispār pastāv kaut kādi likumi un tiem atbilstoši likumu ievērošanas uzraudzības un sodīšanas kantori.....

Sapratu. Tu aicini uz anarhiju - tātad pastāvošās valsts iekārtas gāšanu. Viedokli repektēju, bet pants par tādu ir paredzēts ļoti bargs.

Velomens Reģ.: 21.10.2007
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja: Nu labi, ja beztolkšovs, tad beztolkšovs.

Nupat pa rādžiņu teica, Irānā soļarka 6 saņi litrā, bet tas mēnesī pirmajiem 60 litriem, tālāk pa 12 saņiem, bet pērc cik gribi. Kaut kur bija vēl lētāk, Venecuēlā laikam.

Bet patiesībā ir - Degviela – Lai gan pats tieši neizmantoju, tomēr tās cenas ir interesantas. Degviela visā valstī maksā vienādi. Katram auto īpašniekam ir degvielas karte, kur ir noteikts limits, ko drīkst iztērēt vienā mēnesī. Tie ir 60 litri, tomēr uz svētkiem tiek iedoti papildus litri. Benzīns maksā 20 santīmi litrā (bez limita – 40 santīmi) Dīzelis – 7,5 santīmi. Vēl gan 2009. gada sākumā par vienu santīmu varēja ieliet 3 litrus… Valdība ir beigusi subsidēt iedzīvotājiem degvielu, tādēļ tik strauji ir augušas cenas/pietuvojušās pašizmaksai.

www.velomens.lv/...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Sapratu. Tu aicini uz anarhiju - tātad pastāvošās valsts iekārtas gāšanu. Viedokli repektēju, bet pants par tādu ir paredzēts ļoti bargs.

bet TAS pants taču ir nelikumīgs

ar ko jamais atšķiras no radaru izmantošanas pantiņa????

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Ar to, ka TAS pants nav pretrunā ar augstākas hierarhijas likumiem. Tas pašos pamatos... Bet netiek jau ievērotas pat paša nelikumīgā likuma prasības.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

ar to, ka seenem personīgi nepatīk...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Ar to, ka TAS pants nav pretrunā ar augstākas hierarhijas likumiem. Tas pašos pamatos... Bet netiek jau ievērotas pat paša nelikumīgā likuma prasības.

Kuras tieši likuma prasības ir nelikumīgas?

1. Ātruma ierobežojumi, kurus nosaka atbilstoši MK noteikumiem ir nelikumīgi?

2. Valsts tiesības kontrolēt MK noteikumu ievērošanu ir nelikumīgas?

3. Kāpēc tieši sertificētām iekārtām veiktās kontroles ir nelikumīgas?

4. Varbūt ceļu apsaimniekotājs ir izvietojis nelikumīgas zīmes?

5. Vai moš pats esi nelikumīgs?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti