Toties tev kā potenciālajam klientam nebūs vienalga ka tu būsi tas kam būs jāmaksā šī kadra algu, maksājot par dārgākām detaļām.
Vēl atgādināšu tev, un citiem pārgudriem mīnusu krāmētājiem, ka šrots nav autoveikals, un šie neprecīzie sludinājumi ļoti labi izpilda paredzēto funkciju, un tā ir tikai mūsdienu interneta veikalu lietotāju izlepšana, kas ir problēma. Pirms 15 gadiem tu vai nu būtu apbraukājis šrotus, vai tos apzvanījis, un numurus/adreses prasītu citiem pazīstamiem cilvēkiem, ja tos nezinātu pats - un tu to darītu nezinot vai tajā šrotā ir tevi interesējošā detaļa vai nē. Tagad, interneta laikmetā, šroti par savu pastāvēšanu dara zināmu ar šādiem sludekļiem, lai tu, kas ir pārāk slinks lai zinātu šrotu adreses/numurus, zinātu kur zvanīt - bet lūk, kundziņu, neamierina ka viss ir tāpat kā agrāk, respektīvi, uz paplātes nepienes.
Pēc tavas loģikas: ja es tirgoju lētus ķīniešu telefonus, tad mierīgi varu sludinājumā rakstīt, ka man ir jaunākie aifoni? Ja man ir divi krēsli, tad es rakstu, ka pārdodu viesistabas garnitūru?
Nejauc pirkstu ar krānu. Pirmkārt, šrotā esošo detaļu pieejamība ir nejauša - šodien viņiem tavu spārnu nav, rītdien ienāk kāds leons. Otrkārt, ja tev vajadzēs nevis spārnu bet stūres reiku, tev var notirgot kāda golfa vai tūrāna reiku - tā kā šrotista mērķis ir pārdot savas detaļas, viņam ērtāk ir ielikt šādu sludekli, nevis rēķināties ar to ka tu pats zināsi no kuriem 10 modeļiem, un kāda gadu diapazona katram, tev der reika.
Atgriežoties pie taviem salīdzinājumiem - ja otrajā salīdzinājumā tu tirgosi divus krēslus bet kuru katru dienu tev atvedīs arī dīvānu un galdu, tad tu pilnīgi noteikti nopublicēsi ka tu tirgo dzīvojamās istabas iekārtu