Sixt auto noma uzsāk sadarbību ar Latvija Statoil

 
7.jūlijs 2011 0:01

No 7.jūlija, viens no vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem Sixt auto noma uzsāk sadarbību ar „Latvija Statoil”.

Tās ietvaros Sixt piedāvā Statoil Extra karšu īpašniekiem nomāt auto Baltijā ar 15% atlaidi, pasaulē – ar 5% atlaidi.  Baltijas apceļošana šovasar ir kļuvusi vēl ērtāka un izdevīgāka.

“Šajā vasarā jau sagādājām īpašu iespēju klientiem, kas vēlas apceļot Baltiju, nomāt gluži jaunu automašīnu par maksu, kas ir pielīdzināma vienam sabiedriskā transporta braucienam Rīgā – 1 EUR. Tagad piedāvājam izdevīgas cenas auto nomai Baltijā un visā pasaulē plašajam Statoil Extra karšu īpašnieku lokam. Atpūtas vai biznesa braucieni Baltijā būs īpaši izdevīgi, nomājot auto pie Sixt un pildot degvielu Statoil, jo no 1. jūlija visi auto nomas klienti var saņemt Statoil Extra Zelta karti, kas nodrošina 1,2 santīmu atlaidi katram degvielas litram,” stāsta Sixt vadītājs Baltijā Arnis Jaudzems.

”Sadarbību ar Sixt uzsākam plašākas kampaņas ietvaros, kuras laikā aicināsim klientus vēl vairāk ceļot pa Latviju un iepazīt dzimtās vietas. Kampaņas laikā būs pieejamas atlaides ne tikai autonomai, bet arī viesu namos un ceļojumu aģentūrā. Mūsu klientiem patīk ceļot, savukārt mēs gribam padarīt ceļošanu ērtāku un pieejamāku,” saka Gatis Pavārs, „Latvija Statoil” Tirgus attīstības departamenta vadītājs.

Nomāt auto Baltijā ar 15% atlaidi un pasaulē ar 5% atlaidi iespējams, reģistrējot savas Statoil Extra kartes numuru internetā www.sixt.lv/statoil. Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2011.

Statoil Extra karti var izmantot, lai nomātu auto par visizdevīgāko cenu brīžos, kad auto ir remontā vai nav pieejams. Īpašiem gadījumiem – viesu sagaidīšanai, kāzām vai citiem pasākumiem, Sixt nodrošina pārvadāšanas un šofera servisa pakalpojumus, kā arī limuzīnu servisu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti