Seene rakstīja:
Opā... Nevar tomēr... Bet papildus maksu par iegādi autobusā gan var uzlikt??? Pat Šlesera LDZ to neatļaujas - paaugstināta maksa par biļetes iegādi ir tikai stacijās, kur biļetes VAR nopirkt. Bet RS drīkst visu, vai ne?
visā visumā, šitais ir interesants uzstādījums..., lai gan te var iebilst, ka LDz Rīgas robežās ir aptuveni 26 (minējums) pieturas, no kurām (atkal minējums) kādas 10 nevar nopirkt biļetes.
Bet RS apkalpo krietnus simtus ar pieturvietām, no kurām atkal tikai maza daļa ir apgādāta ar kauč kādiem aperātiem.
un mocīt tr. līdzekļa vadītāj ar papildus zināšanām par to, vai pieturā "Tīrumi" ir uzstādīts biļešu aperāts, vai nav būtu pārāk sarežģīti.
Risinājums par to zilo talonu ar 2Ls drošības maksu man šķiet pieņemams, ja jau reiz sanāk kaut kur braukalēt šad tad..., kā arī iespēja apmaksāt tos 5 - 10 braucienus ar nav peļama - iztērē šodien tos 5 latus, un braukā visu gadu, ja reiz tā vajadzība spiež reizi mēnesī!
uupis rakstīja: Jā kāpēc vislētākais transportlīdzeklis – TRAMVAJS – neiet uz Dārziņiem?
+1
brmbrmm rakstīja:
Vispār, nerentablos maršrutus varētu arī atcelt (it īpaši, ja tiek nogrieztas dotācijas), ja tā notiktu ar 15. autobusu, tad tuvākā sabiedriskā transporta pieturvieta būtu pie Doles, kur arī ir iespējas iegādāties viedbiļetes.
es gan dikti apšaubu, ka 15. autobuss ir nerentabls, ja nu ir, tas drīzāk posmā Višķu iela-Drāziņi, nevis jau no Doles.
es pat teiktu (man gan Srakandaugava ne tūda nav vajadzīga), ka 49. autobuss no Rumbulas jāpagarina līdz Dārziņiem paķerot līdz 209. maršrutku (uz Dominu), tādā veidā atbrīvojot to placi kādam brīvdienu Rumbulas apmeklētājam, šinomontažkai vai kam citam, nevis retam autobusam.