Modernizētais Renault Koleos Frankfurtes autoizstādē

 
14.septembris 2011 13:02

Šogad būs redzams, kā atgriežas modernizētais Renault Koleos ar jaunu augstākās klases apvidus automašīnas versiju.

Ar jaunpienācēju varēs iepazīties šā gada Frankfurtes izstādē un no 2011. gada oktobra tā uzsāks cīnīties ar citiem modeļiem aptuveni 40 tirgos.

Renault Koleos tiek atkārtoti uzsvērta oriģināla dinamiskā individualitāte, pateicoties elegantajam, izteiksmīgākajam priekšgala stila veidojumam, kamēr tās interjera rūpīgā apdare piedāvā cerēto izsmalcinātu darba uzdevumu un ceļošanas komforta paketi.

Modelis būs pieejams vai nu ar 2.5-litru benzīna dzinēju (TR 25) vai 2.0 dCi dīzeļa dzinēju (M9R), kas savukārt tiek piegādāts, izvēloties divas enerģijas jaudas: 110 vai 127kw (150 vai 175 zirgspēki). Dīzeļdegvielas energoiekārtu CO2 emisija ir ievērojami samazināta un 4 x2 dCi 150 versijai emisija ir tikai 148g/km.

Jaunais Renault Koleos, ko var norādīt vai nu ar 4 x2, vai 4 x4 transmisiju, ir patiesi daudzpusīgs transportlīdzeklis. Tas ērti un izveicīgi pārvietojas pilsētā un tās tuvumā, tomēr lepojas ar patiesām apvidus transportlīdzekļa iespējām un ir ideāli piemērots tam, lai paglābtos no drūzmas, pateicoties tā pilnpiedziņas transmisijai, kas tika izstrādāta Renault-Nissan alianses struktūras ietvaros.

 

Tā plašā aprīkojuma specifikācija ietver visas Renault jaunākās lietderīgās un intuitīvās tehnoloģijas, ieskaitot sensorus novietošanai stāvvietā, brīvroku iebraukšanu un aizdedzi, ar vadības sviru darbināmu Carminat TomTom Live navigāciju un palīgsistēmu braukšanas pret kalnu uzsākšanai. Atkarībā no tirgus, katalogs piedāvā izvēlēties divus vai trīs aprīkojuma līmeņus.

Arī šis D-segmenta transportlīdzeklis lepojas ar nevainojamus kvalitāti. Tas ir konstruēts Renault, izgatavots Renault Samsung Motors rūpnīcā Busanā, Korejā, un gūst labumu no Renault bagātīgās pieredzes gan pasīvās, gan aktīvās drošības nozarēs pārliecinošai braukšanai neatkarīgi no zemes virsmas reljefa.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti