Renault publisko «ZOE» cenas un atklāj rezervāciju

 
23.marts 2012 10:00

Jau 2012.gada Ženēvas auto izstādes ietvaros Renault prezentēja jaunā modeļa ZOE cenas.

Plānots, ka šis jaunais, kompaktais, elektriskais hečbeks, kas tiek ražots Flins rūpnīcā Francijā, pārdošanās varētu nonākt Eiropā jau šī gada rudenī, tomēr automašīnas jau ir iespējams rezervēt interneta vietnē www.renault-ze.com.

Francijā Renault ZOE cena pēc nodokļu nomaksas būs sākot no 15 700 eiro sākuma līmeņa versijai ZOE Life, kas tiks piedāvāta ar jau integrētu Renault R-Link multimediju ierīci, Hameleonu baterijas uzlādētāju un automātisko klimata kontroli standarta aprīkojumā. Cena versijām ZOE Zen un ZOE Intens pēc nodokļu nomaksas ir sākot no 17 500 eiro1.

Uzlādes baterijas nomas maksa pēc nodokļu nomaksas ir sākot no 79 eiro mēnesī (līgums uz 12 500 km gadā 36 mēnešu periodam).

ZOE paredzētas sešas pasaules pirmizrādes, tā sevī ietver 60 patentētas inovācijas un pierāda Renault izcilību elektrisko dzinēju ražošanā, ieskaitot vissarežģītākās elektromobīļu tehnoloģijas.
1. Šis ir pirmais masveida ražošanai paredzētais elektromobīlis, kura cena pirms nodokļu nomaksas Francijā ir sākot no 15 700 eiro1.
2. Šis ir pirmais masveida ražošanai paredzētais elektromobīlis, kas spēj veikt 2010km distance (NEDC cikls).
3. Šī ir pirmā automašīna, kas būs aprīkota Range OptimiZEr – sistēmu, kas paredzēta reālās pasaules rādītāju optimizēšanai neatkarīgi no apstākļiem, pateicoties trīs inovācijām: jaunākās paaudzes bremzēšanas sistēmai ar enerģijas atjaunošanos, siltumsūknim un enerģijas efektīvajām Michelin Energy E-V riepām.
4. Šis ir pirmais elektromobīlis, ko iespējams lādēt pie jebkādas jaudas padeves līdz 43kW – laika posmā no 30 minūtēm līdz 9 stundām –, pateicoties integrētajai Chameleon uzlādes sistēmai. ZOE baterijas var tikt uzlādētas aptuveni stundas laikā pie 22kW jaudas ātrās uzlādes stacijās, kuras ir ērtāk lietojamas un ekonomiskākas kā šī brīža ātrās uzlādes stacijas. Šis vidējais jaudas līmenis nodrošina ilgāku bateriju mūžu.
5. Šis ir pirmais elektromobīlis, kuram būs iespēja izmantot tās uzlādes stacijas, kas ir ērtāk lietojamas un gandrīz četrreiz lētākas.
6. Šis ir pirmais Renault modelis, kas ir aprīkots ar Renault R-Link – integrētu multimediju sistēmu.
Pateicoties ZOE, Renault ir panācis, ka Nulles emisijas mobilitāte ir pieejama vairākumam autobraucēju. Šī ir pirmā automašīna, kas jau no pašiem pamatiem ir veidota kā elektromobīlis, kas būtu piemērots ikdienas lietošanai. Tā cena Francijā pēc nodokļu nomaksas ir sākot no 15 700 eiro1.

ZOE LIFE: elektriskais izaicinājums ikdienas lietošanai

Renault ZOE versija ‘Life’ sevī ietver visu nepieciešamo tehnoloģiju, lai nodrošinātu vienkāršo lietošanu un savienojamību. Aprīkojums sevī ietver:
• Range OptimiZEr sistēmu;
• Chameleon bateriju ladētāju;
• Renault R-Link. Septiņu collu skārienekrāna displejs ar balss atpazīšanas funkciju, kas ļauj kontrolēt dažādas funkcijas automašīnā, nenovēršot skatienu no ceļa. Šīs funkcijas sevī ietver Carminat TomTom® Live navigācijas sistēmu, elektromobīļu braukšanas ceļvedi, audio sistēmu, R-Link veikala aplikācijas un vēl, vēl vairāk.
• Z.E. Connect Pack nodrošina tālvadības piekļuvi informācijai ar viedtālruņa vai datora starpniecību.
• “Z.E. Voice”, ārpuses skaņas sistēma, kas brīdina gājējus par automašīnas tuvošanos. Ir iespēja izvēlēties vienu no trīs skaņas veidiem: Pure, Glam and Sport.
• Eko-līmenis, kas optimizē nobraukumu, pielāgojot klimata kontroles sistēmu motora jaudai. Šo funkciju iespējams aktivizēt ar centrālajā konsolē iebūvētu slēdzi.
• Kā arī vairākas citas funkcijas, kas nodrošina pasažieru komfortu, ieskaitot automātisko klimata kontroli un salona kondicionēšanu.

ZOE ZEN rūpējas par pasažieriem

Papildus gaišajam salonam ZOE Zen versijai piešķirts arī ‘Take Care by Renault’ kvalitātes paraksts, kas liecina par to, ka šī modeļa izstrādē īpaša uzmanība veltīta tieši pasažieru labsajūtai un komfortam. Šī sistēma sevī ietver:
• Relaksējošu vai stimulējošu aktīvo smaržu smidzinātāju. Dažādu aromātu efektivitāti pierāda Vācijas institūta Psyrecon veiktie pētījumi;
• Attīrošs un relaksējošs gaisa jonizētājs. Attīrošā funkcija iznīcina salona esošās baktērijas, savukārt relaksējošā funkcija ģenerē negatīvos jonus, lai tie būtu balansā ar pozitīvajiem joniem, kuri sastopami ļoti augstās koncentrācijās ierobežotās telpās.
• Toksicitātes sensors, kurš nosaka pārmērīga piesārņojuma līmeni un automātiski pārslēdz uz gaisa pārstrādes funkciju salonā.
• Teflon® apdares aizsardzība ērtākai tīrīšanai. Šī neredzamā, bezsmaržu kopšana ir gan ūdensizturīga, gan pasargā pret traipu rašanos.

The black, ‘hi-tech’ interior ambience of ZOE INTENS mirrors ZOE’s dynamism

Standarta aprīkojums ZOE INTENS versijai sevī ietver aizmugurējos parkošanās sensorus un atpakaļgaitas kameru.

Versijas ZEN un INTENS aprīkotas ar:
• “3D Sound by Arkamys’ sistēmu, kas nodrošina kvalitatīvu audio skaņu, par ko priecāsies visi ZOE pasažieri;
• Brīvroku karti;
• 16-collu Aérotronic alumīnija riteņiem, kuru aerodinamiskais dizains atgādina kuģa propelleri;
• Digitālo paketi, kas nodrošina piekļuvi R-Link veikala aplikācijām.

Klientiem, kas veic ZOE rezervāciju, būs iespēja izvēlēties:
• Vienu no sešām virsbūves krāsām (izvēles metāliskā krāsa, sākot no 470 eiro*).
• 16-collu alumīnija riteņi (500 eiro* versijai ZOE Life) vai 17-collu alumīnija riteņi (250eiro* versijām ZOE Zen vai Intens).

ZOE rezervācijas izmaksas www.renault-ze.com ir 49 eiro*. Klienti, kas veic ZOE rezervāciju, iegūst unikālu informāciju par šo automašīnu, kā arī ekskluzīvas, personalizētas dāvanas.
(*) Cena pēc nodokļu nomaksas.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti