CSDD iegūst Ģimenei draudzīga komersanta statusu 3

 
9.septembris 2011 10:31

VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcija” Labklājības ministrijā saņēma Ģimenei draudzīga komersanta statusu.

 70 uzņēmumu konkurencē šādu titulu saņēma tikai 12 uzņēmumi.

Uzņēmumi tika vērtēti vairākās kategorijās attiecībā uz uzņēmumu politiku gan pret klientiem, gan CSDD darbiniekiem.

CSDD valdes priekšsēdētājs A.Lukstiņš, norāda, ka balvas saņemšana ir labs apliecinājums tam, ka tie pamatprincipi, kuri tika noteikti kā CSDD darbības stūrakmeņi, būvējot uzņēmumu praktiski no nulles, ir bijuši pareizi. Sistēmiski ilgtermiņā veidojot attiecības ar klientiem un darbiniekiem, kas balstītas uz cieņu un atklātību, kā arī veidojot vidi, kas būtu mūsdienīga, piemērota pakalpojumu sniegšanai un saņemšanai, ir nodrošināts stabils pamats tam, lai uzņēmums veiksmīgi darbotos un attīstītos. 

CSDD klientu apkalpošanas pamatprincipi ir iekļauti CSDD Klientu hartā un Klientu apkalpošanas standartā. Visās CSDD nodaļās ir nodrošināta pakalpojuma saņemšana cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, CSDD arvien vairāk pakalpojumu piedāvā E-vidē, lai tie klientu ērtībai būt pieejami 7 dienas nedēļā un 24 h diennaktī.

CSDD kā sociāli atbildīgs uzņēmums iesaistās sabiedrības izglītošanas un informēšanas kampaņās satiksmes drošības jomā, katru gadu tiek veidotas kampaņas par aktuālām tēmām – Velosipēdu redzi?, Stūrē skaidrā!, kā arī ieguldīts darbs bērnu izglītošanā - Jauno satiksmes dalībnieku sacensības, konkurss skolēniem Gribu būt mobils u.c.

Veidojot uz sadarbību vērstas attiecības ar darbiniekiem, CSDD nodrošina uzņēmuma politiku attiecībā uz darbiniekiem, kas rod iespējas strādāt darbiniekiem ar īpašām vajadzībām, darbiniekiem, kuriem apgādībā ir bērni ar īpašām vajadzībām, nepieciešamības gadījumā tiek piemērots elastīgs darba laiks. Tiek atbalstītas jaunās ģimenes un ģimenes ar bērniem. Uzņēmumu darbinieki piedalījušies labdarības akcijās, piemēram, Paēdušai Latvijai.

Pašreiz notiek darbs attīstot Rīgas Motormuzeju un Biķernieku komplekso sporta bāzi, pilnveidojot tajos izglītības, zinātnes un aktīvās atpūtas centrus, kas būs interesanti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ir uzsākts darbs, lai izveidotu automodeļu sacensību trases, satiksmes drošības izglītības centru, vietu kur trenēties velosipēdistiem un mopēdistiem, Biķernieku trasē rodot iespēju gan trenēties profesionāliem sportistiem, gan to izmantot ģimenēm ar bērniem aktīvai atpūtai – slēpošanai, velobraukšanai, skrituļošanai un nūjošanai.
 

 
Visi komentāri
 
283870. viesis 9.septembris 2011 10:48
0 0 Atbildēt

ekspluataacijas nodoklja skruuveeshana kosmosaa praktiski jebkuram universaalim ( a universaalji no 1990 gada izlaiduma jau reti 1800 kg ierakstaas ( 52 ls gadaa), a biezaak jau 1800+ ( nu jau 90 ls gadaa) - tas tok ir "gjimenei draudziigi".

un tas ka pie csdd bauskas ielaa nav kur velosipeedu novietot, ar ir konkreeti draudziigi....

283872. viesis 12.septembris 2011 10:30
0 0 Atbildēt

draugi - mums vajag juusu gimenes naudu, jo jaabrauc autosportaa

283885. viesis 14.septembris 2011 18:09
0 0 Atbildēt

Lai Bauskas ielā uzstāda arī citu banku bankomātus. Tur vienīgais bankomāts ir Parex kaste pie durvīm - tas no visiem neParex klientiem par naudas izņemšanu plēš 9 ādas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti