Opel kompaktais universāls «Astra Sports Tourer» ir klāt

 
24.janvāris 2011 11:38

Opel Astra piecdurvju hečbeks ir guvis vērā ņemamus panākumus. Tas pārdots vairāk kā 200 000 eksemplāros Eiropā, Latvijā ieguvis „Gada auto 2010”.

Janvāra beigās Baltijā būs pieejams pilnībā no jauna izstrādātais Astra Sports Tourer modelis, turpinot Opel markas atjaunošanas politiku. Astra Sports Tourer ievieš kompakto universālu segmentā stilu, praktiskumu un videi draudzīgas tehnoloģijas, ļaujot tā īpašniekam apvienot savas profesionālās un privātās vajadzības.

• Sportisks: skulpturāls un dinamisks auto ar labu vadāmību
• Praktisks: augsta līmeņa kvalitāte un ērts bagāžnieka aprīkojums
• Izvēles iespējas: paplašināts dzinēju klāsts papildināts ar Start/Stop tehnoloģiju
• Sports Tourer palielinās pārdošanas apjomu; 2010.gadā Opel pārdošanas apjoms Latvijā pieaudzis par vairāk kā 17%
• Cena sākot no 10 857 LVL.

Latvijā Opel pārdošanas apjomi 2010.gadā pieauga par 17%, pierādot, ka lieliska dizaina un kvalitātes automobiļu ieviešanai Baltijas tirgū ir izcili panākumi. Tos aizsāka Opel Insignia, kam pievienojās Astra hečbeks, jaunākās paaudzes Meriva, un tagad arī universāls Astra Sports Tourer.

Jaunpienācēja dizains, tā būtiskākās iezīmes - pirmklasīga kvalitāte un praktiskums; nosaukums „Sports Tourer” ir kopīgs ar Insignia universālu. Skulpturālā virsbūves formā ieslēptajam salonam piemīt visas slavējamās Astra hečbeka īpašības. Tām pievienojas lielais un pielāgojamais bagāžnieks. Pateicoties efektīvajai bagāžas nodalījuma formai, iespējams sasniegt iespaidīgu kravas tilpumu līdz pat 1550 litriem. Padomāts arī par tādām funkcionālām detaļām, kā FlexFold sistēma aizmugurējiem sēdekļiem, ar kuras palīdzību iespējams nolocīt aizmugurējā sēdekļa atzveltni nospiežot vienu pogu.

Atlētiskais Sports Tourer izskats atspoguļo tā braukšanas stilu. Tāpat kā Astra hečbekam, tam ir inovatīvā vērpstieņa un Vata mehānisma kombinācija, kā arī FlexRide drošības šasija. Astra Sports Tourer sniedz ne vien braukšanas prieku, bet arī komfortu un drošību. Auto par vienreizēju piedāvājumu padara attiecīgajā klasē vadošie komponenti, kā AFL+ adaptīvie priekšējie lukturi, Opel Eye – uz videokameru balstīta sistēma, kas brīdina vadītāju par ceļazīmēm un savas joslas šķērsošanu, kā arī ergonomiski priekšējie sēdekļi, kam piešķirts arī neatkarīgo muguras veselības ekspertu organizācijas AGR sertifikāts.

Paplašināts dzinēju klāsts: CO2 emisijas samazinātas līdz 109 g/km

Plašs motoru klāsts, kurā ietilpst deviņi ekonomiski dzinēji, nodrošina jaudas amplitūdā no 70 kW/95 ZS līdz 132 kW/180 ZS. Degvielu ekonomējošā Start/Stop tehnoloģija pirmoreiz ieviesta modelim ar 1.3 CDTI motoru (70 kW/95 ZS), kā rezultātā izdevies sasniegt CO2 emisijas mazākas par 109 g/km.

Opel Astra, kopš tās parādīšanās tirgū 2009. gada decembrī, jau ir ieguvusi neskaitāmus apbalvojumus, tādēļ domājams, ka tās Sports Tourer versija arī saņems pircēju atzinību visās Baltijas valstīs.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti