Pirmo reizi pēc atgriešanās varēs apskatīt ekspedīcijas BAIKĀLS 2011 auto

 
25.augusts 2011 12:18

Savā pastāvēšanas gadadienā, 26.augustā, no plkst. 12.00 veikals „4x4shop.lv” piedāvās ekskluzīvu iespēju ikvienam interesentam un neparastu 4x4 ceļojumu fanam apskatīt ekspedīcijas БАЙKĀLS 2011 Krievijas mežonīgo dabu pieredzējušo automašīnu – IVECO.

Ekspedīcijas mašīnu varēs apskatīt pie veikala telpām Rīgā, Krustpils ielā 6.

Pēc atgriešanās no ekspedīcijas šī būs pirmā reize, kad plašākai auditorijai tiks prezentēta automašīna IVECO, ar kuru ekspedīcijas БАЙKĀLS 2011 (www.baikals.lv) komanda jūnijā, jūlijā un augustā ceļā pavadīja vairāk kā 45 dienas.

Paralēli automašīnas demonstrēšanai, veikals „4x4shop.lv” organizēs arī savas pastāvēšanas gadadienas svinības, uz kurām aicināti apvidus automašīnu un bezceļa tūrisma cienītāji. Visas dienas garumā pie veikala tiks grillēta gaļa un viesus cienās ar dzimšanas dienas torti. Savas dzimšanas dienas svinību mēnesī un arī visu septembri veikals piedāvās dažādus aksesuārus džipam īpašām atlaidēm! Piemēram, zīmola IRONMAN 4x4 precēm būs 10% atlaide, Hella - 15% atlaide u.c.

Savukārt dienas noslēgumā, plkst. 19.00 ekspedīcijas БАЙKĀLS 2011 komanda aicina interesentus uz bilžu apskates un piedzīvojumu stāstu vakaru bijušajā kafejnīcā “Pie Baibiņas” Pērnavas un Stadiona ielu stūrī. Šajā vakarā pirmo reizi pēc atgriešanās komanda dalīsies iespaidos un pieredzētajā gan ceļā uz Baikāla ezeru, gan sasniedzot to.

Atgādinām, ka БАЙKĀLS 2011ekspedīcija ar divām neparastām automašīnām – IVECO un UAZ Fillmore mēroja ceļu no Rīgas līdz Baikāla ezeram, apbraucot tam apkārt un veiksmīgi atgriezās atpakaļ! Ekspedīcijas komanda bija līdz šim pirmā latviešu grupa, kas paveikusi tik sarežģīto ceļu līdz Baikāla ezeram un piekļuva tam tik tuvu, izlaužoties cauri mežonīgajai dabai, pārvarot akmeņu grēdas, biezos mežus, pārvarot līdz šim vēl nebrauktus ceļus un saskaroties par ar dažkārt dzīvībai bīstamām situācijām ar bezceļa automašīnām.

Veikals "4x4shop.lv" piedāvā plašu 4x4 auto un kvadriciklu aksesuāru, rezerves daļu un aprīkojuma klāstu. Veikalā vajadzīgās un noderīgas lietas atradīs sacīkšu braucēji, ceļotāji, mednieki, makšķernieki, ikdienas braucēji ielās, kā arī citi interesenti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti