BALTA ievieš bezmaksas evakuatoru saviem OCTA klientiem 10

 
7.aprīlis 2010 9:16

Apdrošināšanas sabiedrības „BALTA” dati liecina, ka viena no sarežģītākajām situācijām, ar ko saskaras Latvijas autovadītāji, rodas, kad transportlīdzeklis dažādu iemeslu dēļ vairs nevar turpināt ceļu un tam ir nepieciešama evakuatora palīdzība.

Tāpēc uzsākot sadarbību ar degvielas mazumtirgotāju „Latvija Statoil”, AAS „BALTA” ir ieviesusi ekskluzīvu pakalpojumu OCTA polises īpašniekiem, kas autovadītājiem sniegs iespēju saņemt evakuatora palīdzību bez maksas.

<250>Turpmāk visi autovadītāji, kas iegādāsies AAS „BALTA” OCTA apdrošināšanas polisi kādā no „Statoil” degvielas uzpildes stacijām, saņems iespēju nepieciešamības gadījumā izmantot transportlīdzekļu evakuatora pakalpojumus, kas nodrošinās cietušā transportlīdzekļa bezmaksas nogādāšanu uz klienta norādīto vietu 50 kilometru rādiusā no negadījuma vietas visā Latvijas teritorijā. Tāpat arī klienti varēs konsultēties pa tālruni, lai ceļu satiksmes negadījuma situācijā varētu saņemt padomus par pareizāko rīcību. Līdz šim šādas priekšrocības tika piedāvātas tikai KASKO klientiem.

„Parastais OCTA polises segums nodrošina to, ka tiek segti tikai īpašnieka nodarītie zaudējumi trešajām personām. Ieviešot jauno piedāvājumu, vēlamies sniegt būtisku atbalstu arī pašiem OCTA polišu īpašniekiem brīžos, kad nepieciešama auto transportēšana pēc satiksmes negadījuma. „BALTA” aptaujātie autovadītāji ir atzinuši, ka tieši auto transportēšana pēc negadījuma sagādā vislielākās galvassāpes un lielus papildu izdevumus, jo atšķirībā no sīkām tehniskām ķibelēm, kuras novērst var palīdzēt tuvinieki, draugi vai citi satiksmes dalībnieki, auto transportēšana ir sarežģītāk īstenojama. Piemēram, ja automašīna ir grāvī, tad ne kurš katrs to varēs palīdzēt nogādāt atpakaļ uz ceļa,” skaidro Aivars Vilnītis, AAS „BALTA” valdes loceklis.

AAS „BALTA” un „Latvija Statoil” sadarbības mērķis ir ieviest OCTA polises paplašināto piedāvājumu kā pastāvīgu, ekskluzīvu priekšrocību AAS „BALTA” klientiem „Latvija Statoil” degvielas uzpildes stacijās.

Praktiskie ieguvumi autovadītājiem/-ām:

•    Transportlīdzekļa transportēšana/evakuācija, ja transportlīdzeklis ir cietis CSNg (ceļa satiksmes negadījumā) un tehniski nespēj vairs pārvietoties;
•    Transportlīdzekļa izcelšana atpakaļ uz ceļa, ja tas, piedaloties ceļa satiksmē, ir nobraucis no ceļa un saviem spēkiem nevar uz tā atgriezties;
•    Tagad arī OCTA klienti varēs saņemt konsultācijas pa tālruni, lai CSNg situācijā varētu konsultēties par pareizu rīcību. Līdz šim šāda iespēja tika piedāvāta tikai KASKO klientiem.
 

 
Visi komentāri
 
276100. viesis 7.aprīlis 2010 11:02
0 0 Atbildēt

haha

tā laikam ir viņīgā iespēja tai apdirsinātāju sabiedrībais piesaistīt klientus :D

maksāt jau viņi nemaksā, vismaz ejakulātors būs dabūjams :D

276110. viesis 7.aprīlis 2010 13:31
0 0 Atbildēt

Nu nez - man tieši ar Baltu pēdējos gados ir vislabākā pieredze - vismaz var paļauties, ka izmaksās - ne tā kā kaut kāds Baltikums vai BTA, kas tik spiež uz visādām akcijām un kad reāli jāliek galdā piķis tad čiks vien sanāk

276111. viesis 7.aprīlis 2010 13:41
0 0 Atbildēt

nu, ka apraksti... cik un kas tev pēdējos gados ir samaksāts? un galvenais kādās situācijās?

es savukārt baltā nestrādāju un tāpēc turpināšu visiem stāstīt par savu negatīvo pieredzi tieši ar baltu....

man tieši bta apmaksāja remontu (pie dīlera) kad man mazda pakaļā iebrauca...

276112. viesis 7.aprīlis 2010 13:52
0 0 Atbildēt

kautkā neticas, ja es Staķikā nopirkšu OCTA uz 3 mēnešiem un viņi man piedāvās bezmaksas evaakuatoru.

276113. viesis 7.aprīlis 2010 14:04
0 0 Atbildēt

Varbūtība, ka būs nepieciešama evakuatora palīdzība ir nedaudz lielāka, kā iespējamā apdrošinātāja iesaistīšana avārijas gadījumā..

Varētu paņemt Baltas polisi un tad to evakuatoru izmantot, kad vajag šmigā nokļūt mājās, pasakot, ka auto saplīsis, lai brauc pakaļ.. : )))

276115. viesis 7.aprīlis 2010 15:00
0 0 Atbildēt

pirmais, tu nu gan esi cirvis, pie tam vēl, izskatās, lepojies ar to. kāds sakars te ar maksāšanu tev? octu lielākā daļa izvēlas pēc lētākās cenas, jo ne jau pašam pēc tam ar viņiem jācīnās. kāds te sakars ar klientu piesaistīšanu dēļ nemaksāšanas? ja tev vispār kāda sajēga ir, tad saprastu, ka ne jau dēļ kaut kādas vienīgās iespējas piesaistīt klientus viņi šo te ieviesa, bet tādēļ, lai pieliktu kādu pievienotu vērtību OCTAi, lai tauta tikai nevadītos pēc zemākās cenas, bet arī citām fīčām (Ergo, piemēram, nelaimes gadījumi klāt nāk).

276118. viesis 7.aprīlis 2010 15:54
0 0 Atbildēt

šitie viesi no baltas (kas drošvien uzrauga kā strādā viņu reklāma) varētu izstāstīt kāpēc baltai ar octu ir īpatnējas attiecības ;)

276121. viesis 7.aprīlis 2010 17:51
0 0 Atbildēt

interesanti, kādas tās ir - īpatnējas attiecības?

276124. viesis 7.aprīlis 2010 21:41
0 0 Atbildēt

Kad es džipu iebraukšu 10km dubļos un netikšu ārā, Balta bez maksas izvilks:-)

288241. viesis 2.decembris 2012 13:03
0 0 Atbildēt

Nav taisnīgi, ja es iegādājos no kādam Baltas filiālēm tad man evakuators nepienākas bet ja Statoil tad pienākas, kur taisnība?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 4

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti