«Balta» KASKO Autopalīdzības komplekts darbosies visā Eiropā 3

 
14.aprīlis 2009 12:44

Kopš aprīļa sākuma apdrošināšanas sabiedrība „Balta” ir papildinājusi savu KASKO polises standarta piedāvājumu ar Latvijā plašāko autopalīdzības pakalpojumu klāstu. „Balta” ir pirmā no Latvijas apdrošinātājiem, kas, ieviešot īpašu Autopalīdzības komplektu, saviem klientiem nodrošinās autopalīdzību visā Eiropas teritorijā.

Rūpējoties par „Baltas” apdrošināšanas produktu sniegto pievienoto vērtību klientiem, „Baltas” KASKO polises standarta piedāvājumā ir iekļauts Autopalīdzības komplekts, kurā ietilpst pieci elementi - konsultācijas pa tālruni 24 stundas diennaktī, palīdzība uz ceļa, transportlīdzekļa evakuācija, taksometra pakalpojumi un īslaicīga maiņas auto nodrošināšana. „Baltas” Autopalīdzības komplekta pakalpojumi bez papildu samaksas būs pieejams klientiem, iegādājoties jaunu, vai atjaunojot esošo „Baltas” KASKO polisi. Autopalīdzības pakalpojumi būs pieejami pavisam 42 Eiropas valstīs.

Kā liecina „Baltas” veiktā autovadītāju aptauja, aptuveni trešdaļa jeb 27% autobraucēju vismaz reizi gadā saskaras ar negaidītiem automašīnas bojājumiem, kas liedz turpināt ceļu. Savukārt 10% aptaujāto atzina, ka saskaras ar šādiem gadījumiem pat vairākas reizes gadā. Tajā pat laikā 29% autovadītāju atzīst, ka viņiem ne vienmēr ir pieejama palīdzība uz ceļa, viņi par to neaizdomājas, vai paļaujas uz veiksmi. Interesanti, ka 13% aptaujāto - galvenokārt autovadītājas sievietes, paļaujas uz garāmbraucēju palīdzību. Savukārt 43% „Baltas” aptaujāto autovadītāju atzīst, ka izmanto savu auto, lai dotos ārpus valsts vismaz vienu līdz divas reizes gadā.

„Esam paplašinājuši „Baltas” KASKO polises piedāvājumu ar Autopalīdzības komplektu, lai ceļojot ar savu auto, ikviens justos pārliecināts, ka, atgadoties kam neparedzētam, būs iespējams saņemt nepieciešamo palīdzību,” stāsta AAS „Balta” pārdošanas direktore Dace Briede-Zālīte. Viņasprāt, mūsdienās paļauties uz garāmbraucēju palīdzību un veiksmi, īpaši, ārpus Latvijas, ir riskanti. Turklāt autobraucējiem ne vienmēr līdzi ir viss nepieciešamais, lai ar radušos situāciju tiktu galā pašu spēkiem. „Šobrīd Latvijas iedzīvotāju ceļošanas paradumi mainās - cilvēki biežāk izvēlas doties ceļojumā vai darba braucienā pa Eiropu ar savu auto. Tādēļ ir būtiski paplašināt ne vien sniegto pakalpojumu klāstu, bet arī pieejamības robežas,” norāda D. Briede-Zālīte.

„Baltas” aptaujātie autovadītāji kā biežākos automašīnas bojājumus, ar ko nākas saskarties tālākā ceļojumā, minēja caurdurtu riepu vai degvielas izbeigšanos. 6% respondentu atzina, ka ir piedzīvojuši arī krietni riskantākus bojājumus – viņu auto uz ceļa esot „daļēji izjucis”. Uz jautājumu, kurā lūgts norādīt, kādus remontdarbus aptaujātais var patstāvīgi veikt savam auto, tikai 43% norāda, ka prot nomainīt riteni, bet 16% autovadītāju atzīst, ka labāk visu uztic profesionāļiem. Savukārt nepieciešamais ekipējums (rezerves ritenis, instrumenti utml.), lai sniegtu pirmo palīdzību savam auto, ikdienā ir līdzi vien aptuveni pusei aptaujāto.
 
Visi komentāri
 
268277. viesis 14.aprīlis 2009 14:00
0 0 Atbildēt

da pļā...

baltas apdirsināšana pat latvijā lāga nedarbojas.... ko viņi tur šķidri reklamē papildkomplektu?

un kādus lohus viņi ir aptaujājuši????? tak pat sāba īpašnieks pats jēdz ķēdi nomainīt..... kur nu vēl riteni :D

baigi rēcīgi - biežākais bojājums - degvielas izbeigšanās uz ceļa :D:D:D:D eiropā???? tur benzīntanku nav????

268338. viesis 17.aprīlis 2009 12:05
0 0 Atbildēt

Labas produkts, noteikti izmantošu

268348. viesis 17.aprīlis 2009 16:32
0 0 Atbildēt

Nu, es Rumānijā vienreiz nevarēju mašīnu pielaist. Servisā mainīja indukcijas spoli, kaut beigās izrādījās, ka pie vainas akulumatora klemmes. Bezgala banāli!!!

Kā saprotu, šāds palakpojums man būtu lieti noderējis....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti