Pašvaldības saņems 79 «Mercedes-Benz» skolas autobusus

 
27.jūlijs 2010 10:42

Valsts reģionālās attīstības aģentūra un SIA Domenikss ir parakstījusi līgumu ar SIA Domenikss par skolēnu autobusu piegādi.

26.jūlijā, SIA Domenikss Auto tirdzniecības centrā notika svinīga parakstīto līgumu apmaiņa starp Valsts reģionālās attīstības aģentūru (VRAA) un SIA Domenikss par Latvijas–Šveices sadarbības programmas līdzfinansētā projekta „Pašvaldību aktivitāšu īstenošana, lai nodrošinātu skolēnu pārvadāšanu un ar to saistītos atbalsta pasākumus” pirmajā un trešajā iepirkuma daļā paredzēto autobusa piegādi.

Atbilstoši iepirkuma rezultātiem Domenikss pirmajā iepirkuma daļā 27 pašvaldības nodrošinās ar 37 Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI autobusiem, kuros ir 19 pasažieru sēdvietas un viena autobusa cena ir Ls 34223,08 (t.sk.PVN). Savukārt trešajā iepirkuma daļā 35 pašvaldībām Domenikss piegādās 42 Mercedes-Benz Intouro autobusus, kuros ir 40 sēdvietas un viena autobusa cena ir Ls 136779,73 (t.sk.PVN). 

<250> Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministre Dagnija Staķe uzsvēra, ka šobrīd visas pašvaldības, kuras ir lūgušas atbalstu skolēnu pārvadājumiem, to saņems. „Latvijas-Šveices sadarbības projekta ietvaros iepirktie autobusi ir daļa no tiem, kuri nākotnē vedīs skolēnus uz skolām. Papildus šiem autobusiem pašvaldības šogad varēs iegādāties autobusus par Sociālās drošības tīkla stratēģijas līdzekļiem. Tādējādi visas pašvaldības, kurām skolēnu pārvadājumiem ir nepieciešami autobusi, tos saņems,” norādīja ministre Dagnija Staķe.

Pirms svinīgās parakstīto līgumu apmaiņas VRAA direktors Māris Krastiņš izteica gandarījumu un uzsvēra, ka „šodien tiek pabeigts būtisks darba posms un ceru, ka vairs neradīsies nekādi birokrātiski šķēršļi, lai jau šogad un, iespējams pat rudenī, pašvaldības saņemtu tik ilgi gaidītos autobusus skolēnu pārvadāšanai”.

Svinīgajā pasākumā tika prezentēts Mercedes-Benz Intouro autobusa modelis, kuru aplūkot varēja ikviens interesents. SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska norādīja: “Mums ir patiess prieks, ka Latvijas pašvaldības un skolēni beidzot tiks pie jauniem, skaistiem, kvalitatīviem un drošiem autobusiem. Mūsu izredzes uzvarēt nodrošināja mūsu izcilais produkts – Mercedes-Benz izcilā kvalitāte, drošība visaugstākajā līmenī, ievērojams kalpošanas ilgums, kā arī zemas ekspluatācijas izmaksas. Mēs turpināsim rūpīgi un cītīgi strādāt, lai novadu pašvaldības autobusus varētu saņemt pēc iespējas drīzākā laikā”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti