«Chevrolet» Ženēvas autošovā

 
28.februāris 2012 11:53

Jauni modeļi, aizraujoši koncepti un jaunākā izklaides sistēma raksturo Chevrolet dalību 82.Starptautiskajā Ženēvas autošovā, kas apmeklētājiem durvis vērs 2012. gada 8. martā.

• Cruze universāla pasaules pirmizrāde
• Jauniešu koncepti Code 130R un Tru 140S – nākamās paaudzes pircēji dod savu ieguldījumu
• Debija: Chevrolet MyLink izklaides sistēma ar viedtālruņa integrāciju
Galvenā novitāte Chevrolet stendā 1. hallē ir Cruze universālis, kas piedzīvo savu pasaules pirmizrādi. Divi jauniešu konceptmodeļi – Code 130R un Tru 140S – svin savu Eiropas debiju. Autoizstādes apmeklētāji pirmo reizi varēs iepazīties ar jaunāko auto izklaides sistēmu Chevrolet MyLink.

Cruze universāla pasaules pirmizrāde
Universālis papildinās šobrīd pieejamo Cruze modeļu gammu un tas uzrunā ģimenes un cilvēkus, kuri vēlas kompaktu automobili ar lielāku ietilpību, kā arī, lai tas atbilstu to aktīvajam dzīvesstilam.

No 2012. gada vasaras visai Cruze modeļu saimei būs pieejama dzinēju gamma ar pieciem spēka agregātiem. Šobrīd pieejamos 1,6 un 1,8 litru benzīna dzinējus papildinās jauns 1,4 litru benzīna turbo dzinējs, kā arī jauns 1,7 litru uzlabotais 2,0 litru dīzeļdzinējs. Visi dzinēji atbilst Euro 5 izmešu klases prasībām.

Cruze jaunajā aprīkojuma klāstā, atkarībā no izvēlētā dzinēja un aprīkojuma līmeņa, ir atrodama bezatslēgu iekļuves un dzinēja iedarbināšanas sistēma, atpakaļskata kamera, Chevrolet MyLink izklaides sistēma (informācija zemāk) un Start-Stop tehnoloģija.

Jauniešu koncepti Code 130R un Tru 140S – balstīti uz nākamās paaudzes pircēju viedokļiem

Chevrolet ir radījis programmu, kuras mērķis ir iesaistīt jauniešus nākotnes automašīnu dizaina procesā. Šī dialoga rezultātā ir radušies divi jauni konceptmodeļi Code 130R un Tru 140, kas Ženēvas autoizstādē piedzīvo savu Eiropas debiju.

Ar turbomotoru aprīkotais Code 130R ir četrvietīga kupeja ar aizmugurējo riteņu piedziņu un taisnu profilu, savukārt priekšpiedziņas Tru 140S ir pieejama eksotiska izskata sporta kupeja ar četrām sēdvietām. Abi konceptmodeļi iekšpusē, pateicoties savietojamībai, to īpašniekiem ļauj personalizēt savu auto, kas ir izšķiroša jaunās paaudzes vēlme.

Britu dizaineri Nikolass Deivids un Džo Bakers no GM North Hollywood Design Center piedalīsies autoizstādē, lai paskaidrotu kā, vadoties no jauno pircēju grupas sniegtās informācijas, radīts šo automobiļu dizains un aprīkojuma klāsts.

Ženēvas autošova laikā Chevrolet pārstāvji, bruņojušies ar iPad, uzklausīs Eiropas jauniešus, kuriem arī būs iespēja atklāt auto ražotājam, ko tie vēlas no automašīnas, un kādiem papildaprīkojuma elementiem un funkcijām ir jābūt tajā iekļautām.

Debitē Chevrolet MyLink izklaides sistēma ar viedtālruņu integrāciju

Chevrolet jaunā izklaides sistēma MyLink integrē autovadītāju personīgās elektroniskās iekārtas, piemēram viedtālruņus.

Chevrolet MyLink sistēmā ir iekļauts septiņu collu, augstas izšķirtspējas, pilnkrāsu skārienjūtīgais ekrāns, kas atvieglo mediju failu atrašanu un izvēli. Sistēma viedtālruņu saturu uz ekrānu ļauj noraidīt, izmantojot USB, AUX vai Bluetooth savienojumu.

Šī sistēma automašīnas funkciju klāstam pievieno stereo audio straumēšanu, viedtālruņu bezvadu kontroli, Bluetooth brīvroku funkciju ar balss vadību (pēdējā dažos Chevrolet modeļos pieejama jau šobrīd). MyLink sistēma Cruze un Aveo modeļos būs pieejama 2012. gada vasarā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 11

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti