Uzdāvini dāvanu, ko atcerēties visu mūžu!

 
21.decembris 2011 11:30

Viena no Latvijas vadošajām autoskolām «Credo» piedāvā unikālu iespēju – saņemt dāvanu piecdesmit latu vērtībā B kategorijas autovadītāja apliecības iegūšanai, maksājot tikai par praktiskās braukšanas nodarbībām.

Pieteikšanās šai akcijai notiek no šī gada 19. decembra līdz 31. decembrim autoskolas mājaslapā http://www.credo.lv vai «Credo» birojā Aspazijas bulvārī 32. Apmācību procesu var sākt jau no šī gada 20. decembra.

Dāvana sevī ietver gan reģistrāciju, gan dokumentu noformēšanu, gan teorētisko apmācību un autoskolas eksāmenu.

Vai zināji, ka...

• 10 gadu pastāvēšanas laikā esam apmācījuši vairāk nekā 21 000 kursantu;
• Mūsu vērtības izsaka mūsu moto «Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!»;
• Kopumā piedāvājam 10 kategoriju apguvi;
• «Credo» kolektīvā strādā vairāk nekā 50 darbinieki;
• Mēs esam ne tikai Rīgā, bet arī Baložos un Liepājā;
• Vidēji mēnesī mūsu autoskolā mācās vairāk nekā 1100 kursanti;
• 97% mūsu absolventu ieteiktu šo autoskolu saviem draugiem un paziņām;
• Mūsu autoskolu pabeidz 92% no apmācību uzsākušajiem;
• Mūsu autoskolas audzēkņi nokārto valsts teorētisko eksāmenu ar vidējo sekmību 88%;
• «Credo» saņem vismazāk pamatotu sūdzību no kursantiem, salīdzinot ar citām autoskolām, kuras apmāca vismaz 200 kursantus mēnesī;
• Autoskola ir sociāli atbildīga un iesaistās dažādās aktivitātēs, atbalstot labas iniciatīvas;
• Ar «Credo» sadarbojas Nodarbinātības Valsts aģentūra, lidosta „Rīga”, Policijas koledža, Nacionālie bruņotie spēki, Rīgas Samariešu apvienība un citas valsts un privātās iestādes, kuras uzticas mūsu profesionalitātei;
• Mēs labprāt uzklausām kritiku, lai kļūtu labāki, bet priecājamies arī par pozitīvām atsauksmēm!

«Laba autoskola ir tāda, kura man sniedz pārliecības sajūtu, ka tad, kad esmu ieguvis apliecību, varu būt drošs par sevi un nav jākaunās no apkārtējiem un nav jādzird pīpināšana aiz muguras. Pats bieži vien kādam uzpīpinu, bet tad saprotu, ka labāk būtu pienākt un pasniegt vizītkarti no autoskolas «Credo», lai vadītājs dodas iegūt jaunas zināšanas, jo pats pieķeru sevu pie domas, ka tieši «Credo» ir sniegusi šo pārliecības sajūtu un prasmes.«
Vladimirs Jermolajevs, students, piestrādā par taksistu

«Šobrīd katru dienu pie stūres pavadu vismaz 3 stundas un esmu izbraukājusi visu Eiropu un varu apliecināt, ka arī mans vīrs – profesionāls šoferis atzīst, ka manas prasmes ir pietiekamas un, redzot manu sajūsmu par «Credo», pats savu D kategorijas 95. kodu kārtoja tieši šeit. Protams, arī viņš iesaka «Credo» saviem kolēģiem!»
Anita Korņicka, merčendaizinga speciāliste no Siguldas

«Mana pieredze ar autoskolu «Credo» ir tik pozitīva, ka es iesaku ikvienam, kurš nav izlēmis par to, kur iegūt autovadītāja, doties taisnā ceļā uz «Credo», jo, ja pat man, kura auto stūri turēja pirmo reizi tikai pie instruktora, apliecību izdevās iegūt 3 mēnešu laikā.»
Aija Kalnbērziņa, triju bērnu mamma no Baložiem, autovadītāja ar 6 gadu stāžu.

«Ziemassvētki un Jaunais gads ir tas brīdis, kad gribas iepriecināt apkārtējos ar patīkamām dāvanām. Ja uzdāvināsiet sveci, grāmatu vai virtuves piederumu komplektu, šāda dāvana aizmirsīsies jau pēc pavisam īsa brīža, savukārt, ja uzdāvināsiet emocijas – tas ir – notikumu, kurš rada sev pievienoto vērtību – autoskolas apmācību, dāvanas saņēmējs to noteikti atcerēsies daudz ilgāk un, pateicoties mūsu profesionālajiem pasniedzējiem, arī pats autovadītāja apliecības iegūšanas process ir saistošs.»
Maksims Rapoports, autoskolas «Credo» direktors

Šobrīd autoskola «Credo» ir aktīvi uzsākusi darbību sociālajos tīklos, kur gan http://twitter.com/credoautoskola, gan http://www.draugiem.lv/credoautoskola piedāvā dažādus konkursus un aktuālu informāciju par auto nozares ziņām.

«Credo» aicina ikvienu topošo autovadītāju, izvēloties autoskolu, īpašu uzmanību pievērst autoskolas reitingiem, kuri ir publiski pieejami mājaslapā http://www.csdd.lv un atsauksmēm no autoskolas absolventiem, tādējādi pasargājot sevi no liekiem satraukumiem un izdevumiem, kādi var rasties apmācību procesā.

Par autoskolu «Credo»
Autoskola «Credo» ir dibināta 2001. gadā, 10 gadu laikā apmācot vairāk nekā 21 000 autovadītāju. «Credo» piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. «Credo» vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli «Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!»
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti