nu jā tur sanāk,ka divas otrās paaudzes 2002-2007 un arī otrā paudze no 2003-2012. tur pat taču arī vari redzēt visas lagūnas paaudzes. Pirmkārt es neesmu teicis,ka viņa ļoti rūsē, protams,ka cilvēki nesūdzēsies par rūsu ja tai mašīnai citu problēmu gana u rūsa varētu būt otršķirīga. man puikam sen atpakaļ bija lagūna, viņš tik ļoti ar viņu bija nomocījies dēl elektronikas gļukiem, ka vienreiz braucot mājās,kad viņa kārtējo reizi nosprāga krustojumā no dusmām izsauca metālūžnu iepirkšanas mašīnu lai savāc. pēc tam bija priecīgs ,ka ticis vaļā un par viņa piecgadīgo lagūnu saņēma naudu par kuru sanāca samsung planšete. nākošo auto nopirka demo fokusu,kas kalpoja diezgan labi, tagad dēl ģimenes pieauguma nopirka c4 grand un atkal sākās problēmas ar forsunkām ,labi ka tam auto ir garantija un ar garantiju nav jačakarējās ,kā pie mums. Arī zinu pazīstamu kas sen čakarējās ar lagunas glukiem, vēl vienu ,kas nupatās knapi tika vaļā no tadas ,kā miličiem, ari visu laiku vajāja kaut kādas mistiskas problēmas. Nezinu varbūtās problēma nav auto, bet neviens nejēdz vinus normali sataisiit. Ja viņas būtu tik labas tad ss netirgotu 2005 gada mašinas par 430 un 550eirikiem.
Manas mātes brālim a100 1983 gada, atdzits 90 gadu sākumā ar bez nevienas rūsas ,jo katru svētdienu to garažā pulē
. Pirmkart man sen nav vw bijis un ,kas tur ko īpaši slavēt. Normāla mašīna ,lielākie modeļi, kaut cik konfortabli, kas trūkst ļoti daudziem, dīzeļu versijās ļoti ilgstspējīgi,diezgan izturīgi spējīgi veikt lielus nobraukumus, ne pa velti pilnas ielas vēl ar 90gadu beigu un 2000gadu sākuma modeļiem. Viegli pieejamas rezerves daļas , arī cenas patīkamas ar daudziem konkurentiem, Diezgan viegli pārdot par saprātīgu cenu. Vieni no pirmajiem ievieš jaunākas tehnoloģijas,kas bieži vien dēļ tā ka risinājumi jauni nav īpaši uzticami, piemērs dsg. Pat nezinu nevienu no ražotājiem ko būtu vērts slavēt, man šķiet ka dēļ lielās konkurences visi tik ļoti taupa, ka grūti pateikt kuru tiešām varētu nosaukt par labu auto, vismaz kategorijā kas maksā līdz 100tūkst
5gadīgu nodeva lūžņos? Izklausās pēc pasakas.
Paņēmi pašus lētākos ss, bez apskates, ar defektiem,un pēc tā spried par cenu?