Piesakies CSDD e-pakalpojumi un saņem dāvanu!

 
9.decembris 2010 0:00

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) decembrī izsludina akciju – piesakies e-pakalpojumiem un dāvanā saņem Rīgas Motormuzeja apmeklējumu.

Akcija būs spēkā līdz šā gada beigām. Tie autovadītāji un transportlīdzekļu īpašnieki, kuri būs pieteikušies CSDD piedāvātajiem e-pakalpojumiem, kā Ziemassvētku dāvanu saņems bezmaksas apmeklējumu uz Baltijā lielāko seno spēkratu muzeju.

Dāvanu karti saņems arī jau esošie e-pakalpojumu lietotāji un tā tiks elektroniski nosūtīta līdz 2011. gada 1. janvārim. Karte būs derīga vienai personai un ar to muzeju varēs apmeklēt nākamā gada janvārī, februārī un martā.

CSDD pirms diviem gadiem uzsāka jauna veida komunikāciju ar klientiem, piedāvājot elektroniski saņemt informāciju un atgādinājumus no transportlīdzekļu un to vadītāju reģistra. Šajā laikā e-pakalpojumi ir attīstījušies tik tālu, ka cilvēks, neatejot no datora, var saņemt ne vien informāciju un atgādinājumus, piemēram, par tehniskās apskates beigu termiņu, bet arī pakalpojumus un veikt maksājumus CSDD uzturētajā reģistrā. To, ka e-pakalpojumi ir atzīti par noderīgiem un ērti lietojamiem, pierāda fakts, ka patlaban katrs sestais autovadītājs ir aktīvs e-pakalpojumu lietotājs.

„Informāciju tehnoloģiju laikā dialogu ar autovadītāju ir jāuzsāk elektroniskā veidā. Labs klients ir informēts klients! Jo mēs sniegsim vairāk informācijas un pakalpojumus tiešsaistes režīmā, ietaupot cilvēka laiku un naudu, jo apmierinātāks būs mūsu klients,” tā uzskata CSDD direktors Andris Lukstiņš.

Jāpiebilst, ka CSDD izstrādātie e-pakalpojumi nupat saņēma augstāko novērtējumu informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā - „Platīna peli 2010”. Balvu par izciliem sasniegumiem e-pakalpojumu jomā piešķir Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) asociācija.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti