Latvijā palielinājies pieprasījums pēc Renault komerctransporta

 
3.oktobris 2011 7:26

Latvijā 2011. gada augustā pārdoti 74 Renault un Dacia modeļi – kopā realizētas 67 Renault un 7 Dacia automašīnas.

Savukārt 2011.gadā kopā savus īpašniekus atraduši 696 Renault un 104 Dacia modeļi*. Pieprasītākie Renault modeļi augustā bija jaunā Megane ar 14 realizētām vienībām un jaunais Master ar 18 pārdotām vienībām, savukārt no Dacia piedāvātajiem modeļiem arī augustā līdera pozīciju ar 6 pārdotām vienībām saglabājis Dacia saimes jaunpienācējs - SUV Duster.

Augustā samazinājies pieprasījums pēc Renault pasažieru automašīnām

2011. gada augustā Latvijā pārdotas 67 Renault automašīnas – 24 vieglā pasažieru un 43 komerctransporta modeļi. Popularitātes ziņā no Renault pasažieru modeļiem arvien nepārspēta ir jaunā Renault Megane ar 14 realizētām vienībām, 2011.gada pirmajos astoņos mēnešos kopā pārdotas jau 289 šī modeļa automašīnas, kas veido 59% no kopējā šogad pārdoto vieglo Renault pasažieru automašīnu skaita.

Mērens pieprasījums saglabājies arī pēc citiem Renault pasažieru modeļiem – jaunais Kangoo, Clio III, Fluence, jaunais Scenic, jaunā Laguna, Latitude un Espace. Jānorāda, ka jaunais Scenic ar 109 realizētām vienībām kopš gada sākuma ierindojies 2011.gada pieprasītāko Renault modeļu otrajā pozīcijā. Savukārt trešo vietu pieprasītāko Renault modeļu skaitā ar 48 pārdotām vienībām 2011.gadā ieņem jaunais Kangoo.

Augustā strauji palielinās pieprasījums pēc Renault komerctransporta

2011.gadā augustā ievērojami palielinājies pieprasījums pēc Renault komerctransporta modeļiem – kopumā realizētas 43 vienības. Augustā, līzīgi kā iepriekšējos mēnešos, populārākais no modeļiem bija jaunais Renault Master ar 18 pārdotām vienībām. Kopumā 2011.gada pirmajos astoņos mēnešos pārdoti 89 jaunā Master modeļi, un tas veido 43% no kopējā pārdoto Renault komerctransporta modeļu klāsta.

Augustā pieprasījums saglabājies arī pēc citiem Renault komerctransporta modeļiem – jaunais Kangoo Express (5 pārdotas vienības), Trafic Passenger (7 pārdotas vienības) un Trafic Fourgon (13 pārdotas vienības).

Kopumā 2011.gadā realizēti jau 208 Renault komerctransporta modeļi.

Duster – absolūts Dacia piedāvāto modeļu līderis

2011.gada augustā absolūtos līderos izvirzījies Dacia saimes jaunpienācējs – Dacia Duster ar 6 pārdotām vienībām.

Kopumā 2011.gada pirmajos astoņos mēnešos pārdoti jau 104 Dacia modeļi, no kuriem lielākā daļa – 81 vienība jeb 78% – ir Dacia Duster. Tomēr pieprasījums saglabājies arī pēc citiem Dacia modeļiem.
 
* Avots: Auto Tirymai
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti