Uzsāk jaunā «VW Beetle» modeļa tirdzniecību Latvijā 1

 
25.janvāris 2012 9:09

SIA Moller Auto Latvija uzsācis jaunā VW Beetle modeļa tirdzniecību Latvijā. Automobiļa pārdošanas cena svārstās no 18 081 EUR bāzes modelim līdz 22 000 EUR modelim ar ādas salonu, biksenonu un LED dienasgaismas lampām.

Jauno Beetle iespējams iegādāties Moller Auto Lidosta Volkswagen centrā, Rīgā, K. Ulmaņa gatvē 86.

Trešās paaudzes Volkswagen ikona – Beetle ieguvis vīrišķīgākas formas, kļuvis garāks un piedāvā vairāk vietas pasažieriem. Šī par 12 mm zemākā un 84 mm platākā auto jauno siluetu rotā pagarināts dzinēja pārsegs, stāvāks vējstikls un lēzenāks jumts. Pašlaik Latvijas pircējiem pieejams Beetle modelis ar 1.2 TSI dzinēju (77 kW/105 ZS) un 6 pakāpju ātrumu manuālo pārnesumkārbu, vienā modifikācijā.

„Esam priecīgi, ka jaunais Beetle, kas iemantojis lielu popularitāti ASV un Rietumeiropā, tagad ir pieejams arī Latvijas autobraucējiem. Modeļa parādīšanās Moller Auto Lidosta Volkswagen centra salonā jau ir izraisījusi pircēju interesi, kuri aktīvi izmēģina jauno spēkratu testa braucienos. Ir jau pirmie rezultāti – pārdots pirmais Beetle Baltijas valstīs. Līdz gada beigām esam iecerējuši pārdot 15 – 20 šādu automobiļu”, saka Daniela Stīpniece, Moller Auto Lidosta Volkswagen centra automobiļu tirdzniecības konsultante.

Jaunais Beetle ir ekonomisks – vidēji patērējot 5,9 l uz 100 km. Automašīnas rūpnīcas garantijas termiņš ir 3 gadi vai 100 000 km, taču termiņu, kā papildus pakalpojumu, ir iespējams pagarināt līdz 5 gadiem vai 150 000 km.

Klātienē VW Beetle katru dienu līdz 29. janvārim interesenti var aplūkot arī tirdzniecības centrā Spice, bet nedēļas nogalē – 27.01. no plkst. 17.00 līdz 20.00, 28.11. no plkst. 13.00 līdz 17.00, 29.11. no plkst. 13.00 līdz 17.00 – notiks jaunā modeļa oficiālie prezentācijas pasākumi ar dažādiem pārsteigumiem apmeklētājiem.

Savukārt, īsteniem VW Beetle auto gardēžiem Moller Auto Lidosta Volkswagen centrs līdz 29. janvārim auto salonā piedāvā apskatīt vecāko vaboli Latvijā – 1939./1959. gada VW 5, ko auto klasikas mīļotāju apskatei atvedis VW automašīnu cienītājs, retro vaboles īpašnieks, Ivars Agris Brants. „Šī vabole sastāv no divām mašīnām. Lafete ir no 1939. gada, bet būda no citas – 1959. gada vaboles. Šī vabole ir manā īpašumā kopš 1979. gada. Šis auto man ir hobijs, un, lai gan mašīna ir sarežģīta, ja tu viņu zini, tad viņa vairs nav sarežģīta. Un šo es zinu,” stāsta I. A. Brants.

 
Visi komentāri
 
285150. viesis 27.janvāris 2012 13:13
0 0 Atbildēt

Nopētīju to braucamo Spices mēbeļu centrā. Man patika. Salīdzinot ar iepriekšējo "jauno vaboli", šis auto izskatās vairāk klasisks. Attiecīgā stila piekritējiem noteikti patiks. Pats joprojām esmu e un s klases auto piekritējs. Domāju, ka būs ļoti populars tieši dāmu aprindās. Mana meita (21.g.) gan to izsmādēja - viņai nepatika. Cenas gan šķietami augstas. Vienkāršākās modifikacijas auto ap 18 000 eiriku. Dārgi. Es savulaik savu pilna aprīkojuma sonatu (ieskaitot ādas salonu, automatu) nopirku par 19 000 eiro, kas tomēr vairāk atbilda auto faktiskajai vērtībai.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti