«Neste Latvija» atver piecdesmito Neste A24 staciju 3

 
13.februāris 2009 13:07

Šonedēļ SIA Neste Latvija atvērusi jau otro automātisko Neste A24 degvielas uzpildes staciju (DUS) Saldū, „Apvedceļš“ 5, paplašinot Neste A24 DUS tīklu Latvijā līdz 50 stacijām. Šī ir pirmā jaunatklātā DUS šogad, ar kuru Neste Latvija turpina 2007.gadā aizsākto straujo DUS tīkla paplašināšanu Latvijas reģionos.

"Jūtamies ļoti gandarīti, ka, neskatoties uz saspringto ekonomikas situāciju valstī, mums ir izdevies atvērt jau 50. Neste A24 staciju Latvijā. Līdz ar Neste A24 DUS tīkla nostiprināšanos reģionos, ieguvēji ir ne tikai autobraucēji, bet arī pilsētas un to iedzīvotāji. Vietējās pašvaldības iegūst jaunu nodokļu maksātāju, tiek veikti pamatīgi ieguldījumi staciju izbūvē un infrastruktūrā, turklāt pilsētu iedzīvotājiem un to viesiem ir iespēja ātri un ērti uzpildīt degvielu. Šī ir jau 6 jaunatvērtā stacija Kurzemē kopš 2007. gadā uzsāktās tīkla paplašināšanas," komentē SIA Neste Latvija ģenerāldirektors Kristians Hallunds (Christian Hällund).

"Jaunā stacija atrodas ārpus pilsētas centra, Rīga - Liepāja šosejas malā, nodrošinot visus Saldus pilsētas caurbraucējus ar iespēju ātri un ērti uzpildīt degvielu par konkurētspējīgu cenu, kas šajos grūtajos ekonomikas apstākļos ir svarīgi ikvienam autobraucējam. Stacija ir aprīkota ar 3 degvielas sūkņiem, kā arī atsevišķu ātrgaitas dīzeļdegvielas sūkni, kas paredzēts smagajam autotransportam. Ceram, ka šī kļūs par iecienītu vietu gan Saldus iedzīvotājiem, gan garām braucošajiem, kas šeit apstāsies atvilkt elpu un uzpildīt degvielu," papildina SIA Neste Latvija mārketinga un klientu attiecību vadītāja Ilze Pērkone.

2007. gadā Neste Latvija uzsāka Neste A24 DUS tīkla paplašināšanu reģionos, īpaši Kurzemē. No 2007. gada sākumā tīkls ir pieaudzis par 12 jaunām stacijām, no kurām 6 atrodas Kurzemē, tādējādi izveidojot vienmērīgu DUS tīkla pārklājumu visā Latvijā, kas šobrīd sasniedzis apaļu skaitu - 50. Tuvākie Neste Latvija plāni ir atvērt trīs jaunas stacijas šajā gadā un tuvākos gadus turpināt ar līdzīgu tempu. „Neste Latvija turpina attīstību un domā par ilgtermiņa biznesu un investīcijām, kas ir garants arī mūsu klientiem, darbiniekiem un sadarbības partneriem,“ uzsver Kristians Hallunds.

Līdz ar stacijas atvēršanu, darbu tajā uzsāks Narvesen veikals, kur varēs iegādāties dažādas uzkodas, dzērienus, presi un pirmās vajadzības preces automašīnai.

Norēķinus par degvielu var veikt skaidrā naudā, izmantojot banku norēķinu kartes vai Neste Latvija degvielas kartes privātpersonām un uzņēmumiem.

Neste Latvija priecāsies sagaidīt esošos un topošos klientus jaunajā stacijā!
 
Visi komentāri
 
266834. viesis 14.februāris 2009 19:37
0 0 Atbildēt

na h uja?

266908. viesis 16.februāris 2009 23:55
0 0 Atbildēt

Saldū taču viena "Neste" jau bija? Rīgā varētu vēl kādu uzbliezt. Vai uz Pleskavas šošejas pirms Vangažiem. ;)

267007. viesis 19.februāris 2009 22:50
0 0 Atbildēt

Drīz varēs pa vienai vērt ciet :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti