«Autonams» uzsācis SKYBRAKE Autoparku vadības sistēmu ražošanu 1

 
13.novembris 2008 11:16

SIA „Autonams”, pašmāju unikālo auto aizsardzības sistēmu ražotājs un uzstādītājs, paplašinājis savu darbību, uzsākot pašu izgudrotu un ražotu SKYBRAKE Autoparku vadības sistēmu pārdošanu.

Plānots, ka pateicoties jaunajai SKYBRAKE sērijai „Autonams” eksporta apjomi tuvāko trīs gadu laikā varētu tikt dubultoti. Jaunās produktu sērijas izstrādē „Autonams” jau investējis 341 tūkst.eiro. Šogad „Autonams” paplašinājis eksporta noieta tirgu, uzsākot unikālo SKYBRAKE DD2+ imobilaizeru piegādes arī uz Franciju, Spāniju, Lielbritāniju un Poliju.



SKYBRAKE jauna produktu līnija - autoparku vadības sistēmas

„Autonams” būtiskākā konkurētspējas priekšrocība ir konstruktoru komanda, kas pastāvīgi seko līdzi tirgus izmaiņām un rada jaunus auto aizsardzības un ekspluatācijas produktus un risinājumus ar augstu pievienoto vērtību, kas tiek ražoti „Autonams” ražotnē.

SKYBRAKE jaunās līnijas – SKYBRAKE Autoparku vadības sistēmas unikalitāte slēpjas „Autonams” izstrādātā bezvadu datu pārraides sistēmā un funkcionalitātē, kā arī faktā, ka „Autonams” ir tās izgudrotājs, ražotājs un uzstādītājs.

Edvīns Panders: „Šis patiešām ir būtisks solis SKYBRAKE produktu attīstībā un eksporta tirgus pozīciju nostiprināšanā un paplašināšanā. Ja līdz šim mūsu sadarbības partneriem vairāk nekā astoņās valstīs varējām pamatā piedāvāt tikai vienu produktu, kas ir SKYBRAKE imobilaizeri, tad tagad varam arī piedāvāt kompleksus risinājumus autoparku vadībā. Jāmin, ka šogad ar jauno SKYBRAKE autoparku vadības sistēmu esam piedalījušies vairākās starptautiskās izstādēs, kur Latvijā izgudrotie un ražotie risinājumi guvuši negaidīti labus rezultātus. Jau nākamgad to plānots uzsākt eksportēt uz Lielbritāniju, Spāniju, Ukrainu un Franciju.”

Jaunais produkts ir orientēts uz uzņēmumu autoparkiem, ļaujot efektīvi kontrolēt un sekot līdzi transportlīdzekļu ekspluatācijai un izmaksām. Arī līdz šim „Autonams” ir uzstādījis autoparka vadības sistēmas, bet tās nebija pašu izgudrotas un ražotas, tādēļ ne vienmēr atbilda „Autonams” klientu prasībām un vajadzībām. SKYBRAKE Autoparku vadības sistēmas būtiskākā priekšrocība ir „Autonams” radīta bezvadu datu pārraides tehnoloģija, kas nodrošina kompaktus izmērus un ērtu uzstādīšanu – nenotiek iejaukšanās esošajā automašīnas elektronikā.

SKYBRAKE imobilaizeriem jauna paaudze

Vienlaikus „Autonams” konstruktoru komanda pilnveidojusi SKYBRAKE imobilaizeru funkcionalitāti, piedāvājot tirgū jaunās produkta paaudzes SKYBRAKE DD2+.

E.Panders: „Šogad uzsākta imobilaizera SKYBRAKE DD2+ jaunās paaudzes ražošana. SKYBRAKE DD2+ jaunās paaudzes imobilaizeris papildināts ar kustības sensoru, kura būtiskākā priekšrocība ir, ka šīs aizsardzības iekārtas esamību automašīnā nav iespējams identificēt līdz auto uzsācis kustību. Auto zaglis var iedarbināt automašīnu, taču bez imobilaizera klātbūtnes, uzsākot braukšanu tā noslāpst un to vairs nevar atkārtoti iedarbināt. Šāda priekšrocība daudz efektīvāk par citām ierīcēm aizbiedēs zagļus, kuriem svarīga ir katra minūte.”

Šogad jau saražoti un eksportēti 7530 jaunie SKYBRAKE DD2+ ar kustības sensoru. SKYBRAKE imobilaizers ir ne vien inovatīvs produkts, bet arī ar augstu eksporta potenciālu. 90% produkcijas tiek eksportētas uz Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu, Lietuvu, Igauniju un no šī gada arī uz Franciju, Spāniju, Lielbritāniju un Poliju. Atlikušie 10% tiek uzstādīti automašīnām Latvijā.

Nākotnes plāni – eksporta apjomu palielināšana

E.Panders: „Neskatoties uz šobrīd pasaulē esošo situāciju auto nozarē, ”Autonams” potenciālu vērtējam ļoti perspektīvi. Eksporta tirgos esam salīdzinoši jauni spēlētāji. Līdz ar to šobrīd ir īstais brīdis, lai ar saviem unikālajiem risinājumiem izkonkurētu citus ražotājus un uz tā rēķina palielinātu „Autonams” pārdošanas apjomus. Plānojam, ka trīs gadu laikā eksporta apjomu pieaugums varētu būt 160 % - no 1,7 milj. latu šogad līdz 4,42 milj. latu 2011.gadā. Arī nākotnē turpināsim orientēties uz Rietumeiropu un Centrāleiropu, kas ir mūsu produktiem atbilstošāki tirgi.”

Šogad „Autonams” ar pretaizdzīšanas iekārtām jau aprīkojis 1362 automašīnu, veicis marķēšanu 1419 automašīnām un saražojis vairāk nekā 43 300 SKYBRAKE DD2+ imobilaizeru un 1000 jauno SKYBRAKE Autoparku vadības sistēmu.

Pērn „Autonams” atklājis jaunu, plašāku ražotni Rīgā. Pateicoties tai, ievērojami palielinātas ražošanas jaudas, kas ļauj palielināt eksporta apjomus un paplašināt produkcijas noieta tirgu. „Autonams” prognozē, ka ražotnes jaudas saskaņā ar attīstības plāniem būs pietiekamas vēl trīs gadus.

E.Panders: „Šobrīd kritumu izjūtam vienīgi saistībā ar pretzagšanas sistēmu uzstādīšanu tepat Latvijā. Lielākie resursi un spēki tiek ieguldīti eksporta tirgu paplašināšanā. Tai pat laikā pareizs ir bijis mūsu lēmums vasaras sākumā paplašināt darbību un izveidot uzņēmumu „Autonams Brokeri”, kas piedāvā Latvijas tirgum apdrošināšanas brokera pakalpojumus.”
 
Visi komentāri
 
263962. viesis 16.novembris 2008 15:01
0 0 Atbildēt

Man Skybrake ir bijis divos auto. Un abos ir bijushas probleemas. Vienaa pats Skybrake gljukoja pa retam (vareeja pieciest), bet otraa auto vinji instaleejot Skybrake sachakareeja elektrosisteemu, kaa rezultataa ielidojiens uz vairaak nekaa 180 latiem, mekleejot vainu, pashi, protams, teica ka taa nevarot buut vinju vaina. Nakamedelj tiehsi braukshu parunaaties par sho lieto, veel ceru, ka vinji buus goda viiri un atrisinaas sho nesmukumu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti