Vai tas ir pareizi - sniegā un lietū lāpīt bedres asfaltā? (+ VIDEO) 8

 
4 Studija | 23.maijs 2021 10:57

4 Studija aktualizē jautājumu par to, kādēļ ceļinieki bedres labo arī šķietami nepiemērotos laika apstākļos un kādēļ darbu kvalitāte nav tāda, kādu to sagaida nodokļu maksātāji.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 23.maijs 2021 10:58
1 2 Atbildēt

Un kas tad ir pareizi? Ļaut simtiem un tūkstošiem braucēju turpināt lauzt auto, kamēr beidzot 3 dienas no vietas spīd saule un var aizlāpīt to bedri?

rupicii 23.maijs 2021 12:16
2 0 Atbildēt

ja. tā būtu pareizi!

lielas bedres eksistē tikai tāpēc, ka pirms tam tajā vietā mazāku bedri aizlāpija pavirši.

iciks 23.maijs 2021 20:04
1 0 Atbildēt

3 dienas? Nu pag, ne velti ceļus taisa vasarā, kad ir atbilstoša temperatūra asfaltēšanai. Šajā pavasarī varētu gaidīt un gaidīt.

Es arī piekrītu, ka avārijas bedres vajag labot, tad kad var to izdarīt.

JanJan 24.maijs 2021 8:43
0 0 Atbildēt

Tak ar šādu lāpīšanas metodi nākamajā dienā var jau atkal braukt lāpīt! Pie darba paši redzējām, kā šādi aizlāpa ciet lietus laikā. Tur taču pēc tam ar kāpu varēja izsist laukā iebērto materiālu. Kā domā, kas notiek, kad brauc pāri automašīnas?

viencexperc 23.maijs 2021 19:29
2 1 Atbildēt

Bindaram visu var. Tie ir lielākie bandīti uzreiz aiz Latvijas dzelzceļa. Kad nākuši pie varas, es Bindara darbiniekiem likšu kompensēt valstij zaudējumus, vai - būs nošaušana.

Pļurkt 23.maijs 2021 19:55
1 0 Atbildēt

Ne tikai lāpīt bedrītes, bet arī asfaltēt ielu var decembra vidū!!

Dds 23.maijs 2021 22:48
0 1 Atbildēt

Ja tas vēl būtu kā pagaidu risinājums, tad okej, FAK-TISKI tie aizlāpi netiek pārtaisīti. Viņi tā tiek lipināti virsū viens otram. Un paliek tā gadiem ilgi. :|

650 24.maijs 2021 0:03
0 0 Atbildēt

Dažās attālās vietās ārpus/rīgas bedru aizdarīsanai tiek izmantotas bīnumierīces.Kuras gan to labojamo bedri apšpricē ar piķi, gan finālā "apkausē" ielāpa malas.Padarot salaboto virsmu praktiski līdzenu. Bet tās jau ir karstā nanokosmosa tehnoloģijas. Miljardus pelnošie auKstās/rīgas darboņi tādu greznību atļauties nevar,jo viņiem ir Jāstrādā.Jā.

Aptuveni tikpat pašsaprotami,kā 21.maijā diskutēt par sniegu,aukstumu un martā nosprāgušās ziemas atstāto sūro mantojumu..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti