31.decembrī un 1.janvāri braukšana Rīgas sabiedriskajā transportā būs bez maksas

 
26.decembris 2009 12:21

31.decembrī un 1.janvārī Rīgas pašvaldības sabiedrisko transportu visi varēs izmantot bez maksas, turklāt „Rīgas satiksme” organizēs papildreisus, lai mājās varētu nokļūt arī vēlāki pasažieri.

Šādu vienošanos ar Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas Satiksme" ir panācis Rīgas Domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Nils Ušakovs: „Aicinu rīdziniekus un Rīgas viesus izmantot iespēju un apmeklēt pašvaldības sarūpētos svētku pasākumus: ērģeļkoncertu Rīgas Domā, muzikālo pasaku uz Operas fasādes, Jaungada sagaidīšanu un uguņošanu Bastejkalnā un Jaungada nakti Doma laukumā. Sportot gribētāji var doties slēpot Uzvaras parkā vai slidot Vecrīgā pie Rātsnama. Aicinu iegriezties Ziemas dārzā Vērmanes parkā, pastaigāt pa centra bulvāriem un vienkārši izbaudīt izgaismoto pilsētu, kura šogad ir gaišāka kā jebkad. Svarīgi, lai visiem vecais gads beidzas un jaunais sākas ar patīkamām sajūtām. Ceru, ka šāda dāvana sabiedriskā transporta pasažieriem ļaus kaut uz brīdi aizmirst ikdienas rūpes un vairos svētku sajūtu.”

Rīgas Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 1

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti