Alēns Prosts: jaunais «Renault» vēstnieks

 
27.februāris 2012 9:32

Vairāk kā 30 gadus pēc Renault un četrkārtējā F-1 čempionu attiecību sākumu abas puses nolēmušas tās ievest jaunā dimensijā.

Piekrītot kļūt par zīmola vēstnieku, Alēns prosts izmantos visu savu tehnisko pieredzi un profesionālismu, lai celtu Renault servisa un piedāvāto produktu slavu. Šī gada laikā viņš piedalīsies kā braucējs vairākās sporta demonstrācijās, kā arī kā Renault organizēto vai atbalstīto pārstāvis.

• Jau sākot no 1976.gada, Alēnu Prostu (Alain Prost) un Renault saista daudz uzvaras, un 2012.gadā šīs attiecības “pāriet” jaunā dimensijā.
• Šogad četrkārtējais Formula 1 čempions kļūst par Renault zīmola vēstnieku.
• Alēns Prosts šī gada laikā dalīsies savā pieredzē, lai celtu Renault sniegto pakalpojumu slavu.

“Renault vesture ir cieši saistīta ar autosacensībām, un es esmu ļoti pieķēries šim zīmolam, ar kuru man izdevies sasniegt dažus no lielākajiem panākumiem manā sporta vesture”, sacīja Alēns Prosts. “Ar prieku esmu pieņēmis šo misiju, un es plānoju to izpildīt profesionāli.”

“Mēs esam pagodināti, ka Alēns prost sir piekritis kļūt par mūsu zīmola vēstnieku,” sacīja Karlos Tavares (Carlos Tavares), Renault izpilddirektors. “Kā četrkārtējs Formula 1 čempions, kas iekarojis visu pasaules slavu Alēns Prosts, bez šaubām, ir viens no prasīgākajiem Renault “klientiem”, kāds jebkad bijis. Viņš ir kvalificētākais cilvēks, kas var runāt par Renault progresu pēdējo gadu laikā kvalitātes, tehnoloģisko inovāciju un izpildījuma ziņā.”

Alēns Prosts sēdās pie Renault Duster stūres arī 23.februārī Maskavā notiekošajās Zvaigžņu sacensībās. Šis notikums iezīmē viņa pirmo dalību pasākumā kā Renault zīmola vēstniekam.

Alēns Prosts un Renault

• 1976.gads: Formula Renault Francijas čempions.
• 1977.gads: Formula Renault Eiropas čempions.
• 1981.gads: Formula 1 pilots Renault-Elf komandā. Pirmā vieta Argentīnas Grand Prix sacensībās. Pirmā uzvara Francijas Grand Prix.
• 1982.gads: Uzvara pirmajās divās Grand Prix sezonas sacensībās. Ceturtā vieta kopvētējumā.
• 1983.gads: Otrā vieta Formula 1 čempionātā.
• 1993.gads: Pasaules čempions Formula 1 sacensībās Williams-Renault.
• 2009.gads: Pirmās Trophée d’Andros sacensības ar Dacia Duster.
• 2012.gads: Uzvara Trophée d’Andros ar Dacia Lodgy “Glace”.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ko dara poļi, kad uz automaģistrāles sastrēgums? (+ VIDEO) 3

Autovadītājs ir "šokā" redzot, kā rīkojas vairums autovadītāju Polijā, uz A2 maģistrāles brīdī, kad tur izveidojas sastrēgums. Lasīt vairāk

 

TOP 3 finālistu auto "Latvijas Gada auto 2024 Dizaina balva" nominācijā (+ VIDEO)

Ik gadu “Latvijas Gada auto” konkursā tiek pasniegta arī dizaina balva, kad ārpus praktiskajām un tehniskajām īpašībām, tiek vērtēts auto izskats. “Latvijas Gada auto 2024” dizaina balvu ieguva Peugeot 508. Šīs nominācijas pirmajā trijniekā iekļuva Peugeot 408 un arī Hyundai Ioniq 6. Kādi ir žūrijas iespaidi? Lasīt vairāk

 

1000 Zs: Porsche gatavo vēl lielāku krosoveru par Cayenne

Nākamo trīs gadu laikā Porsche modeļu piedāvājums varētu papildināties ar jaunu krosoveru līnijas flagmani, kam sola vairāk par 1000 Zs. Lasīt vairāk

 

Braucam ar jaunākajiem auto "Latvijas Gada auto 2025" Pavasara testa dienā (+ VIDEO) 1

Jauns gads, jauns konkurss - iAutolv iepazīstina ar Latvijas Gada auto 2025 kandidātiem un pavasara testa brauciena dalībniekiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti