Renault pārdošanas rezultāti septembrī

 
31.oktobris 2011 12:00

Latvijā 2011. gada septembrī pārdoti 100 Renault un Dacia modeļi – kopā realizētas 68 Renault un 32 Dacia automašīnas.

Savukārt 2011.gadā kopā savus īpašniekus atraduši 764 Renault un 136 Dacia modeļi*. Pieprasītākie Renault modeļi septembrī bija jaunā Megane ar 28 realizētām vienībām un jaunais Trafic Passenger ar 13 pārdotām vienībām, savukārt no Dacia piedāvātajiem modeļiem arī septembrī līdera pozīciju ar 15 pārdotām vienībām saglabājis Dacia saimes jaunpienācējs - SUV Duster.

Pieprasītākā Renault pasažieru automašīna – jaunā Renault Megane

2011. gada septembrī Latvijā pārdotas 68 Renault automašīnas – 33 vieglās pasažieru un 35 komerctransporta modeļi. Popularitātes ziņā no Renault pasažieru modeļiem arvien nepārspēta ir jaunā Renault Megane ar 28 realizētām vienībām, 2011.gada pirmajos deviņos mēnešos kopā pārdotas jau 317 šī modeļa automašīnas, kas veido 61% no kopējā šogad pārdoto vieglo Renault pasažieru automašīnu skaita.

Vēl septembrī realizēti arī tādi modeļi kā jaunais Kangoo, Clio III un jaunā Laguna.

Popularitātes ziņā pirmajos deviņos mēnešos otrajā vietā no Renault pasažieru modeļiem ierindojies jaunais Scenic ar 109 realizētām, savukārt trešo vietu pieprasītāko Renault modeļu skaitā ar 51 pārdotu vienību 2011.gadā ieņem jaunais Kangoo.

Stabils pieprasījums pēc Renault komerctransporta

2011.gada septembrī pieprasījums pēc Renault komerctransporta modeļiem saglabājies iepriekšējā līmenī – kopumā realizētas 35 vienības. Septembrī pieprasītākais no modeļiem bija Trafic Passenger ar 13 realizētām vienībām. Kopā 2011.gada deviņos mēnešos realizētas 59 šī modeļa vienības, un tas veido 24% no kopējā šogad pārdoto Renault komerctransporta modeļu klāsta. Šī gada absolūts līderis ar 99 pārdotām vienībām, kas veido 41% no kopējā šogad pārdoto Renault komerctransporta modeļu klāsta, ir jaunais Renault Master.

Septembrī pieprasījums saglabājies arī pēc citiem Renault komerctransporta modeļiem – jaunais Renault Master (10 pārdotas vienības), Trafic Fourgon (8 pārdotas vienības) un jaunais Kangoo Express (4 pārdotas vienības).

Kopumā 2011.gadā realizēti jau 243 Renault komerctransporta modeļi.

Pieprasījums pēc Dacia modeļiem septembrī – augstākais šogad

Pieprasījums pēc Dacia modeļiem septembrī Latvijā sasniedzis augstākos rādītājus šogad – kopā realizētas 32 vienības. Populārākais modelis, līdzīgi iepriekšējiem mēnešiem, bija Dacia saimes jaunpienācējs Dacia Duster ar 15 pārdotām vienībām, tomēr augsts pieprasījums bijis arī pēc citiem Dacia modeļiem – Sandero (10 pārdotas vienības) un Dacia Logan (7 pārdotas vienības).

Kopumā 2011.gada pirmajos astoņos mēnešos pārdoti jau 136 Dacia modeļi, no kuriem lielākā daļa – 96 vienības jeb 71% – ir Dacia Duster.
 
* Avots: Auto Tirymai
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti