BMX riteņbraucējam Treimanim ceturtā vieta pirmajā Pasaules kausa posmā; Štrombergam kritiens

 

Foto: UCI BMX Supercross oficiālā facebook lapa

Nozare.lv | 20.aprīlis 2015 7:33

Viens no labākajiem Latvijas BMX riteņbraucējiem Edžus Treimanis svētdien izcīnīja ceturto vietu Anglijas pilsētā Mančestrā notikušajā Pasaules kausa pirmajā posmā Superkrosā.

Uzvaru sacensībās izcīnīja brits Laiems Filipss, kurš sestdien triumfēja arī individuālajos braucienos. Otrajā vietā ierindojās francūzis Mirs Amidū, bet trešo pozīciju izcīnīja amerikānis Nikolass Longs.

Treimanis finišu sasniedza ceturtais, par 0,103 sekundēm atpaliekot no goda pjedestāla.

Astotdaļfinālos kritienus piedzīvoja divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs un Kristens Krīgers. Lai gan Štrombergs ceturtdaļfinālā iekļuva, tomēr savā braucienā viņš finišēja pēdējā, astotajā vietā, tādejādi neiekļūstot sacensību pusfinālā. Tāpat kā Krīgers, arī Rihards Veide nekvalificējās ceturtdaļfinālam.

Māris Štrombergs ar Edžu Treimani Foto: UCI BMX Supercross oficiālā facebook lapa

Jau ziņots, ka sestdien Štrombergs ieguva 12.vietu sacensībās individuālajos braucienos.

Latvijas izlases sportistiem šīs bija otrās sacensības šosezon, jo aprīļa sākumā viņi piedalījās Eiropas čempionāta pirmajos divos posmos, bet Štrombergs tās izlaida muguras traumas dēļ.

Pagājušajā sezonā par Pasaules kausa ieguvēju ar 710 punktiem kļuva Filipss, bet vien divos posmos startējušais un divas uzvaras guvušais Štrombergs ar 450 punktiem ieņēma desmito pozīciju.

Kristens Krīgers Foto: UCI BMX Supercross oficiālā facebook lapa

Pērn Mančestras posmā uzvarēja mājinieks Filipss, bet arī toreiz augsto ceturto vietu pamatsacensībās guva Treimanis.

Šajā sezonā Pasaules kausa kalendārā līdz septembrim paredzēti pieci posmi.

Pērnajā jūnijā sākās 2016.gada Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācija, kas ilgs divus gadus. Ja Londonas olimpiskajām spēlēm pa trim riteņbraucējiem kvalificējās spēcīgākajām piecām valstīm, šoreiz šādu daudzumu sportistu varēs vest vien četras valstis, kas Latvijai prasīs smagu cīņu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti