Vivus.lv MTB maratona 3.posms Talsos 30.jūnijā 1

 

Vivus.lv MTB maratons

21.jūnijs 2013 11:31

Svētdien, 30.jūnijā, Talsos, Kamparkalnā tiks dots starts trešajam Vivus.lv kalnu divriteņu (MTB) maratona posmam. Šajā posmā sacensību trase vīsies pa vienu no skaistākajiem Kurzemes reģioniem un maratona veicējiem būs iespēja iepazīt interesantākās Kamparkalna apkārtnes takas un ceļus.

Talsi ir lieliska vieta kalnu riteņbraukšanai, kaut daudziem šķiet, ka Kurzemē jau „reljefa nav”. Trases autors Almants Kalniņš grib iepriecināt velomīļus, parādot labākos kalnu divriteņu maršrutus Talsu apkārtnē: „Ja rīkojam sacensības Talsos, tad vēlamies šī reģiona viesiem parādīt interesantākās takas, kas mums ir, tāpat nereti sanāk pārsteigt vietējos braucējus, kuri jau ir piemirsuši sava novada skaistumu”.

Starts Vivus.lv MTB maratonam tiks dots plkst.12:00 un tā dalībniekiem būs jāveic 50-55km gara distance, kas izveidota divos apļos. Interesanti, ka Latvijas Valsts Meži MTB pusmaratona dalībnieki veiks tieši to pašu apli, tikai tas jādara vienu reizi , kas nozīmē, ka tiem būs jāveic aptuveni 25 km gara distance. Starts plānots plkst. 13:15. Pagājušajā gadā Talsu posma pusmaratona distanci veica arī pazīstamais žurnālists un dažādu tehnisku sporta veidu sacensību dalībnieks Pauls Timrots un secināja - „ja vēlies piedalīties nopietnā viedokļu apmaiņā par MTB maratoniem, tev noteikti ir vērts piedalīties Vivus.lv MTB maratona Talsu posmā. Nekas cits neatlika kā izbraukt trasi, tā ir laba - leģendārie Talsu deviņi pakalni slēpjas arī mežos, ko izbaudīju arī uz savas ādas!”
Starp abiem minētajiem startiem (12.15) notiks Superior bērnu brauciens, kurā katrs tā dalībnieks jutīsies kā uzvarētājs, jo distance būs piemērota visu vecuma grupu bērniem un pie balvām tiks visi…
Pēc pirmajiem diviem Vivus.lv MTB maratona posmiem sacensību kopvērtējuma līderis ir Dmitrijs Sorokins no Rietumu-Delfin komandas un šajā posmā viņš startēs ar dzelteno Līdera kreklu, savukārt, ātrākā dāma kopvērtējumā Dana Rožlapa no My-Sport-STEVENS komandas distancē dosies ar „Zaļā josta” zaļo Līderes kreklu.
Pēc sacensībām visiem dalībniekiem spēkus palīdzēs atgūt High5 enerģijas dzēriens, Latvijas Maiznieks produkti, Balticovo olas, Nākotnes desiņas un Garīši sautētie kāposti.
Pārējie sacensību posmi:

4. posms - 28.07.2013. Smiltene, Tepera autotrase
5. posms - 11.08.2013. Cēsis, Pilsētas stadions
6. posms - 31.08.2013. Baldone, Riekstukalns – noslēgums un apbalvošanas ceremonija

 
Visi komentāri
 
kiki 27.jūnijs 2013 8:54
0 0 Atbildēt

Jābrauc! Šis ir īsts MTB!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti