Uz Zemitānu pārvada atjauno satiksmes drošības barjeras 12

 
21.novembris 2009 10:01

Lai paaugstinātu satiksmes drošību, no 24. līdz 26. novembrim uz Zemitānu pārvada pie Pērnavas ielas tiks uzstādītas jaunas satiksmes drošības barjeras.

Darbu veikšanas laikā būs aizliegts kreisā pagrieziena manevrs no Zemitānu pārvada uz Pērnavas ielu un transportlīdzekļu satiksme pār Zemitānu pārvadu virzienā uz centru tiks organizēta pa divām braukšanas joslām, neskaitot sabiedriskā transporta jolsu.

Drošības barjeru uzstādīšanas laikā nokļūšanai no Zemitānu pārvada uz Pērnavas ielu Augusta Deglava ielas virzienā Rīgas domes Satiksmes departaments transportlīdzekļu vadītājiem iesaka izmantot Aleksandra Čaka ielu, Ērgļu ielu, Krišjāņa Barona ielu un Pērnavas ielu.

Tā kā vecās drošības barjeras uz Zemitānu pārvada bija novecojušas un bojātas, to nomaiņa tika uzsākta pirms divām nedēļām. Drošības barjeras nepieciešamas, lai transportlīdzekļi negadījumu rezultātā neiebrauktu pretējā braukšanas joslā un tādējādi neapdraudētu citus satiksmes dalībniekus. Kopējais uzstādīto jauno drošības barjeru garums uz Zemitānu pārvada būs 1950 metri.

Rīgas domes Satiksmes departaments atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina transportlīdzekļu vadītājus būt saprotošiem.

 
Visi komentāri
 
272661. viesis 21.novembris 2009 10:35
0 0 Atbildēt

Brīnumzeme latvija. Maina nesmukas barjeras pret smukākām. Neies tak krāsot. Laikam jau par velti. Kā bija, tā paliek reāli viena braucama josla uz zemitāna tilta, turpat uz pērnavas ielas barojas cp-isti, "reklamēt Rīgu esot lietderīgāk nekā maksāt bērnu pabalstu" - a.šlesers. utt. wonderland.

272663. viesis 21.novembris 2009 10:40
0 0 Atbildēt

super! izrādās ,ka VIŅi skatās TV : tv.delfi.lv/video/L9kHRc1A/

cerams vairs to kreiso tur neatļaus! YO

272666. viesis 21.novembris 2009 12:25
0 0 Atbildēt

varbūt kāds pirms atcels kreiso paskatīsies kā ir dzīve? Tas pauts Timrots arī ērglis nav paskatījies kas ir pāri krustam? kur tad brauks, jo taisni priekšā ir luksofors.

272667. viesis 21.novembris 2009 13:32
0 0 Atbildēt

paņem acis rokā! tur vesela josla nogriežas uz ērgļu ielu - www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw...om=1&layer=map

novāktu vel ceļmalā stāvošos drotus un būs zaybis

272669. viesis 21.novembris 2009 14:32
0 0 Atbildēt

interesanti kam jāpaņem acis rokā? Ja no Zemitāna taisa kreiso, tad taisni pretī to pašu dara arī tie kas taisa kreiso no Čaka uz Pērnavas. Kā reizi nobraucot no Zemīša pievērsu tam uzmanību. Ja kreiso joslu laiž taisni, tad prieksā ir luksofors un ceļu sadalošā josla. Es tā īsti nesapratu kā kāds tur taisās braukt taisni. No Zemitāna taisni var braukt tikai vidējā un labā joslā.

272670. viesis 21.novembris 2009 14:36
0 0 Atbildēt

kaut kā greizi iekopējās links no google maps(maps.google.com/maps?f=d&sour...801&t=h&z=18). Labi, sanāks laiks uztaisīs pāris bildes no vietas

272676. viesis 22.novembris 2009 11:29
0 0 Atbildēt

Interesanti, vai tās būs tās pašas viltotās barjeras, par kurām šmuce sāk celties?

272678. viesis 22.novembris 2009 13:48
0 0 Atbildēt

Ja nebūtu tas debīlais bruģis uz Baronielas, tad jau arī varētu braukt pa Ērgļu-Barona....

272679. viesis 22.novembris 2009 14:10
0 0 Atbildēt

Gribeetos piedevaam redzeet statistiku, cik sho gadu laikaa uz shii tilta kaads ir megijaajis iebraukt preteejaa joslaa, respektiivi, cik reizes shiis barjeras ir pasargaajushas autobrauceejus no shaadas situaacijas.

272692. viesis 23.novembris 2009 0:43
0 0 Atbildēt

Iebraucis vai neiebraucis, bet ziemā regulāri viņas tiek "iemēginātas" un izskatījās arī briesmīgi, nav jau salinieks pāri vēl neviens nav pārlidojis. Patiesībā sarūsējušās barjeras liecināja par tilta stāvokli un braucot likās, ka kuru katru brīdi pats tilts arī var sabrukt, tagad, lai nebūtu jālabo tilts, uzlika jaunas smukas barjeras un vis čiki piki.

272699. viesis 23.novembris 2009 11:53
0 0 Atbildēt

bobcat - nobraucot no Zemitāna tilta dēļ sab.trans. joslas sanāk pilnīgi debila satiksme - jo kreisā pagrieziena gaidīāji sastājas rindā krietnu gabali pirms drīkst iebraukt sabtrans. joslā un tā kļūs t lietojama arī citiem tr. līdzekļiem Rezultātā viena stāvoša rinda uz kreiso pagriezienu, viena iet taisni un vienā drīkst tikai sabtrans. kustēt...

Braucot no Čakenes pietiktu ar vienu kreiso joslu no četrām (kas tur gana platajā sadalošajā joslā ir speciāli izveidota), lai veiktu kreiso pagriezienu, nevis no divām kā pašlaik, jo mēdz visādi dorņi vieni paši veikt pagriezienu nevis no 4. joslas, bet no manevru pieļāujošas 3. joslas, tādējādiu traucējot satiksmi tiem, kas brauktu taisni uz tiltu..., jo pirmajā joslā bieži ir trollis vai nogriezties gribētāji, otrā pilna, jo iet uz tiltu, trešā neviens nelien, ja nav drošs, ka kāds pī negriezīsies pa kreisi uz Pērvaveni...

272740. viesis 23.novembris 2009 21:19
0 0 Atbildēt

nu par ko runa, Timrots, zābaks saka ka tikai apzīmējums jāizmaina, bet tur tak luksofors priekšā. Ja tas ir jāpārceļ, tad tās atkal ir izmaksās un diezin vai domei gribēsies tērēties(ja jauapzīmējumiem nav naudas). Tās divas kreisās no čaka uz pērnavas toč prātu čakarē. īsti nesaprotu to nozīmi. Tad jau arī šo kreiso var aizliegt. Apbraucamais ceļa ir pa alauksta, tad zvaigžņu ielu uz pērnavas un viss čikiniekā. Tiek likvidēts mistiskais kreisais un nebūs vaisr avāriju . Par to klusē, Timrots, ceļu viszinis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti