LAMB saņem uzticības un lojalitātes balvu

 
2.novembris 2010 8:26

Autoklubs LAMB saņēmis starptautiskās autoklubu organizācijas ARC Europe balvu par lojalitāti un uzticību.

Balvu pasniedza ARC Europe tīkla direktors Hans Bikmans (Network Director Hans Biekmann), kurš augstu novērtēja Autokluba LAMB panākumus, attīstot tehnisko palīdzību uz ceļa, un piesaistot sadarbības partnerus visā Latvijā.


ADAC padomes priekšsēdētājs Stefans Millers (Stefan Müller) pasniedz balvu Autokluba LAMB prezidentam Jurim Zvirbulim.

Savukārt ARC Europe direktoru padomes un Eiropas lielākā autokluba ADAC padomes priekšsēdētājs Stefans Millers (Stefan Müller) augstu novērtēja LAMB progresu, pilnveidojot tehniskos elementus un sagatavojot personālu atbilstoši vienotajām Eiropas Savienības autoklubu prasībām. Saeimas priekšsēdētāja biedre Solvita Āboltiņa, uzstājoties apbalvošanas svinīgajā ceremonijā, uzsvēra tehnisko novitāšu ieviešanas nozīmi.

Balva tika pasniegta ARC Europe organizētajā, ikgadējā konferencē, kas šogad no 27. līdz 29. oktobrim notika Rīgā. Starptautiskajā konferencē piedalījās 39 autoklubu pārstāvji ne tikai no Eiropas, bet arī Kanādas, Austrālijas un Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Tās laikā dalībnieki iepazinās ar autoklubu aktualitātēm, jaunākajiem tehnikas sasniegumiem, īstenojot palīdzību autovadītājiem uz ceļa, piemēram, eZvana ieviešanas gaitu Eiropas Savienībā.

Lai sniegtu pēc iespējas efektīvāku palīdzību autovadītājiem, konferences laikā tika apspriestas arī tādas novitātes kā uzlabojumi informācijas menedžmentā, mobilitātes programmas, kvalitātes problēmu monitoringa paātrināšana, personiskās brīdinājuma aparatūras ieviešana un automašīnas atrašanās vietas noteikšana, izmantojot satelīta tehnoloģijas.

Uzstājoties Rīgas konferences ietvaros ekonomikas ministrs Atis Kampars akcentēja pasākuma lomu, stimulējot mobilitāti un autotūrismu, kā nozīmīgu valsts ekonomiskās attīstības priekšnoteikumu. Kopumā dalībnieki augstu novērtēja pasākuma viesu uzņemšanas programmu, kuru nodrošināja Latvijas autoklubs. „Aktīva starptautiskā sadarbība un pieredzes apmaiņa ir būtisks priekšnoteikums, lai autovadītāji būtu apmierināti gan ar LAMB, gan arī citu autoklubu darbu”, uzskata LAMB prezidents Juris Zvirbulis. Nākamā ARC Europe konference notiks 2011. gadā Vīnē.

LAMB preses dienests

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti